Jump to content

Castor

Members
 • Content Count

  851
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Castor last won the day on July 7

Castor had the most liked content!

Community Reputation

816 Excellent

4 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Begnadøl....Er en smule skeptisk til å bruke Lapua Scenar på vilt. Har brukt det på bever og ja beveren måtte gi seg den, men ikke så umiddelbar avgang som ønsket. Om man dytter opp farta betydelig......opp mot 900 m/s kan det funke, men i normalhastighet for 6,5x55 er hvertfall jeg skeptisk mht bruk av Lapua Scenar HP på vilt, men det er meg. Vux....ser ut som en dødelig combo på rev det der. Både kulevalg og kaliber er gull på revejakt og sikrer umiddelbar avgang, forutsatt rett skuddplassering. Nuvel....var ute en tur i går kveld (nok en gang) for å titte etter ymse. Ymse har dukket opp de, så som Elg og Rådyr, men ikke rev på ei sund, før i går kveld, men da var den plutselig på plass dere, svært så fotogen, som dere ser. Slik så det ut i søkeren på videokamera. Oppløftende, med tanke på nært forestående 15.07 Ikke det aller beste bilde tatt av en frisk og rask rev, men man ser at det er en rev ja. Tipper det er ei sulten tispe ute på matsøk. Hundepellets strødd ut strategisk i skogsbilveien, bremset reven såpass at det ble brukbare opptak ut av det. Merkelig hvordan verdensbildet snudde om til svært så positivt, da denne reven plutselig dukket opp dere. Dette hadde vært en 100% tjangs om det var rett dato. Glemt var frykten for Corona, irritasjon mht ulveforvaltnig og forslag til ny våpenlov, da man satt og studerte en lys levende rev i noen minutter.
 2. Da har man nok en gang vært ute i jaktområdet for å sjekke opp bukkebestanden.........og ja i år er det en skikkelig drusul av en bukk på gang dere. Oi oi det er bukken sin. En praktbukk vil jeg si, som kvalifiserer til gull, om man skulle være så svineheldig å få lagt denne i bakken. Slik ser sjefsbukken ut.....og slik bør de se ut, for å kunne kalle de praktbukk. Denne karen er klar over at han er sjef, allerede nå. Han ajerer, feier og lager sparkegroper både her og der. Har sett drusulen jevnlig i det siste, så om han er like eksponeringsvillig den 10ende August, som han er nå, da er jeg redd det blir bukkefall ut av det. Men igjen, fra å se, til å legge ned bukk, kan være en ganske omstendelig og ikke minst langdryg prosess. Må si jeg har trua på at dette skal ordne seg. Vi får se. Det er det som gjør jakt så spennende. Man vet aldri, før kjøttet er i fryseboken og geviret henger på gutterommet dere. Var redd for at han hadde blitt gaupemat ut på ettervinteren, etter besøk av karen på bildet under, som ryddet godt opp i den lokale rådyrbestenden, den tiden han var i området. Hadde man vært 1/2parten så god jeger som gaupa, hadde det ikke vært manko på kjøtt i fryseboksen nei. Rådyrbukken overlevde og Gaupa er ikke lengre i området, så da slipper man å hyperventilerere. Nuvel.....nok om det og over til elg, for å si det slik Satt i jaktstigen min jeg vet dere. Da dukket jaggu denne elgtappen opp ikke lang unna. Den var svær på kort hold. Rådyrbukken likte ikke romsteringen, så da sto de på hver side av snauhogsten å titta på hverandre. Ble stirrekonkurranse ut av det. Jaggu vant Rådyrbukken stirrekonkurransen, så elgtappen forsvant stille og rolig inn i granskogen, samtidig som jeg var en god dose naturopplevelse rikere. Første og sikkert siste gang man opplever en slik situasjon, når man er ute i busken, men artig var det å titte på. Slik ser elgtappen ut. Han har forresten holdt til i området, hele våren og forsommeren og er svært så fotogen😊 Grunneier er grundig informert. Han mente definitivt at denne elgen ville passe svært så godt i fryseboken hans😀 Avsluttningsvis må jeg beklage dårlig bildekvalitet. Hadde kun med videokamera og ikke kamera, om dere forstår, så bildene er svært så pikselerte og er kun skjermdump fra videokamera. Derfor den dårlige kvaliteten, men man får med seg helheten.
