Jump to content

Målsettingen om å redusere antall sivile våpen.


Röda_Lacket
 Share

Recommended Posts

Målsettingen om å redusere antallet sivile våpen er ikke noe POD har funnet på. Målsettingen stammer fra internasjonale traktater, som er ratifisert av Stortinget.

 

Det har vært lite offentlig debatt om våpenkontroll avtaler. Politikere som har siktet mot en internasjonal karriere, har inngått disse avtalene og traktatene.

 

Dersom vi skal rette en pekefinger mot noen, så må det først og fremst være mot politikere og media.

 

Media har framstilt det som om vanlig nordmann ikke vil bli berørt av internasjonale avtaler om våpenkontroll. Dette er feil.

 

Politikerene vil ha en stilling i FN systemet osv.

 

Å si at det er PODs skyld at antall skytevåpen skal reduseres, er som å si at det er purkens feil at hasj er ulovlig.

Link to comment
Share on other sites

Det er klart at bak det hele ligger internasjonale avtaler som ingen av oss egentlig vet fullt og helt hva innebærer.

Våre "folkevalgte" har skrevet under på ting som den jevne Ola Dunk ikke orker å sette seg inn i for det hele er formulert på en måte som gjør det utrolig tunglest og særdeles forvirrende for alle andre enn de involverte parter, og det virker som det er en stor del av poenget.

Myndighetene spiller videre på den særnorske misunnelsen og janteloven for alt det er verdt, splitt og hersk på alle kanter, også i skyttermiljøene.

Med det partivirvaret som norsk politikk består av og all hestehandelen som foregår bak lukkede dører og på "intelligente" kafeer i hovedstaden er det revnende likegyldig hvem man stemmer på, resultatet er det samme.

Dritt er like forbasket dritt uansett hvordan innpakningen ser ut!

Ser man på antall nordmenn i "høye" stillinger i diverse 2-og 3-bokstavsorganisasjoner med "internasjonal anerkjennelse" så er det skremmende høyt i forhold til det mikroskopiske folketallet vi har her oppe, disse stillingene er kjøpt og betalt med våre skattepenger i form av "støtte" og "u-hjelp" til høyre og venstre.

 

Dette med fordekte internasjonale traktater gjelder ikke bare våpen men alle andre samfunnsmomenter som har internasjonale relasjoner.

Det er f.eks. bare et tidsspørsmål før 0-visjonen angjeldende forbruk av fossilt brennstoff blir offentliggjort, men så lenge det er grovt med (avgifts)penger å tjene for staten så fortsetter det som før.

Det som uten tvil vil skje først er at brennstoffdrevne (i form av bensin/diesel) fritidskjøretøyer som båt etc vil bli rammet av restriksjoner med påfølgende forbud, og ramaskriket vil være enormt.

I forkant av dette vil det imidlertid være massive kampanjer som vil slå ned all motstand som miljøfientlig etc. slik at de som sitter der med en da verdiløs bensinsluker av en skjærgårdsjeep vil forbli uten sympati fra "mannen i gata"...akkurat som vi blir sittende der uten sympati fra "mannen i gata" med tapet den dagen jernvaren vår blir hentet inn.

Det som skjer er at man blir sakte men sikkert skviset inn i et A4-liv enten man vil det eller ei, og dette A4-mønsteret krymper år for år i takt med nye regler og restriksjoner.

Begrunnelsen over hele linja, fra økninger i eiendomsskatt til omlegging av avgiftssystemer til overføringer av ressurser til sentrumsstrøk, er den samme som JD bruker som delpåskudd for utarbeidelse av ny våpenlov; "tilpasning til fremtidige utfordringer"...

Internasjonaliseringen lenge leve, glad for at andre også begynner å se galskapen men det er dessverre for sent, tidsspørsmålet før vi alle bor i blokk og lever av å klippe hverandre mens vi ser på "reality" og spiser fastfood er det eneste som gjenstår.

Link to comment
Share on other sites

tidsspørsmålet før vi alle bor i blokk og lever av å klippe hverandre mens vi ser på "reality" og spiser fastfood er det eneste som gjenstår.

Joda, jeg trodde på deg - helt til aller siste setning! Men akkurat nå diskuteres det altså, så fillene fyker, anbefalingene fra alle disse skrekkelige myndighetene og karrierepolitikerne om at vi skal spise mer frukt, fisk og grovbrød!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...