Jump to content

TRX 850

Members
 • Content Count

  430
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TRX 850

 • Birthday 11/11/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ble mer og mer mistenksom på at kammeret var grunt, viste seg å stemme. Er brotsjet opp nå og fungerer utmerket.
 2. Tykkere løp??? hva mener du med det?
 3. Har lenge hatt lyst på ei lita rifle i 7,92x33. Kanskje dette er kassa jeg skal bruke? På tide fruen får seg eget våpen, mon tro om hun finner det ut?
 4. Kan jo være, er vel på et punkt som er under kalibreringsdiameter. Men må uansett være liten toleranse på friflukt. Samme problem på de 390 grs kulene!!
 5. Hei og god jul. Har nylig kjøpt meg en Marlin 1895 SBL i 45-70. Har støpt noen RCBS 405 med GS som jeg har powdercoatet. Ladet de og gitt de en liten rollcrimp i krymperilla. Men merker de gir en liten motstand når jeg kamrer de . Ser på kula at de er lagt seg mot bommene. Opplevde det samme med noen 390 grs hullspiss i bly også. Trodde begge kulene var til kaliberet , og at krymperilla var lagt slik at de fikk riktig COL? Har ikke så fryktelig lyst til å korte inn hylsene heller? Ser det er skrevet litt om det , men må vel være noen fler som har disse kulene og sett akkurat det s
 6. 308. Tilgang på ammo og pris, og kan brukes på alt av vilt i Norge. Hvis rekyl i 308 oppleves som et problem burde du skyte litt mer, så kommer du over det problemet
 7. Har brukt det ja, men aldri uten pistol. Er utfyllende tråder her om det.
 8. Eller kjøp pulverlakk på gasolin , så slipper du all lukt og gris. Vel ikke helt sant det med gris kanskje, blir litt pulver her og det når man produserer
 9. Er løpet kappet? Hvordan ble kroningen gjort?
 10. Hvor mange makrell får jeg lov til å sløye hjemme?
 11. Hei, Noen som har noe greie på hva en slik rifle i kaliber .30 Remington kan være verdt? Ikke min men spør for en kamerat, skal være i fin stand og lite brukt.
 12. Går med en liten drøm om å få tak i en god Oberndorf mauser kasse å bygge meg en rifle i 404 Jeffery. Måtte vei leid inn en som kan treverk for å lage stokk.
 13. Maiskorn?? tidenes popcorn tråd dette da Sorry klarte ikke dy meg! Alt som tar opp volum vil være med å øke trykket!
 14. finner ikke smilefjes som tar av seg hatten
×
×
 • Create New...