Jump to content

revjeger

Members
  • Posts

    971
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

revjeger's Achievements

Experienced

Experienced (11/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Reputation

  1. interessant lesing...jeg skulle ha en slik Zeiss v6. ble skikkelig skuffet igjen av Zeiss, samme som v8. ble Leica Magnus 2.4-16x56 og en Swaroski Z6(i) 1
  2. Hei beretta eiere. spørsmål ? hvor lønner det å handle choker, jeg har kjøpt med en beretta 686 blackwing med en 'laserbehandla' stokk, litt moro å ha noe 'annet' hva anbefaler dere av choker, jeg skyter sporting. kun hatt børser med faste borringer.. mvh fersk beretta eier.
  3. Hei.. hold deg unna sabatti i hvertfall. Ene på laget mitt fikk 3 nye. Gå opp alt og fikk annen merke i stede. Slit med presisjon og skutt dobbelt. Lykke til.
  4. Hvor finner jeg ladetata til denne, nosler custom competition 6.5.. 123 grain. 7.9 grams. Kan jeg bruke vihtavuori 150,begyne forsiktig med 35. Eller bør jeg skaffe vihtavuori 140 ?
  5. Er en helmantel dette..med hullspiss .Men heter jaktmatch. Kan brukes på rev.. Samme som norma jaktmatch den egner seg bedre på fugl.
  6. Jeg prøvde det. Fungerte greit det. Dempet bedre. 1000 lappen er stiv pris.
  7. Da er jo hele poenget borte med m03... jeg har byttet stokker imellom å fortsatt ikke måtte skyte inn igjen. Skrudd med moment når jeg fester stokkene. Gikk helt likt.
  8. jeg får vel melde meg inn jeg også da.. hatt Mauser m03 i flere år. Og fikk lyst på å prøve noe nytt..selv om jeg var veldig fornøyd med Mauser'n... Så ble en r93 i 6.5x55, men er på leting etter ei pipe i 8x57, hadde 9.3x62 m03. vurderer det også, men alltid gøy med noe nytt også ! søknad på 9.3 og 8x57 ligger her
  9. revjeger

    M03-Klubben !

    Fin samling. Du har samme treffpunkt om du tar av kikkert og løpet.ingen betydning det
  10. Jeg har skutt en rev med denne ammunisjon, bakfra og rygg/nakke skudd, ble knall og fall det.men samler for dårlig til å brukes på rev for min del.
  11. Fikk endelig sett opp viltkamerea i år, mye rådyr i terrengen våres her, og sett ut 2 fine bukker.. bukk nr 1 bukk nr 2 bukk nr 2.
  12. Vi har 50kr for trening og gått opp til 200kr for prøve å 100kr for følgende prøve..totalt 30 skudd fordelt på 2 kvelder, og kan skyte prøve, syntes jeg er for dårlig.. kunne fint vært 50-75 skudd å prøve.
  13. XXL på hamar, har ingenting av ammunisjon...de vet ikke når de får inn igjen heller...
  14. Brukt fusion i flere sesonger på rådyr og rev,byttet til Laupa mega i høsten.. Svært få rådyr som har blitt pene slakt. Men til rev er jeg fornøyd..
  15. Hallo, er det noen av dere Fox terrier eiere som har brukt fox på rådyr, eller gått ferskspor å blodspor ? Hilsen nysgjerrig Terrier kjøper
×
×
  • Create New...