Jump to content

TRX 850

Members
 • Content Count

  430
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TRX 850

 1. Ble mer og mer mistenksom på at kammeret var grunt, viste seg å stemme. Er brotsjet opp nå og fungerer utmerket.
 2. Tykkere løp??? hva mener du med det?
 3. Har lenge hatt lyst på ei lita rifle i 7,92x33. Kanskje dette er kassa jeg skal bruke? På tide fruen får seg eget våpen, mon tro om hun finner det ut?
 4. Kan jo være, er vel på et punkt som er under kalibreringsdiameter. Men må uansett være liten toleranse på friflukt. Samme problem på de 390 grs kulene!!
 5. Hei og god jul. Har nylig kjøpt meg en Marlin 1895 SBL i 45-70. Har støpt noen RCBS 405 med GS som jeg har powdercoatet. Ladet de og gitt de en liten rollcrimp i krymperilla. Men merker de gir en liten motstand når jeg kamrer de . Ser på kula at de er lagt seg mot bommene. Opplevde det samme med noen 390 grs hullspiss i bly også. Trodde begge kulene var til kaliberet , og at krymperilla var lagt slik at de fikk riktig COL? Har ikke så fryktelig lyst til å korte inn hylsene heller? Ser det er skrevet litt om det , men må vel være noen fler som har disse kulene og sett akkurat det s
 6. 308. Tilgang på ammo og pris, og kan brukes på alt av vilt i Norge. Hvis rekyl i 308 oppleves som et problem burde du skyte litt mer, så kommer du over det problemet
 7. Har brukt det ja, men aldri uten pistol. Er utfyllende tråder her om det.
 8. Eller kjøp pulverlakk på gasolin , så slipper du all lukt og gris. Vel ikke helt sant det med gris kanskje, blir litt pulver her og det når man produserer
 9. Er løpet kappet? Hvordan ble kroningen gjort?
 10. Hvor mange makrell får jeg lov til å sløye hjemme?
 11. Hei, Noen som har noe greie på hva en slik rifle i kaliber .30 Remington kan være verdt? Ikke min men spør for en kamerat, skal være i fin stand og lite brukt.
 12. Går med en liten drøm om å få tak i en god Oberndorf mauser kasse å bygge meg en rifle i 404 Jeffery. Måtte vei leid inn en som kan treverk for å lage stokk.
 13. Maiskorn?? tidenes popcorn tråd dette da Sorry klarte ikke dy meg! Alt som tar opp volum vil være med å øke trykket!
 14. finner ikke smilefjes som tar av seg hatten
 15. Har nesten ikke sett på rifla, men col 89? Da er vi over på enkeltskudd ? Hva er magasin kapasiteten?
 16. takker så meget! En far som på død og liv skal ha andre kaliber en jeg, og lader ikke selv!! Kjøper børser og utstyr og leverer hos meg for gjenging og bedding og lading. Har egentlig nok med egne ting og tre små
 17. Hei, er det noen som har ladet 210 sierra matchking? Har vel bare mrp og n170 av de trege kutta i skapet akkurat nå, så gjerne data med en av disse Tikka T3 varmint børse forøvrig! På forhånd takk!
 18. Og for de som ønsker en god fres, med litt utstyr så en er igang med det samme, denne er med Mitotoyo digital . Huron hode er også utrolig flott å jobbe med. Prisen ser ikke så gal ut, men erfaringen tilsier at det som regel går å prute litt.. Aner ikke hvem selger er !! FINN KODE:68985829
 19. Løp og kjøp, litt prutningsmonn er det sikkert uten at jeg aner noe om selgeren Finn kode: 68892437!
 20. Endelig begynner det å likne noe, byttet hus for et års tid siden, gått fra et stort rom på 35kvm til to små sammenhengende på rundt 7 De to første bildene er små! Sånn var det Så Står endel igjen, og har en råkjeller som det skal jobbes litt med i jula, så blir det vel kanskje litt varmearbeider/lakking og kulestøping igjen snart... Så lenge ikke overkomandoen skulle finne ut at jeg har tid til overs da
 21. TRX 850

  1911-tråden

  pistol rens gjøres greit med en liten benk oppvaskmaskin, ha på litt avfetting først hvis det ser ille ut, ellers bare med oppvaskmiddel. Smøring av sleide bruker jeg et høytrykksfett med veldig høy baseoljeviskositet på sommer, og et kortfibret fett med lav nlgi klasse på vinter.. andre bevegelige deler med en grei mineralolje.
 22. Skjønner det er litt tørke på ammo om dagen, har så det holder selv, men Skitt fiske i Sandefjord har tre esker med V-max og en god del av noe ekspanderende, husker plutselig ikke hvilken type..
 23. Har flere forskjellige slike skap, både den fra Clas Olson ( kjøpte i Sverige da kursen var ok) Dette er faktisk ganske bra!! Kjøpte to som du linket til fra Jula i våres, de har jeg satt rett på gulvet uten hjul og montert benkeplate over, det funker OK, men så drar ikke jeg disse skuffene ut og inn hele dagen heller. Har også et Lista Kabinett fra 70`og det er vel disse som setter standarden for slike oppbevaringer, skulle gjerne hatt bare slike, men da er jeg redd dama fra Hamar må ringe først.
 24. TRX 850

  Enkeltrekket magasin

  M67. Er ikke viktig hva slags rifle det er til, men smalest mulig enkelrad. vurderer 6/7 skudds til Sauer, men ønsker flere budsjett forslag.
×
×
 • Create New...