Jump to content

kåre andersen

Members
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kåre andersen

  1. kjøpt Murom tennhetter på jaktdepotet,rusiske.25 øre,5000 stk. funker fint i 9mm,32cal.
  2. det er helt riktig som alle sier alle. nydelige våpen,både pyton og daimondback. har hatt begge deler.med mye problemer. har noen av dere opnet den å sett på den mekanismen.bare pressa blekkplater. går så lenge det går? heller en smith.god mekanisme.
  3. har tatt ut 6 stk cal 38.hjemmeladet fra vaskemaskinen, etter vask av olabukse. 60 graders vask,og skylling. det sa pang hver gang.
  4. jeg har mange våpen. De jeg ikke liker,kjøper jeg ikke. Hva andre har,det dr..... jeg i.
  5. Her i min klubb gjelder innmelding fra den dagen du leverer innmeldingskjema. Du får innmeldingskjema fra klubben, fyller det ut med dato,medlem fra den dato.
  6. Har lyst til å kjøpe 22 løp til tanfoglio.9mm. noen som har ærfaring med det? Har hørt både godt og vondt om det. Noen som har mer ærfaring. takk.
  7. Er det noen som har erfaring med Marlin 39 A Har kikket litt på denne cal 22. 24"lengde på løp. Micro grove rifling,16 grooves. Takker for svar,gode eller gårlige.
  8. Mulig du har rett, som sagt har bare lest og spurt folk Bruker bare rene hjulvekter til alle mine kuler. Slipp di rett i en bøtte medkaldt vann,fra støpeforma. Da hardner di med 7 brinell,lest i gamle våpensjonaler. Det var mye tester av slikt der.
  9. enkelt og greit.grønnsåpe og salmiakk,varmt vann.la det stå en time.rør godt rundt noen ganger.skyll godt noen ganger,inn i steikovnen.50 gr,til di er tørre.
  10. Må vel snart ha med seg en mann til å bære utstyr?
  11. Sving tønna ut,da ser du våpen nr,og mod nr.
  12. hvilken kuledybde?eller totallengde. Kimber gold match.
  13. God erfaring med 22.wmr? Ja, så absolutt. Har Sako Quad og denne er jo kjent for god presisjon, har ingen problemer med å samle 5 skudd i området rundt 10'ern på 100 meter under optimale forhold (Lite vind). Bruker mest CCI MAXI MAG til jakt (rev), Lapua Mega til trening. jeg har452 american.veldig fornøyd.bruker rws 40.gr.jeg bare lurte på hvorfår du bruker,lapua til trening når maxi mag går så bra.er det stor prisforskjell eller....?
  14. prøv papir metoden først.Kan du føre et papir imellom løp og stokk,helt inn til der hvor løpet er skrudd inn?Vist ikke ta en runde med sandpapir der du ikke får papir imellom.
  15. Hei Kenneth, Bedriften jeg jobber i produserer våpenskap. Vi har testet et stort antall forskjellige skruer for forankring i tre og betong. Uttrekkskraften for franske treskruer var lavere enn forventet, og et stykke under de beste. Men rett skal være rett: De 8x120 mm franske treskruene som du bruker bør være mer enn tilstrekkelig. vist du skal få benyttet 120 mm treskruer,da må du vel ha tømmervegger?
  16. amerikansk,går vel i 1/1000 del tommer.
  17. det gikk en streng om fas domino for en stund siden.finn den.
  18. Mann fra jevnaker mistet sin finskestøver under revejakt i odalen,første uke 2011.det var i odalen,det skulle være ulvefritt område.ingen vet hvor haren hopper?*klipp klipp*
  19. Da er cz american 22 mag,i hus.Overrasket over utseende,pent gevær.etter en rask undersøkelse,løpet lå ann litt i stokken.Noen raske drag med sandpapir var det i orden.PAPIRTEST.Slakket litt på returfjær avtrekker,litt hard.har tatt noen prøveskudd med rws 40gr.Ikke skuffet.Litt for kaldt for mere prøveskudd nå.
  20. ja,god jul til kammerfolket,julegaven i hus i går.cz american.22mag.
  21. ring bøssemaker.søk på vikens bøssemakerverksted,der finner du prislister på alt,
×
×
  • Create New...