 3. Carbonlight'en står i våpenskapet, sur og grinete for at den ikke fikk være med på luftetur til skytebanen. Det klør sikkert skikkelig i tennstemplet på carbon'en, etter å få dradd avgårde skudd mot skivene ild😀 Kan godt hende finske-rifla blir med til fjells, men foreløpig er det gamle gode lille grønne (rifla) som er klar(ert) for reinsjakt. Vet ikke om dere har navn på riflene deres, men jeg kaller favoritt-rifla for lille grønne. Lille grønne har vært med på det meste av reinsjakt og en god del annen jakt for den del, så det tar litt tid å la den stå igjen i våpenskapet, til fordel finske-rifla, når en stryker til fjells😀 Dere vet hvordan det er med gamle gutter......ting tar tid😀
 4. Da har man ankommet heimen etter nok et skytebanebesøk dere. Vel...var vel et par dager siden man ankom heimen etter skytebanebesøket da men. Herlig....for å sitere Lars Monsen🙂 Man blir ofte veldig mye lettere å ha med å gjøre og lettere til sinns, etter et skytebanebesøk, eller flere. Driver og finpusser formen fram mot årets høydepunkt.....Reinsjakta Både utstyr og mann er vel egenlig rimelig finpusset fra før de, men alt må være på stell og dønn i vater den 20ende August vet dere. Rifla er salet opp og skutt inn på korte hold den. Og skutt inn på litt lengere hold, for den del. Greit å ha alt i orden. Man drømmer om reinsfall, slik som på bildet under, tatt for noen år siden. Som vi ser, er jaktmodusen ikke skrudd av, selv om det ble flere bukker i bakken. Denne dama her er rå på reinsjakt. Eller her....grov bukk i bakken. Ble masse fine kjøttlonser av denne, som er fortært for lengst. Geviret henger ferdig prekivert på gutterommet. Oi oi det er flotte minner dere. Var forresten flere på skytebanen, som trente litt annerledes og hadde andre mål for treningen, enn vi som etter hvert skal på reinsjakt. Denne karen drev med PRS skyting/trening og jeg kan informere at her spares det ikke på hverken krutt eller kuler, for å si det slik. Dæven døtte for skuddtakt dere🙂 Både gonger og metallsilhuettfigurer fikk kjørt seg skikkelig. Da så det slik ut og artig var det å titte på. Denne karen vet definitivt hva han driver med, både på korte og litt lengere hold. Skal visst være et PRS stevne bare et par klikk unna skytebanen vår, om ikke så alt for lenge, så derfor intensiv trening i forkant av stevnet fikk jeg høre. Vel det var det jeg hadde å bidra med nå i sommervarmen, i denne omgang.
 5. For å ta en short cut ang akkurat denne "revehistorien" så har den vært en sving innom fylkeskommunen. Svaret derfra var at om han kunne dokumentere at tap av lam utgjorde et betydelig økonomisk tap, så var det kart for uttak. Det måtte selvfølgelig søkes i forkant av uttaket og søknaden måtte behandles og evt godkjennes. Vet ikke hvor lang tid slikt tar, men det skulle ikke forundre meg om tap av lam var et ikke eksisterende problem, når søknaden var behandlet og beitesesongen for lengst var over. Hva er et betydelig økonomisk tap?? For Røkke Gjelsten og I.....har det sikkert en annen definisjon, enn for en gjennomsnittelig sauebonde, som prøver så godt han kan å ta vare på buskapen sin. Så videre....hva er definisjon av ordet dokumentasjon i denne forbindelse?? Skal man stå å se på at reven tar livet av lam......er det god nok definisjon, eller holder det at man antar at reven har tatt livet av lam. Han fortalte at han har fått tilbake øremerker av lam fra steder der lam og sau umulig kunne ha vært, for eksempel. Han nevnte ord som byråkrati og supperåd ord som passer godt inn i denne "saken" Han ga selvfølgelig opp hele greia og slik er det as we speak. Et langt liv som jeger blant annet, har lært meg at i akkurat i slike saker MÅ alle formaliteter være i orden, dvs en skriftelig godkjenning, hadde vært å foretrekke. Jeg er aaalt for glad i hobbyen min til å risikere tiltale i aller værste fall, om en eller annen, eller flere, med spesiell omsorg for dyr, skulle finne på å engasjere seg i saken for eksempel. Nei....alt var bedre før om