Jump to content

pelsjager

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som vet hvor man kan finne ladedata for Norma N-11 og Nosler CC 6.5mm 123grain?
 2. Jeg har en enkel Silma Lappland hagle som jeg har brukt i 7 år. Aldri hatt noen feil med den, og treffer da på en del av de rypene jeg peker på. Var på leirduebanen i går, og ser jo at jeg ikke treffer på mer enn 7 av 25 duer. I pistolskyting så vil det være stor forskjell på "treffsikkerheten" på forskjellige pistoler, og ofte får man det man betaler for. Spørsmålet mitt er: foruten om å bli bedre til å skyte, hvor mye har hagla å si? Vil det lønne seg å gå opp noen prisklasser?
 3. Jeg skal lade 44.magnum. Bruker en lee progressiv presse. Bruker CMJ sized 44mag, 245grains kuler og Lee resizing die der det står Lee 44/44m Før jeg resizer hylsen, så passer kulen perfekt, men etter at jeg har resizet og deprimet hylsen så passer plutselig ikke kulen mer. Det er for trangt til at kulen får plass. Noen forslag?
 4. Da utfordrer jeg herved en representant fra Jaktdepotet til å komme på en av våre skytetreninger på Løvenskioldbanen. Så kan vi stille opp denne selvanviseren, gå ut til 30m, og skyte med 44.mag. Så er jeg spent på å se hvor mange skudd det går før du treffer et "ikke gradert"( som dere kaller det) område på selvanviseren. Å begynne å sammenligne offroad-kjøring med VW, elektriske skiver med mikrofoner osv. skjønner jeg ikke hvorfor dere gjør?! Dette er en stålblink, dere skriver man skal gå ut til 30m, kan skyte med 44.mag. Da forventer jeg at dette produktet skal vare lenger enn
 5. Jeg har handlet varer for 50 000kr siste månedene hos jaktdepotet.no. Så fort jeg sender de en liten klage på et av produktene, tar det plutselig lang tid før jeg får svar og må purre flere ganger på email. Til slutt får jeg beskjed om at jeg må sende produktet tilbake i posten, selv om de fint kunne se skaden på bildet jeg sendte de. Etter at de har mottatt produktet får jeg bare beskjed om at de ikke vil gi noen reklamasjon. Sender email fram og tilbake, men de vil ikke gi seg. For meg blir dette en prinsippsak, det handler ikke om pengene, men om at man føler seg urettferdig behandlet.Har a
 6. Har da sendt denne saken over til forbrukerrådet. Må si det er overraskende hvor dårlig kundeservice de har hos jaktdepotet.no
 7. Jeg kjøpte meg nylig en selvanviser fra jaktdepoet. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=42931507 Det står at den kan brukes opp til 44.magnum, og det står også i annonsen på finn.no at man må stå minst 30m. unna når man skyter. Jeg skøyt på denne med 45acp, og skøyt mindre enn 30 skudd, så falt ene støttefoten av. Jeg tok kontakt med jaktdepoet, sendte bilde av den defekte selvanviseren og forklarte situasjonen. Fikk ikke svar, og purret med ny email. De ba meg om å sende hele spetakkelet tilbake i posten. Noen dager etterpå fikk jeg en epost om at dette ikke
 8. Jeg har kjøpt meg et blaser R8 6.5x55 løp. VIl det da være 6.5x55 Swedish mauser-dier som vil gå overens?
 9. Jeg opplever at det ikke er nok neck tension når jeg skal sette i ny kule i riflehylsene. Ser ut til at jeg har utvidet de for mye, så nå er diameteren for stor. Får dermed ikke satt i noe ny kule. Lader 8x57mauser IS. Noen som har noen tips for å minske diameteren på halsen ?
 10. Ok, takk for svar.. Skal teste å bytte rekkefølge på ringene!
 11. Jeg har en LEUPOLD VX-I 4-12X40 RUNNING MOOSE Når jeg skyter med min salongrifle på 30 - 100 m, så treffer kulene utelukkende for lavt på blinken. Har alt justert kikkertsikterattene maksimalt opp. Noen som vet hva som er galt?
 12. Hei. Jeg gikk for orginal blasermontasje med orginale innleggsskiver fra Blaser. Det funker veldig bra!! Kjøpte et par ekstra skiver ved et uhell, jeg kan sende til deg fraktfritt, for samme pris som jeg kjøpte de for.
 13. Hei, har et Blaser R8 300 winmag løp med gjening 1/14 og et blaser 338 LM løp med gjening 1/18. Har en rekylbrems med bøssing så kan bruke den på begge løpene. Noen som vet om det finnes bøssing til lyddempere fra Hausken også?
×
×
 • Create New...