Jump to content

Colt Python anyone?


Rawlins

Recommended Posts

Nå har jeg sjekka med alle våpensjapper det går ann å sende mail til. Ringt til enda fler. Sjekker finn, qxl og her flere ganger om dagen. Dette har jeg gjort siden i sommer men ikke funnet et ok eksemplar. Eneste jeg har funnet er noen med litt for mye riper + en ubrukt, ikke-pakket-opp-av-eske men denne blir litt for stiv i pris for meg (den er og solgt nå). Så, noen som kjenner noen som kjenner noen som skal selge en 6" blånert Colt Python? Eller 4" eller 2,5"?

Link to comment
Share on other sites

Tips til deg.

 

Jeg handelt en slik for ikke lenge siden, prisen var rett og den var 4 toms, jeg fikk til min skuffelse våpenet hjem og oppdaget at ratcheten var slitt så timingen på tønna ble feil på ett kammer, jeg har hatt litt kontakt med en kar som vet hva han snakker om og han kan fikse det for kjøper du en ny må denne tilpasses slitasjen på resten av mekanismen, deler er det ikke enkelt og finne. Får du tak i en så burde du få prøvd våpenet først, dette er en standard feil på Pytonene som eksisterer på markedet. Det er den delen som slites fortest slik jeg har forstått det. Men du er på jakt etter ett meget bra våpen som jeg selv setter stor pris på.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Jeg hadde en jobb hos en kar i Spydeberg som har en 6" han skulle selge. Jeg er "booket full" på .357M, hvis ikke hadde jeg kjøpt den selv :winke1: . Jeg skal sjekke innom på kontoret neste uke og se om jeg finner kontaktinfo på ham. I flg ham selv var den pent brukt, men er de ikke alle det?

Link to comment
Share on other sites

Da ligger en strøken, veldig lite brukt blånert 6" Colt Python fra 1975 trygt i skapet. Ifølge selger skutt 4-500 skudd. Særdeles pent behandlet, har kun funnet et nesten usynlig 0,5mm merke på undersiden av løpet. Eller ser den ny ut. Har ikke prøveskutt den ennå, det blir vel ikke før neste uke. Takk til jonnyske for tips om denne. Og takk til El Gringo for opplæring.

 

Et par bilder :

 

IMG_1304.jpg

 

IMG_1303.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...