årene, da hadde man en mer praktisk tilnærming til ting og tang. Verden er i ferd med å gå fullstendig av hengslene dere. For å avslutte på en hyggelig måte, så skal det, som allerede nevnt i innlegget mitt litt lengere opp i tråden, ikke gå veldig gå mange timene etter den 15.07 kl 00.00 før man er strategisk plassert i dette området nei. Nok om det og over til dette😀 Var ute i går kveld for å spane etter ymse, kun med filmkamera, bare så det er skrevet. Var spesielt ute etter rev og (rådyr)bukk. Ingen rev og ingen bukk observert. Men man fikk derimot besøk av denne karen, som like godt la seg til for å ta en dubb, 50 meter unna jaktstigen. Da så det slik ut på skjermen på kameraet. Jeg kan videre informere om at en elg er rimelig mye større enn rådyr og rev, men det vet dere heeelt sikkert fra før😀 Vi hadde en hyggelig prat vi, før han tuslet videre, for å holde på med sitt. Artig å spennende var det, mens det sto på. Ble bra opptak ut av det også. Bra lys til langt på natt nå vet dere- Kan hende det blir en YT video ut av det også. Hvem vet😀 Jeg kommer tilbake.
 6. Du trenger ikke frykte for det. Hvertfall ikke fra denne kanten Når det er skrevet, er jeg skuffet over manglende engasjement og bidrag fra andre forumsbrukere. Var mye mer fart, spenning og innlegg før om årene. Revejakt tråden for eksempel, gikk jo side opp og side ned, men nå......neeei Stram dere opp gutter og jenter og bidra aktivt, så blir dette bra. Om man knerter 1 eller 30 rev i løpet av sesongen spiller ingen verdens rolle. Det er engasjementet som teller. Hva slags utstyr en bruker på revejakta spiller heller ingen verdens rolle etter min mening. Man må ikke ha overpriset tysk rifle med ditto overpriset optikk for å bidra og felle rev. Reven merker ingen forskjell mht utstyret som brukes. Bruk det som allerede står i våpenskapet. Så anbefaler jeg noen turer på skytebanen forut for jakta generelt, for å skyte inn og finpusse skyteferdighetene. Blir egentlig ikke bli for mange skytebanebesøk i løpet av året, når jeg tenker meg om Nuvel....nok om det. Er ute stadig vekk, langs snauhogster og langsmed jordekanter, for å observere og titte etter ymse, deriblant rev. Har sett en del rev, så det blir revejakt denne sesongen også. Ingen fare for at reven blir rødlistet med det første, hvertfall ikke her i området. Ble kontaktet av en hyggelig grunneier i går kveld forresten. Han etterlyste revejeger. Han ville at jeg skulle begynne umiddelbart. Måtte veeeeldig forsiktig minne han på at det er jakt tid på rev. Det skjønte han ingen ting av. Han har sau på beite, med små lam. Reven patruljerte langs inngjeringen og innenfor inngjeringen. En justering av den lokale revebestand var helt nødvendig mente han. Nå må de inn i fjøset hver kveld, da han er redd for ytterligere tap av lam. Det skal nok ikke gå så veldig mange dagene etter 15.07 før denne gutten er på plass/post der nei
 7. Lurte på om dere hadde lyst til å være med ut på beverjakt. Har vært ute flere turer i løpet av våren. Om dere har lyst på beverjakt og en solid dose naturopplevelser, er det bare å trykke på linken under. Husk sitteunderlag og varme klær. Trykk.......HER
 8. Ser jo helt topp ut det der Slegga1 og ferdig speket, slik jeg vurderer det ut fra bildet. Om det ikke er ferdig speket når man begynner å spise på flatbiffen.....i dette tilfellet, er det ingen katastrofe. Da er kjøttet gravet. Smaker også helt fortreffelig. Hjort smaker mye vilt, litt avhengig av kjønn og alder, for å si det slik . For å få fram viltsmaken, mer enn saltsmaken, kan en gå for like deler salt og sukker. Som krydder bruker jeg morteret Rosmarin, men det er meg. Oppskiften din er jo helt topp den Slegga1 og enkel å forstå. Oppskriften til Brukbakken derimot, med prosentregning og det hele.......da gikk det i surr for meg😄😄 Å speke kjøtt er ikke trolldom og en utmerket måte å prekiverte kjøtt på, med en litt annen vri enn normalen. Serverer en selvprodusert spekemat, i lystig lag, blir en garantert kvelden helt, ganske omgående. Har tilogmed fått tilbud om frieri litt utpå kvelden, etter servering av selvprodusert spekemat, så det ene utelukker ikke det andre, om man er i den modusen😂 Lykke til videre med spekeprosjektet
