Jump to content

N0rdmann

Members
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by N0rdmann

  1. http://www.rbnett.no/nyheter/article491597.ece Sauer drept - løshund avlivet Løshunder jager sauer på beite. Saueeier har drept en av dem
  2. Excel arms er farlig. De har laget en pistol også som blir demonstrert av en rekke youtubere som samtlige har alvorlige problemer med den. Tror det er hylsa som rett og slett ikke er egnet til semi-auto. Første treff i google på semi-auto 17hmr: Safety Advisory for .17 HMR Semi-Autos Ammunition manufacturers caution that the .17 HMR is unsafe for use in semi-auto firearms. http://www.americanrifleman.org/Article ... 1927&cid=4" target="_blank" target="_blank
  3. Står det La Meredlea eller? Vanskelig å tyde.
  4. Ser for meg at wolfram og andre alternativer overpenetrerer i forhold til bly.
  5. Stiling. Grepet var noe overkill, man trenger ikke forsterke temaet ved å ha bilde av en viking der.
  6. Helt klart masse som stinker til den høye himmel i både Utøya-saken og Batman-massakren. UN Small arms treaty here we come.
  7. Det finnes ingen journalister i Norge, kun videreformidlere. Greier du laget et innlegg hvor du er enda mere myndighetsservil Hassel? Jeg tviler.
  8. Haha noen må ha samme vaner på youtube som meg.. jeg så på denne videoen for en tid tilbake.
  9. Motstandere av våpenregistrering får med denne saken mye mere kjøtt på beinet.
  10. Høyner med et videoklipp hvor Kristin Halvorsen sier akkurat det samme. " target="_blank
  11. Tror noen er over snittet hjernevasket og politisk korrekt.
  12. Ser for meg at sivilt våpeneierskap kommer til å bli forbudt. Alt for å "forhindre krig" selvsagt. De eneste som vil ha tilgang på våpen vil være FN-soldater. The UN Arms Trade Treaty that has been identified by observers as a flagrant threat to the second amendment and which Barack Obama is determined to sign has its roots in a 1961 State Department memorandum which explains how the United Nations will oversee "complete disarmament" of the American people under the ruse of preventing war. The UN Arms Treaty has caused so much controversy because it outlines a plan to target "all types of conventional weapons, notably including small arms and light weapons," according to Forbes' Larry Bell. Former US Ambassador to the UN John Bolton also warns that the agreement "is trying to act as though this is really just a treaty about international arms trade between nation states, but there is no doubt that the real agenda here is domestic firearms control."
  13. Gir det mening i å forby kjøp og salg av uskyldige ting som grep og kikkertsikter i vesten når det argumenteres ut i fra problemer i midt-østen? Har vi pirater i vesten? Har vi terrorister i vesten? Vil det å forby meg å kjøpe røde grepsplater til ruger 22/45 hindre terrorisme? Vil foreslå denne videoen hvor man får se produksjon av våpen i Pakistan, så får kikkeren selv vurdere hvorvidt dette tiltaket har noen effekt på vestens innblanding i midt-østen. " target="_blank
  14. Bare så du er klar over det: Jeg har satt deg på ignorelista for lenge siden så jeg slipper å lese flere av de imbesile drittkommentarene dine. Du har aldri hatt noe annet å tilføre til dette forumet enn pisspreik, følgelig gidder jeg ikke lese hva du skriver. 1+ Da er vi to.
  15. Må være hyggelig å bare kunne blokke ute alle som er uenig, slik at ingenting forstyrrer det eksisterende (forskrudde) verdensbildet. Det handler ikke om å poste noe kontroversielt, det er i seg selv gjerne spennende, det handler om å poste, i mangel av bedre ord, fullstendig bat shit crazy paranoide vrangforestillinger. Og da er det viktig å ikke la ting stå usvart, rett og slett fordi det ville være krise om noensomhelst trodde at slike meninger var gjeldende i "miljøet". Nei, skylden for æresdrap ligger ikke i hvordan samfunnet aksepterer skilsmisser, det er en absurd vinkling. Det blir litt som de som hevder at karakterer på skolen fører til selvmord, fordi enkelte ikke klarer presset. Er løsningen da å forkaste karakterer, eller sørge for at de svake får hjelp? Hvorfor lyger du varj? Jeg sa da ikke at æresdrap aka såkalte familietragedier utelukkende blir forårsaket