revjeger Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Da har jeg fått veid skallen fra bukken jeg skjøt 10 august...største bukken jeg har skutt, så lurer på om dette er noe å dømme i hele tatt, så spør dere ?? skallen kom på 393 g uten underkjeven. skjøt forresten en grei 6 tagger i desember. Gleder meg masse til neste sesong allerede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuli Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Nydelig bukk, men etter at du trekker fra 90 gram, så er den litt lett tror jeg. 75 poeng på vekt, da mangler du 30, og det blir vanskelig. Drit i det og vær fornøyd med flott bukk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
revjeger Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Nydelig bukk, men etter at du trekker fra 90 gram, så er den litt lett tror jeg. 75 poeng på vekt, da mangler du 30, og det blir vanskelig. Drit i det og vær fornøyd med flott bukk jaja, det gjør ingenting.. hadde bare vært moro å fått en medalje bukk..da får vi henge den opp med dem 4 andre bukkene, mye fine bukker innpå siden her blir små disse 2 til venstre.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kent arne Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Da var årets bukk bedømt og montert ble 149,75 poeng. Noen som vet om det er en oversikt over poeng fra år til år,? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ersa Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Hei dere, meg å en kamerat har drevet å kokt å renset skaller i dag Komisen min fikk seg en fin 6 tagger i høst å nå er den nesten redet helt fri for kjøtt og slik. Er bare 2-3 gram igjenn nå etter koking veide den 397 gram, noen som har peiling på hvor mye vekten synker under tørkinga? Å er det håp om medalje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuli Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Hei dere, meg å en kamerat har drevet å kokt å renset skaller i dag Komisen min fikk seg en fin 6 tagger i høst å nå er den nesten redet helt fri for kjøtt og slik. Er bare 2-3 gram igjenn nå etter koking veide den 397 gram, noen som har peiling på hvor mye vekten synker under tørkinga? Å er det håp om medalje? Ca 10% forsvinner tror jeg. Hvis det er 397g hel skalle uten underkjeve, må du trekke fra 90g, da blir den noe lett for medalje tror jeg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ersa Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Den er kappet ferdig så det er bare smårestene å tørking igjenn Hva er poengkravene for de forskjellige medaljene? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
revjeger Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Da er bukken min bedømt. den ble godt inn for sølv ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuli Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Da gikk jeg på en smell gitt, gratulerer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
revjeger Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Da gikk jeg på en smell gitt, gratulerer Hahaa, Takk for det Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuli Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Var den 393g med kappet skalle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
revjeger Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Var den 393g med kappet skalle? ja,ferdig kappet og tørket Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.