Jump to content

perjan

Members
 • Content Count

  498
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About perjan

 • Birthday June 13

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. perjan

  Disk gir likevel stevnepoeng ?

  Går en diskusjon om det på Facebook siden til NROI. Får komme tilbake når det er blitt en avgjørelse på det.
 2. perjan

  Nå er jeg lei av å plukke hylser

  Hadde heller kjøpt en sånn om jeg skulle hatt det igjen. Prøvde netting varianten og var ok de første 10-15 skuddene, men så ble den for tung bak og ble "dratt ned" og gjorde så rifla låste seg (Kasta tomhylse i metalringen i åpningen på "posen" og inn i utkasteråpningen på rifla.. Og av de hylsene som kom ned i posen så tok det ikke lang tid før de startet å smelte nettingen... Får det man betaler for og nettingvarianten er no billig drit for å si det pent.
 3. perjan

  pistoler i dynamisk

  om du ikke har byttet det alt så kan en ny mainspring (13ib) og rekylfjær (10-11 ib) gjøre pistolen enda bedre enn det den alt er.
 4. perjan

  Sivilpistol 1

  http://www.nfps.no/download/sivilpistolregelverk.pdf
 5. perjan

  Våpensøknad fortvilelse

  Alt over en uke er jo elendig da
 6. perjan

  Beste AR til dynamisk for 22k

  Om det er 22k du vil bruke så er det nok ikke noen "bedre" alternativer der ut. Angrer egentlig litt på at jeg kjøpte komplett rifle da MYE av delene ble byttet ut raskt. Til 22k så hadde jeg heller bygd meg en "franken" AR (vet ikke akkurat hvor mye det kommer på med dagens krone, men da får du det sånn du vil uten mye deler som bare ligger der..) enn å kjøpe ferdig. Hadde nok bare kjøpt JP CTR 02 fra hylla i butikken i dag. Spør om å få prøve de som har i klubben sine og ta det derfra. Er som med pistol, alt passer ikke alle.
 7. perjan

  Våpensøknad - ALT du trenger å vite

  Kjøp fra butikk = våpenkort kjøp fra private = godkjent søknad
 8. perjan

  Skyting uten demper

  Kan likså greit kjøpe en god neve med propper som man kan ha i alle jakt/skytterklær.
 9. perjan

  A-tec Dragon 5 mod med A-lock

  Hadde ikke gjort noe om det fulgte med en komp med istede for "klingemaskinen"
 10. perjan

  Ruger Mini 14 mods

  Vil egentlig si at begge er uegnet. Men at minien blir nok billigere på mange måter da magasina til BAR er svindyre i forhold. Kan skyte med begge, men hadde selv heller lånt rifle og brukt dette til jeg hadde kunnet kjøpe selv.
 11. perjan

  Para Ordnance P14-45

  Standard eller open, så ja standard er jo best for deg av de to. Selv om 45 ikke akkurat er konk dyktig der så er det jo aldri feil med en 45 i morro faktor.
 12. perjan

  HK416 til Dynamisk

  Men er fortsatt lov å kjøpe ammo til det Er vel bare noe som er igjen fra en tid da alt var bedre
 13. perjan

  HK416 til Dynamisk

  Kapittel 5 erverv av ammunisjon § 31.Vilkår for tillatelse til å erverve og inneha ammunisjon Ved fremvisning av gyldig våpenkort og legitimasjon, kan innehaver erverve ammunisjon av forhandler til våpen oppført i våpenkortet. For å erverve ammunisjon til lovlig uregistrerte hagler ervervet før 1. oktober 1990 skal det fremvises våpenkort på andre våpen eller gyldig jegeravgiftskort. Godkjente ammunisjonssamlere kan erverve patroner på grunnlag av samlertillatelsen. Søker som har lånt skytevåpen av innehaver av individuelt våpenkort, skal fremvise utlånserklæring som inneholder opplysninger som nevnt i § 85. Den som har lånt skytevåpen av forening mv. skal på tilsvarende måte fremvise kontrollseddel med opplysninger som nevnt i § 87. Person som ikke oppfyller vilkårene i første til tredje ledd, kan søke til politiet om tillatelse til å erverve ammunisjon. Søknad skal inneholde søkers navn og adresse, samt art, kaliber og kvantum av den ammunisjon som ønskes ervervet. Søknad fra juridisk person skal undertegnes av den våpenansvarlige. Ervervstillatelsen er gyldig for et tidsrom av tre måneder. Gyldighetstiden kan etter søknad forlenges for inntil tre måneder. Militært personell kan gis tillatelse til å erverve ammunisjon etter våpenlovens bestemmelser til skyting i sivil regi med utlevert mobiliseringsvåpen dersom vedkommende fremlegger bekreftelse fra sin militære avdeling om utlevering av mobiliseringsvåpenet og om behovet for sivil ammunisjon.
 14. perjan

  HK416 til Dynamisk

  Nesten litt rart da att militært personell i det heletatt kan få med skriv fra avdelingen om kjøp av sivil ammo for bruk i mob våpen....
 15. perjan

  Oversettelse av våpensøknad

  Bruk søkefunksjonen, ligger MANGE forklaringer om import fra usa på kammeret.
×