Jump to content

revjeger

Members
  • Posts

    971
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by revjeger

  1. interessant lesing...jeg skulle ha en slik Zeiss v6. ble skikkelig skuffet igjen av Zeiss, samme som v8. ble Leica Magnus 2.4-16x56 og en Swaroski Z6(i) 1
  2. Hei beretta eiere. spørsmål ? hvor lønner det å handle choker, jeg har kjøpt med en beretta 686 blackwing med en 'laserbehandla' stokk, litt moro å ha noe 'annet' hva anbefaler dere av choker, jeg skyter sporting. kun hatt børser med faste borringer.. mvh fersk beretta eier.
  3. Hei.. hold deg unna sabatti i hvertfall. Ene på laget mitt fikk 3 nye. Gå opp alt og fikk annen merke i stede. Slit med presisjon og skutt dobbelt. Lykke til.
  4. Hvor finner jeg ladetata til denne, nosler custom competition 6.5.. 123 grain. 7.9 grams. Kan jeg bruke vihtavuori 150,begyne forsiktig med 35. Eller bør jeg skaffe vihtavuori 140 ?
  5. Er en helmantel dette..med hullspiss .Men heter jaktmatch. Kan brukes på rev.. Samme som norma jaktmatch den egner seg bedre på fugl.
  6. Jeg prøvde det. Fungerte greit det. Dempet bedre. 1000 lappen er stiv pris.
  7. Da er jo hele poenget borte med m03... jeg har byttet stokker imellom å fortsatt ikke måtte skyte inn igjen. Skrudd med moment når jeg fester stokkene. Gikk helt likt.
  8. jeg får vel melde meg inn jeg også da.. hatt Mauser m03 i flere år. Og fikk lyst på å prøve noe nytt..selv om jeg var veldig fornøyd med Mauser'n... Så ble en r93 i 6.5x55, men er på leting etter ei pipe i 8x57, hadde 9.3x62 m03. vurderer det også, men alltid gøy med noe nytt også ! søknad på 9.3 og 8x57 ligger her
  9. revjeger

    M03-Klubben !

    Fin samling. Du har samme treffpunkt om du tar av kikkert og løpet.ingen betydning det
  10. Jeg har skutt en rev med denne ammunisjon, bakfra og rygg/nakke skudd, ble knall og fall det.men samler for dårlig til å brukes på rev for min del.
  11. Fikk endelig sett opp viltkamerea i år, mye rådyr i terrengen våres her, og sett ut 2 fine bukker.. bukk nr 1 bukk nr 2 bukk nr 2.
  12. Vi har 50kr for trening og gått opp til 200kr for prøve å 100kr for følgende prøve..totalt 30 skudd fordelt på 2 kvelder, og kan skyte prøve, syntes jeg er for dårlig.. kunne fint vært 50-75 skudd å prøve.
  13. XXL på hamar, har ingenting av ammunisjon...de vet ikke når de får inn igjen heller...
  14. Brukt fusion i flere sesonger på rådyr og rev,byttet til Laupa mega i høsten.. Svært få rådyr som har blitt pene slakt. Men til rev er jeg fornøyd..
  15. Hallo, er det noen av dere Fox terrier eiere som har brukt fox på rådyr, eller gått ferskspor å blodspor ? Hilsen nysgjerrig Terrier kjøper
  16. jeg har arvet en brno 305 zh i kaliber 12/5.6x52R. jaktet rådyr lenge, dachs nr 2 nå etter første høsten med denne, så er jeg veldig fornøyd, samler utrolig bra til å være kombi,3 skudd sitter fint inne en golfball. far min har en finn classis i kaliberet du er ut etter. han er veldig fornøyd med den, eneste minuset er at den litt tung.men dette er vel en vanesak,mener jeg. bruker også brno som hagle, da det dukket opp ei halgepipe på finn.no.
  17. Alfa bever pro + ! kom ny modell i fjord, kjempe fornøyd med mine ! veldig lette og gode på beina. og kjempe service om det skulle skje noe med skoene
  18. revjeger

    Lokking av rev.

    ble en hannrev ikvled på lokk. nr 9.
  19. revjeger

    Lokking av rev.

    Ja, da nærmer det seg slutten for i år.. etter veldig dårlig forhold her i hjemme i år.. så ble det totalt 8 rever, og en bom mars ble det endelig ordentlig lokkeføre med bra skara,ble 4 stk denne månden. 2 tisper på samme lokkeplass, under 10 min. stor hanne skutt etter ca 15 min med lokking, skara'n var ikke det beste så hadde ikke helt trua, men den kom snikende i siste liten. store hann skutt, etter 30 sek med fuglskrik. kom i full fart !
  20. revjeger

    M03-Klubben !

    Nå får du Mauser m03 i GRS stokk " target="_blank
  21. Da kom det endelig litt lokke føre over her også, jaggu smalt det ikke ordentlig første turen å ! Tispe skutt etter 3 min med hareskrik,fortsette å lokke da jeg hørte en rev til som skrek 400-500 m ifra meg. Sluttet med hareskrik.Så prøvde og lage et skrik tilbake med dan thompson P3..jaggu funket ikke det..etter 6-7 min kom tipse nr 2 ! Skutt på samme post under 10 min.. dette er medisin til rådyrkillingene
  22. revjeger

    M03-Klubben !

    kappet 6.5x55 løpet mitt på 51 cm. syntes børsa ble hendig og fin uten demper..
  23. Skutt en del rådyr med fusion sjøl Ikke fornøyd, blir kule bytte i år. Lest mye bra om mega i 6.5x55.
  24. revjeger

    M03-Klubben !

    Jeg har ikke opplevd det med noen av m03 jeg har...men hadde reist og klaget med engang ! Børse til den pris lappen...
×
×
  • Create New...