Jump to content

tunderbrd

Members
 • Content Count

  1,474
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About tunderbrd

 • Birthday March 19

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nesten halv pris på Bergans Pasvik Light jakker og bukser i utvalgte størrelser hos Magasinet! 😀👍 Bergans Pasvik light jakke, før 4500kr nå 2399kr Bergans Pasvik light bukse, før 3000kr nå 1599kr
 2. Fått på plass «smørebenk» på utstyrs- og laderommet. 😊
 3. Bergans selger ut siste rest av Budor jaktjakke til utrolige 999kr! 😃👍 https://www.bergans.com/catalog/outlets/outlet-hunting?Types=
 4. Noen som har fått tilpassa GRS sin Berserk stokk til en Schultz & Larsen CLASSIC DL Traveller rifle? Hadde denne stokken på en Tikka T3 tidligere og må innrømme at jeg savner den. Håper noen har prøvd dette og funnet en løsning som fungerer.
 5. Bergans selger ut sin fantastiske Budor jaktdress. Denne har fått topp score i mang en test! Nå får du jakke i olive green eller hunting brown til kun 1500,- før 3900,- Og bukse i samme farger til 1500,- før 2300,- Som om ikke det var nok kjører de gratis frakt nå! 😃 (jeg måtte bare sikre meg en slik jakke...) https://www.bergans.com/catalog/outlets?Types=null
 6. Lyngdal Jakt og Fiskesenter kjører en fantastisk pris på Zeiss Conquest DL nå! 🤗👍 http://www.ljfs.no/produkt/optikk/kikkertsikter/zeiss/conquest-dl/zeiss-conquest-dl-3-12x50-retikkel-6
 7. tunderbrd

  Colt woodsman

  Å, lykke til! Har også drømt om å eie en slik sidn jeg sikla på en i et svensk våpenblad i barndommen. Men har fra fler hold blitt frarådet å ha en slik som et våpen man skal trene aktivt med da deletilgangen til disse visst nok begynner å bli svært dårlig. Håper noen i denne tråden kan gjøre disse påstandene til skamme. I så fall vet jeg om en slik jeg bare må få kloa i.
 8. tunderbrd

  Pris 9 mm nato

  En ting blir ikke mer lovlig bare fordi mange velger å bryte loven! Forsvaret i Norge har aldri vært tiltenkt rollen som ammunisjonsforhandler med salg til det sivile markedet. De skal kjøpe og bruke ammo. Men gang på gang ser man at personer ender opp med slik ammo. Hvordan skjer dette? Er det liksom kun ved tyveri fra Forsvaret? Er der utro tjenere der som selger ammo for egen fortjeneste? Jeg kjøpte f.eks selv ei "pølse" med 7,62x55 hos en godkjent våpenhandler seint på ´90-tallet. Hvor de fikk disse fra aner jeg jo ikke, og visste den gang ikke bedre enn at jeg antok at det måtte være helt ok. Andre sivile borgere har også opplevd å få ammo som betaling for hjelp og dugnad ved millitære øvelser o.l (Jada, jeg også...) Så om det er forbudt ved lov? Tja, jeg er jammen usikker! Noen kaller det heleri, men å kjøpe i en butikk eller å få som "takk for hjelpen" er vel ikke i den kategorien, eller? Jeg er jammen ikke sikker!
 9. Med mindre POD sin tanke er at ingen nye halvautorifler skal godkjennes til jakt så fatter jeg ikke hva som skal være diskvalifiserende med denne i forhold til forløperen Benelli Argo. Har en Argo slev, og er godt fornøyd. Kunne gjerne hatt en MR1 om den jeg har idag skulle byttes ut noen gang.
 10. tunderbrd

  Demontere sikte

  Du risikerer å måtte skyte inn rifla for hver gang om du tar av kikkerten. Men det kommer an på hva slags montasje kikkerten står i, som jeffery sier. Legg enten ut et bilde her, eller spør selger om han/hun vet hva slags du har. Så kan du jo ha det som kriterie når du skal ha ny kikkert, at du vil ha med hurtigmontasje så du kan ta den av og på så mye du vil. Og det så godt som helt uten at du vil få endring i treffpunkt. Ørlittegrann kan der likevel bli, men ubetydelig for de fleste.
 11. Min M67 fikk en Boyds Varmintstokk da den ble ombygd fra banerifle til jaktrifle for 10-15 år siden. Idag er den "pensjonert" og lever en roligere og mindre omflakkende tilværelse som langholdsrifle. Den ble, som kanskje flere av oss, litt for tung med årene!
 12. Ja, det undrer meg også at ingen importerer Boyds! Med såpass lave priser for så bra kvalitet måtte det la seg gjøre å selge disse i Norge også, selv med bransjens krav til inntjening. Særlig når prisgrensen på 99$ gjør at man ikke like enkelt kan kjøpe direkte lenger. Med denne nye stokken, og med tanke på de noe stive prisene på GRS og KKC, må vel noen kjenne sin besøkelsestid!
 13. Alt etter hva du mener med billig, men Howa sine rifler er ihvertfall mye rifle for pengene! Har ei slik i .223 og er veldig glad i denne. Anbefales på det sterkeste!
 14. Nei, kanskje ikke?! Har aldri tnkt på det! Men rifle er rifle, tenker jeg. Om man tenker på oppbevaring er jo halvautovåpen og pistol/revolver spesielt omtalt med at de uansett skal oppbevares i skap, er de ikke? Eller forsvant dette når "skap fra første våpen, uansett" regelen kom? Ja, etter litt finlesing av lovverket gjorde den kanskje det! Står kun rifle nå...
×
×
 • Create New...