Jump to content

ktm250sx

Members
 • Content Count

  1,277
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ktm250sx

 • Birthday 07/18/1987

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Noen som vet hva slags gjenger det er på denne børsa? Eller er det i det hele tatt? Ser det er en bøssing som er en del av forsiktet som er pinnet fast i løpet med gjenger på utsiden til munningsbrems. Er det 14x1LH gjenger under denne bøssingen eller er siktet bare tredd over løpet?
 2. Får vel bare mail med kansellering fra XXL og beskjed om at det ikke er på lager. Neste gang man skal bestille blir det vanlig pris.
 3. Jeg lada med 30 grains, ifølge QL ga det ca 1410 fps. Har ikke kronografert de enda.
 4. Var vel som jeg regnet med: Rart de oppgir at kulene kan brukes i .454 Casull og lades i alle hastigheter da egentlig. Ganske misvisende.
 5. Hadde vært så ålreit om de H&N kulene var harde nok til å tåle .460.. Slippe å klasse med rene blykuler. Er litt skeptisk men.
 6. Ser du noe tegn til blying i løpet? Får du krympa godt nok til at de ikke beveger seg utover? Jeg har lagt meg på 30 grain, det er ganske slapt. Du testet kanskje noen med de samme ladningene? Det står jo at kulene skal tåle høyere hastigheter enn 320m/s. Når det gjelder Frontier, oppgir jo de at kulene deres har en grense på 1200 fps.
 7. Jeg har ladet mine til ca 25000 psi, ifølge QL. Det blir ikke akkurat .460 ytelser, men tenker det er greit å bruke de kulene i litt mer moderate hastigheter og trykk og se på det som en slags .460 "spesial".
 8. Enig at det er rart. Ville tro man skjærer seg gjennom belegget om man krymper for hardt.
 9. http://www.nordbygunshop.no/produkt/ladekomponenter/kuler/50-fra-hn-hp501-hs-s-300grs-1 Finner de ikke på hjemmesiden til H&N.. det er litt rart men.. Det står .45 Colt på pakka, men de har samme kula til .454 Casull ser det ut til.
 10. Skulle skutt en i vann og sett på den etterpå. Får kanskje et inntrykk av om den tåler det.
 11. Burde være litt obs med de Hornady hylsene. Bare noe drit etter min mening. Fått separasjon både med fabrikk og engangs ladde. Hadde vært greit å bruke H&N kuler isteden for XTP til 6kr ja! Ser de har kulene til ladedata for .454 Casull og .500 S&W og. Burde jo være egnet da.. http://www.lhs-germany.de/uploads/media/H_N_Ladedaten_2010.pdf
 12. Takk for det! [sMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
 13. Artig! Hvor mange gram av du skavet av?
×
×
 • Create New...