av hvordan samfunnet aksepterer skillsimisser jeg sa følgende: "men at skylden ligger en rekke andre plasser blant annet i hvordan samfunnet aksepterer skillsmisser i en enda større grad enn hva som tidligere var tilfellet" Altså det er ikke utelukkende årsaken til problemene som gir sosialistene mulighet til å argumentere ut i fra "samfunnssikkerhet" når de innskrenker våpenlovgivningen. De kunne f.eks promotert familieverdier som en kontring på sin egen likestillingsgalskap og så sett hvordan det gikk i stedet for å forverre situasjonen for 99.99% av landets våpeneeiere. Artig at du skulle si følgende: "Og da er det viktig å ikke la ting stå usvart, rett og slett fordi det ville være krise om noensomhelst trodde at slike meninger var gjeldende i "miljøet"." Du har med andre ord demonstrert i all tydelighet at du har en agenda på forumet og at du forfølger meg.
  16. Hehe jeg måtte bare se på varjs innlegg for å få en bekreftelse på hvorfor jeg har satt han på ignore. Poster man noe kontroversielt så er han der som en flue på skit (meget forutsigbar). Nei, Varj, jeg sier ikke at det er kvinnens feil, drap er feil i alle tilfeller, men at skylden ligger en rekke andre plasser blant annet i hvordan samfunnet aksepterer skillsmisser i en enda større grad enn hva som tidligere var tilfellet. Det var en gang i tiden at skillsmisser var noe som ble sett ned på og noe som ble ungått til enhver pris og selv om at noen ikke fungerte i lag så ble de gjerne værende sammen for ungenes del, men i dagens samfunn så har dette endret seg radikalt og det har sine konsekvenser. Og til din oppfordring så har jeg følgende å si: jeg blir værende.
  17. Jeg sier at myndighetene aldri blir tilfreds. Nei, jeg trekker ikke den sammenhengen, jeg har flere tanker i hodet på en gang.
  18. Da viser det altså at selv om at man kan vise til positiv statistikk så er det fortsatt ikke tilstrekkelig. Hvorfor vises ikke denne fanatismen seg i andre samfunnsområder hvor liv også går tapt?
  19. Guilt by association aye? Det er synd at vi ikke kan diskutere Utøya her for det er enkelte ting jeg kunne tenkt meg å sett på i den forbindelse også og det er det med antallet vitner som hevdet at det var flere skyttere og det faktum at det ikke eksisterer en eneste video fra selve skytingen bortsett i fra en stykk video som er klippet sunder og sammen av pressen, men det er som sagt en annen historie.
  20. Og hvordan ser den statistikken ut? Hvordan ser tallene ut før og etter?
  21. Noe annet jeg ønsker å få ut er dette med disse familietragediene som jeg antar at er hovedårsaken til at man kan bruke samfunnssikkerhet som et argument i det hele tatt. Dette er i et historisk perspektiv et forholdsvis nytt fenomen og jeg mener det kan spores direkte til enkelte sosialistiske "tiltak" som staten selv sponser til den store gullmedalje, og det er dette med likestilling, feminisme og samfunnets favorisering av kvinnen. De fleste som blir drept med lovlig ervervede våpen tror jeg er kvinner som ønsker seg vekk fra forhold og gjerne kan det være barn i en familieenhet som også får smake fars vrede når mor har gjort opp sin mening og kanskje allerede har funnet seg en Dan-Johan som bor i en helt annen del av landet. Videre så mener jeg på at statistikk viser at over 60% av de som ønsker å oppløse forhold er kvinner, det var i alle fall offisiell statistikk så da kan man egentlig anta at det reelle tallet er noe høyere. Kan det ikke da være en ide å se på hvordan feminisme og likestilling har gjort samfunnet farligere i stedet for å fokusere på den ene kvinnen som i løpet av et år blir skutt i stedet for knivdrept takket være en politikk som staten selv støtter? Dette er kanskje "far fetched og konspiratorisk" for de fleste, men i min mening så må det bli sagt og det må rettes lys mot dette.
  22. Men altså hvorfor frigjøres det ikke statistikk over hvor mange våpen som har kommet på avveie etter at FG-godkjente skap ble påbudt? Er det å strekke den for langt å kalle den en konspirasjon? At det ikke passer inn i den øvrige agendaen? Tendensene er klare og det er at det blir iallefall ikke lettere å erverve og inneha (pun intended) skytevåpen.
×
×
  • Create New...