 9. En grei og instruktiv video. Det jeg savner i denne videoen, er tiltrekkingsmoment på ringene, som nesten uten unntak blir dradd til aaalt for hardt. Se bare på de Leupold kikkert siktene som ligger til salgs på finn.no, for å bruke det som et eksempel. Min påstand er 50% av de, ut fra hva jeg har sett på bildene, har innsnevring på mellomrøret, etter aaalt for hardt tiltrekkingsmoment på ringene. Er det feil på materialkvaliteten Leupold bruker....neppe. Er det feil tiltrekkingsmoment som er brukt....uten tvil......vill jeg kjøp et slikt sikte....ikke i det hele tatt. Nuvel....tilbake til det trådstarter etterspør. Bildet under viser et enkelt og helt kostnadsfritt alternativ, som jeg bruker, laget av 4" forskalings-spiker, er det vel, med tilpasset ende-diameter til alle ringene jeg har prøvd de på. Fungerer helt toppers. Dess lengere "spiker" dess mer moment i klypa, enkelt forklart. I tillegg kan man grade enden/e på ringhalvdelene, for ytterligere å minimere risk for ripete mellomrør, slik som nevnt av vavlo, litt lengre opp i tråden. Det er også lov å bruke hodet når man monterer ringsettet på siktet og rifla Man må ikke dra til ringskruer og skjefteskruer, alt man orker. Man må dra til nok, men ikke mer, kort oppsumert😀
 10. Da er det tid for en aldri så liten Wrap Up av sesongens jakt på rev, for min del. Har stort sett bare postert på de denne vinteren. Har ikke fått like mye dreis på lokkingen, slik man er vant til og har i liten grad lykkes med dette, synes jeg. Har også knertet en del skabbrev denne sesongen....sikkert 6 - 7 stk. Det er man ikke vant til og er en smule bekymret over denne utviklingen. Nuvel....revehalene dere ser på bildet under, får representere revene som er lagt i bakken denne sesongen, fra denne kanten. Jeg bor omtrent midt i byen, slik at det ikke passer seg å ha revelik hengende på uthusvegger og husvegger rundt omkring. Når det er skrevet......alle naboene vet godt hva slags hobby jeg har, så om man svinger opp på gardsplassen litt seint utpå natta og skræver ut av bilen i full camo inkludert finnlandshette, blir det ikke ringt inn en bekymingsmelding til en eller annen offentlig etat, for man vil jo unngå i det lengste å bli lagt i bakken av loven lange arm medbringende skarpladd 9 mm pistol godt plantet i nakkegropa, satt litt på spissen, men absolutt en aktuell "problemstilling" Slik ser det ut foran sirlig stablet bjørkeved, prekivert forskriftsmessig i påvente av neste fyrings-sesong. Skal ikke skryte på meg å ha knertet alle disse, det må trekkes fra 1 rev på det dere ser bilde av over her. Måtte ha med favoritt-reve-rifla for tiden på bildet også. Den har stått og "sturet" i våpenskapet store deler av denne sesongen, slik at det var på tide å lufte den litt synes jeg. Da ble det til at den fikk være med på innspurten av jakta. Jeg er for grant kaliber på revejakt. Grant kaliber i kombinasjon med VMAX i tuppen av patrona, det er saker på revejakt og legger mikkel dønn flat tvert, forutsatt riktig skuddplassering dvs på forbeinet, på en rev. Ikke bak forbeinet, da blir det fort vekk ettersøk ut av det. Kan forresten anbefale Scopecoaten på siktet. Den skåner siktet mot ufin behandling i felt, beskytter mot slitasje, støv, skruff, dugg og rim. Igjen.....anbefales. Kan være greit at siktet er fritt for rim, når man sitter ute i vinteratta og venter på revetass litt seint utpå. Forutsettningen for å knerte rev, må være at man faktisk ser en rev i siktet og ikke rim, eller det som verre er, at det man tror er rev, viser seg å være katta til grunneier. Da kan det bli kalabalik og oppsigelse av jaktrettighetne tvert😀 Hva som er et akseptabelt antall revepelser/sesong er veldig individuelt for den enkelte jeger og kommer nok an på erfaring og hvor mye energi og forberedelser den enkelte legger i jakta. Ingen facit på dette og veldig individuelt, som allerede nevnt. Det er like mye opplevelsene og spenningen, like mye som x antall skutte rev. Hvertfall er det slik for min del og en vesentlig årsak til at man driver på med dette. Jeg kan informere om at er en grundig infisert med revejaktvirus, slipper ikke dette viruset taket, så lenge man ser dagslyset, for å si det slik. Man legger rimelig mye energi i revejakta ettersom årene går. Man tenker tilslutt på revejakt døgnet rundt, året rundt. Det blir en livsstil rett og slett.