Jump to content

leoestby

Members
 • Content count

  346
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

leoestby last won the day on June 17

leoestby had the most liked content!

Community Reputation

63 Excellent

About leoestby

 • Birthday 03/11/1985

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. leoestby

  Sako Vixen-klubben

  Jeg valgte conetrol sine ringer. De kunne skaffes i høyglans i 3 forskjellige høyder. Så om jeg ikke har målt feil skal jeg ha cirka 1mm klaring på løpet /objektivet og hevarm / okular Kan bli trangt, men jeg vill heller ha god kinn kontakt, så den sjangsen tar jeg. Kommer bilder når den er montert.
 2. leoestby

  Vixen prosjekt

  Kolbelappen på plass. Litt polering av plasten, så er den klar. Neste nå blir å ta nettskjæringen. Kommer verktøy nå på mandag, bestilte gunline skjær. Ble ikke fornøyd med fargen etter første olje strøk. Så nå er oljen fjernet kjemisk og spritbeis kjøpt inn. Men må ta nettskjæringen først.
 3. leoestby

  Sako Vixen-klubben

  Bilder😁
 4. leoestby

  Sikter med små okular?

  Hei. Har ei rifle med 90 graders hevarm som gjør at jeg ikke får montert kikkerten så lavt som jeg ønsker. Vet Nickel har ett safari sikte med ekstremt lite okkular, men finnes det noen mer "vanlige" sikter med 42 objektiv.
 5. leoestby

  Sako Vixen-klubben

  Du sier noe der... var ikke mye å gå på der nei. 3 mm kansje, og det må det nesten være.
 6. leoestby

  Sako Vixen-klubben

  Hvor skaffer dere lave kikkertringer som passer i sako sporene rett på låskassen? Har er kikkert med 26mm rør, som henger 8mm over løpet... og jeg anstrenger meg litt når jeg skyter pga høy kikkert. Ny stokk er usktuelt, samme med kolbeforhøyer. Så da blir en lavere montasje løsningen.
 7. leoestby

  Vixen prosjekt

  Ja, det blir nok å prøve det på sikt... ble nesten en semi custom valnøtt planke fra rafdal / gujord til dette prosjektet. Men fornuften seiret. (Lommeboka)Det er nok uten tvil dine tråder som har vært inspirasjons kilder... Det er noe helt annet å jakte med disse "penere" hjemmelagde våpnene. Man får liksom litt ro i sjela😂
 8. leoestby

  Vixen prosjekt

  Kommer sikkert noen bilder når nettskjæring, rekylkappe og porefylling er ferdig...
 9. leoestby

  Vixen prosjekt

  Har fått meg en sako vixen i 222 rem, som jeg hadde lyst til å gjøre ett lite prosjekt av... Skriving er ikke min sterke side, så her er bilder til de som vill se....
 10. leoestby

  Ibenholt

  Hvor kjøper man skikkelig svart ibenholdt i norge? Har kjøpt både via ebay og finn, men ikke fornøyd med fargen. Syns de er blaff. Sist kjøp var en trefigur av, og selger sverget på at fargen var skikkelig svart ... jo da, malingen var svart den...😫 men ibenholdt var det ikke. Noen kammerkammerater som kan ha liggende? Må holde til forskjeftet og pistol grepet på ei rifle...
 11. leoestby

  Min rifleman's rifle. (prosjekt tråd)

  Tenkte mer på typen som man skrur inn i okularet ala zeiss og swaro sine... butlercreek er jeg ferdi med. Maken til dårlig kvalitet etter de flyttet produksjonen. Men takker for hyggelig tips.
 12. leoestby

  222 rem med 1:14 twist anbefalinger

  Takker for svar. Det blir nok 40grs v-max til reven. Har gode erfaringer med den i en 223 tidligere. Hvor kjøpte du sako 50grs fmj? Prøvd den på fugl? I hvilken hastighet?
 13. leoestby

  Sako Vixen-klubben

  Denne var fin! Orginal stokk som er pusset opp litt?
 14. Hva bruker folket når de lader til 222 rem med 1:14 twist? Trening ? Fugl? Rev? Har en vixen på vei til meg, så planlegger litt til denne.
 15. Ekte pre 64? Hold den orginal isåfall... sjeldne de
×