Jump to content

ladebenken

Members
 • Content Count

  1,108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ladebenken last won the day on July 21

ladebenken had the most liked content!

Community Reputation

86 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ladebenken

  Howa Mini-Action-tråden

  Vurderer litt hva jeg skal gjøre med min, vurderer ett lettvekt karbon stokk, egentlig så ville jeg hatt hengslet underbeslag, boks magasin har ingen fordeler på høyfjellet. Tror det får bli neste års prosjekt å få denne rifla dit jeg vil ha den, for stålet er bra og presisjon utmerket.
 2. Jeg lurer på hva h2k bruker kikkertsiktet sitt til ? Jeg er ganske sikker på at termiske kikkertsikter blir brukt til å sikte med.
 3. ladebenken

  Leica, servicesenter?

  Takk skal du ha! 🙂
 4. ladebenken

  Leica, servicesenter?

  Hei. Har ikke Leica noen kontaktperson i Norge, hva gjelder garanti/ reprasjon ? Har en 1600-b med ei sprekke innvendig.
 5. ladebenken

  Sauebonde skjøt både sau og hund

  Hva mener du? Slike idiotiske kommentarer bidrar bare til en ting, og det er å øke konfliktnivået.
 6. ladebenken

  Lokkefor til rådyr

  Epler. Del de i 4.
 7. ladebenken

  Spiralfluting

  Det KAN gi dårligere presisjon, men gjort riktig så skal det ikke ha noen betydning. Rette fluter tilfører noe positivt, bedre forhold mellom vekt og stivhet. Kjør på...
 8. ladebenken

  Storviltkravet.... hvordan er man sikker.

  Regner med du har lest denne:
 9. ladebenken

  Storviltkravet.... hvordan er man sikker.

  1/2 * m * v* v Men da må du vite farten på 100 meter. Det enkleste er nok å bruke en ballistisk kalkulator som nevnt. (Det enkleste er å lade å gå på jakt, du møter nok ikke noen med kronograf).
 10. ladebenken

  picatinnyskinne sauer 200 str

  Dropp skinna og kjøp spuhr som går rett på org sporet.
 11. ladebenken

  EU ønsker å forby bruk av blyammunisjon i jakt

  Tungsten skal være sterkt kreftfremkallende. Husker godt når jeg fikk lære meg TIG sveising og sliping av wolfram/tungsten pinnen...pass deg for slipestøvet.. Når det gjelder bly så skal det selvsagt ikke neglisjeres, men det er fantastisk mye svineri vi blir utsatt for, både i privatlivet og i arbeidslivet, som kanskje burde vært tatt tak i, før bly i dagens eksponering.
 12. ladebenken

  Zeiss betegnelser!

  Ja, med serienr. Det finnes lister hvis du googler.
 13. ladebenken

  Zeiss betegnelser!

  Ja. Den har T* coating og er ikke langt bak dagens toppmodeller, litt tyngre.
 14. ladebenken

  Jaktmoral og etikk!

  En reinskalv blir forsøkt tjuvskutt - store media oppslag med antagelser fra øvrigheten om hvilken gruppe av befolkningen som kan stå bak, t.o.m egen tråd på kammeret. .. Mennesker blir forsøkt både tjuvskutt, og slaktet med kniv daglig i Norge. - såvidt det når frem til riksdekkende media?.. ihvertfall ingen på kammeret som oppretter diskusjon rundt dette. Det blir nesten slik som på film... krigsfilmer med detaljer hvor innvoller spruter og hodeskaller knuses..gjerne masse henrettelser er gode greier, men er det noen av disse hw filmene som har noe villmark i seg, og det skal skytes (drepes) en ulv, eller matvilt.. da klipper de vekk skuddscene..bare smell og svart skjerm.. Forstå det den som kan.
 15. ladebenken

  Må vi utrydde hjort og rein?

  Vet ikke om denne: https://tv.nrk.no/program/DVSF65009017/villreinens-siste-vinter har vært linket til tidligere, men anbefales for de som ikke har sett den.
×