😀 Mulig at man dufter som en rev tilslutt også, ikke vet jeg Selv synes jeg at sesongens resultat er OK ut fra energien en har lagt i jakta. Det begynnte bra og økte på, før det var bråslutt, da snøen tinte bort. Har vært etter de på bar bakke, men nei. Har ikke lykkes på bar bakke og har heller ikke sett snurten av rev, medbringende rifle. Hadde trua på å legge en til i bakken, før det var over, for å få et greit tall å forholde seg til......og huske, men nei, det gikk ikke i boks. Det er det som er så fasinerende med jakt generelt, også revejakt, at man vet ikke resultatet av jakta, før den er over, samt at at man lærer noe nytt etter hver bidige jakt.
 11. Da har man ankommet heimen, etter beverspaning ute i busken/bekken. Siden det er påske(fredning) ble rifla igjen hjemme, men opptaksutstyret derimot, ble med ut og fikk luftet seg. Det gikk bra det. Jammen så man bever gitt. Kom en piltrenes akkurat da det var for dårlig lys for akseptable opptak, slik det pleier å være😀 Slik så det ut da. Rimelig pixselert og grumsete opptak ble det, kan man trygt si, men man ser jo at det er en bever som sitter der og koser seg med utlagt seljekvist, 200 meter unna min "post"😀 Er ingen hast med evt å knerte denne, da beverjakta varer en stund til. Vi blir nok enige om "regien" denne beveren og jeg😀 Artig var det og man var nok en naturopplevelse rikere.
 12. Da kan man istedet bytte ut rifla med filmkamera😀 Har vært ute noen ganger selv i det siste, for å prøve å lure rev på kroken, medbringende både rifle og opptaksutstyr, men nei.....ingen rev på kroken. Har ikke sett snurten av Mikkel engang. Rådyr derimot oi oi. Så var det påske. Greide ikke sitte i heimen og glo på Corona TV. Blir kun depresjoner ut av slikt. Da ble det revejakt med filmkamera istedet for rifle. Da så det slik ut, i kveld ca kl 20.00😀 Da kom selvfølgelig selveste revesjefen på snauhogsten spankulerenes så fint, i godt "skytbart" lys for filmkamera. Stoppet til og med midt utpå, for å poesere og for liksom å gni det inn virket det som. Det er nesten så man skulle tro revetassen har lært seg jakt-tids tabellen gitt Ble forresten bra opptak ut av det også. Det hadde vært lett match om rifla hadde vært med istedet for filmkamera, for å si det slik. Blir vel et siste krampaktig forsøk for å lure denne på kroken, ved første lovlige mulighet. Kan godt hende det blir en YT video ut av det også, spesielt om man lykkes😀 Uansett fikk man seg en skikkelig villmarksopplevelse, i en helt annen setting enn normalen. Begge overlevde, for å si det slik. Skikkelig artig og ikke minst spennende var det, mens det sto på.
 13. Pipe-erodering slik du beskriver den, kan vel like mye skyldes bruk av rekylforsterker for å få AG'n til å virke på auto i forbindelse med rødfis skyting det da Vargen. Det er ikke vanlig rottekvalitet på AG pipene, men tvert imot rimelig slitesterk stål brukt i disse pipene. Dette vet du helt sikkert Vargen, jeg bare nevner det, så jeg har litt vanskelig for å svelge uten reservasjoner at spesielt AG og andre riflepiper for den del, blir ødelagt av feil puss og bruk av uegnet/feilkonstruert pussestokk og snor. Problemet er omvendt, nemlig manglende puss etter skyting. Det sliter ut pipa mer enn feilaktig puss. Her diskuteres det et teoretisk problem. I praksis er det, som nevnt over her, manglende puss, etter endt skyteøkt som sliter piper mer, enn feilaktig puss slik jeg erfarer det.
