Jump to content

GRS123

Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jada, det er sant. Det var vel ment mer om noen hadde erfaring rundt dette. Beklager hvis det ikke kom tydelig nok frem.
 2. Føler jeg bare blir mer og mer forvirret over svarene😔
 3. Søknaden er sendt, så avventer svar. Spørsmålet er om noen har noen liknende erfaringer😅
 4. Takk for svar. Hvis jeg har forstått deg riktig, så kommer det an på hvilken person som behandler søknaden? Er det forskjell fra kontor til kontor?
 5. Hei, Jeg har arvet en rifle etter en i familien gikk bort. Denne har vi ikke funnet våpenkort på, så hvem som er eier, eller om denne er i det hele tatt registert, er uvisst. Jeg har sendt inn søknad til politet, da jeg er usikker på hvordan fremgangsmåten er. Så spørsmålene er: Hvis en annen eier denne riflen, hva kommer til å skje? Hvis denne er uregistert, er det mulighet for at den kan bli registert på meg? Håper du/dere skjønte casen og spørsmålene Takk for svar.
 6. Hei. Jeg har de siste årene merket en forskjell på øynene. Jeg var da hos optikker å ble fortalt det at jeg hadde skeiv hornhinne på høyre øyet (skyteøyet). Det er ingen hindring i forhold til skyting og jakt, men er litt irriterende. Det å skru det fremste hjulet på kikkerten har ingen funksjon unntatt at korset blir tydeligere. Jeg vil få klarheten i selvet "kikkerten" til å bli bedre. Så da kommer mitt spørsmål inn: Kan man kjøpe en kikkert som har den samme funksjon som en "brille" eller er den eneste løsningen briller/linser? Takk for svar.
 7. Hei. Jeg lurte bare på om noen har noe erfaring med måneskinnsjakt uten snø på hjort? Om dette er mulig? Takk
 8. Hei. Har kjøpt SST 150g som jeg tenker å prøve på hjorten. Noen som har noe erfaringer med denne kula på hjort? Takk for svar
 9. Hei. Har tenkt å prøve SST 165g på elgjakta som kommer. Er det noen som har noen erfaringer om hvordan denne kula oppfører seg på et så stort vilt? Takk for alle svar.
 10. Hei. Har en CZ 22lr. og lurte på om det var mulig å bytte løp til 17. HMR? Noen som har vært borti lignende? Takk for svar.
 11. Hei! Har ett par revevarsler hjemme. Lurte på om noen viste hvordan jeg skal sette opp de? Altså om jeg skal feste den på brakka eller ved åte? Håper dere skjønte hva jeg mente. Takk for svar.
 12. GRS123

  Kniver av Alex H.

  Utrolig fine kniver! Faktisk så likte jeg dem så godt at jeg lurer på om du er åpen for salg? Hvis ja, har du en veldig interessert kunde
×
×
 • Create New...