 14. Ser bra ut det. Det er desverre felles for mange viltkameraer, inkludert mine at når det går fort i "svingene" er triggertiden for sløv når kameraet står i videomodus. I bildemodus går det bra, men i videomodus.....ikke bra. Har en del videosnutter selv, der man bare ser bakenden på diverse
 15. Takker og bukker for at du synes det😀 Selv synes jeg gaupeopptaket kunne vært mye bedre, men man ser jo at det er ei gaupe der. Bommet litt med kameraplasseringen der ja. Når det gjelder viltkamera, så bruker jeg disse. Bushnell Trophy Cam Aggressor No Glow Viltkameraet på bildet over er 1te generasjon, så det er mulig at siste generasjon Trophy Cam er et hakk hvassere mht videokvalitet, da jeg ikke er helt fornøyd med videokvaliteten dette/disse kameraene leverer, men igjen, mine kameraer er 1te generasjons kameraer OG som allerede nevnt, at den nyeste versjonen muligens er hvassere. Når det er skrevet........ er det veldig individuelt hva den enkelte bruker definerer som akseptabel videokvalitet, bare så det er sagt. De som er inbound nå er Browning Trailcams. Jeg har fått rimelig bred kontaktflate med bla viltkameraentusiaster rundt omkring på jordkloden via denne YouTube kanalen min og ALLE gjentar ALLE anbefaler Browning og Owlzer sine kameraer, som er top notch, slik de og jeg vurderer det. Blir spennende å få de i hus og teste de ut. (Browning) Nuvel nok om det. Søtter det utsagnet der. Det vel ingen som vet det helt eksakte antall gauper her til lands og tallet 300 er et estimat, bygget på antall registrerte familiegrupper rundt omkring, så igjen, dette er kun et estimat, men uansett hvor mange gauper det finnes, er det artig å få de på viltkamera synes jeg😀 Er redd for at vi må dele rådyrbestanden med gaupa fremover ja, hvertfall i mitt jakt terreng, da gaupa på videoen går skuddfri i sommer. Kjæresten hans derimot, ble justert på rimelig kjapt, da det ble gitt ut et ekstra "løyve" etter at ordinær kvote i denne regionen var felt. Er kun en grunn til at gaupa foetrekker en biotop framfor en annen og det er mattilgang og skjul. I mitt jaktområde, kan den ligge oppi åsen og titte ned på maten, som spankulerer rundt på jordene😀 Var forresten ute på revejakt forleden morgen......ja dere leste riktig forleden morgen, for muligens å lure en revefant på kroken. De kommer ofte slarkenes langs skogsbilveien og langsmed jordekanten. En revelokker strategisk plassert da, så KAN det fort vekk ende med rev i bakken. Som der sikkert vet, skinner jeg ikke veldig mye på morgenkvisten, men om natta, da snakker vi Nuvel jeg brøyt meg opp av senga og ut på revepost jeg, som dere ser. Riktig så trolsk stemning var det. Nesten så man forventet at Numedalstrollet, alternativt Dovregubben skulle komme brøytendes gjennom granskauen gitt😀 Så jeg rev, fikk jeg rev på kroken...NEI Man så derimot 3 rådyr som kom trippende forbi posten, med ei veldig drektig geit i spissen for følget, så da er det hverfall 3 rådyr som har overlevd gaupebesøket så langt. Har desverre vært en del i avgang her. 3 rådyr i avgang som man vet om (helt sikkert flere) samt en hjortekalv. Håper indelig at de flotte rådyrbukkene jeg har kontroll på, har overlevd, for begge vil bli skikkelig tøffe gutter litt utpå sommeren. Vær du sikker. Kan evt holde dere oppdatert jeg. Kan godt hende det blir flere viltkamera-videoer ut av det og om det er interesse for det. Man får se hva som dukker opp av videosnutter på minnekortene om ei ukes tid.
×
×
 • Create New...