Jump to content

perjan

Members
 • Content Count

  502
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About perjan

 • Birthday June 13

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jepp. Ingen som gidder å sende inn noe for godkjenning, betale 5000 kr er det vel? for noe som ikke blir ferdig behandlet engang før 010121. Bortkastet tid og penger.
 2. Har hatt racemaster og har nå Alpha x. Sistnevnte er mye mer gjennomtenkt enn racemaster da det er en utvikling fra akkurat racemaster. Av de nevnte hadde jeg valgt Alpha x igjen
 3. Helt ok med de jeg enten kjenner eller kjenner noen som går god for personen. Til en helt tilfeldig person så hadde jeg nok sagt nei..
 4. Går en diskusjon om det på Facebook siden til NROI. Får komme tilbake når det er blitt en avgjørelse på det.
 5. Hadde heller kjøpt en sånn om jeg skulle hatt det igjen. Prøvde netting varianten og var ok de første 10-15 skuddene, men så ble den for tung bak og ble "dratt ned" og gjorde så rifla låste seg (Kasta tomhylse i metalringen i åpningen på "posen" og inn i utkasteråpningen på rifla.. Og av de hylsene som kom ned i posen så tok det ikke lang tid før de startet å smelte nettingen... Får det man betaler for og nettingvarianten er no billig drit for å si det pent.
 6. om du ikke har byttet det alt så kan en ny mainspring (13ib) og rekylfjær (10-11 ib) gjøre pistolen enda bedre enn det den alt er.
 7. http://www.nfps.no/download/sivilpistolregelverk.pdf
 8. Alt over en uke er jo elendig da
 9. Om det er 22k du vil bruke så er det nok ikke noen "bedre" alternativer der ut. Angrer egentlig litt på at jeg kjøpte komplett rifle da MYE av delene ble byttet ut raskt. Til 22k så hadde jeg heller bygd meg en "franken" AR (vet ikke akkurat hvor mye det kommer på med dagens krone, men da får du det sånn du vil uten mye deler som bare ligger der..) enn å kjøpe ferdig. Hadde nok bare kjøpt JP CTR 02 fra hylla i butikken i dag. Spør om å få prøve de som har i klubben sine og ta det derfra. Er som med pistol, alt passer ikke alle.
 10. Kjøp fra butikk = våpenkort kjøp fra private = godkjent søknad
 11. Kan likså greit kjøpe en god neve med propper som man kan ha i alle jakt/skytterklær.
 12. Hadde ikke gjort noe om det fulgte med en komp med istede for "klingemaskinen"
 13. Vil egentlig si at begge er uegnet. Men at minien blir nok billigere på mange måter da magasina til BAR er svindyre i forhold. Kan skyte med begge, men hadde selv heller lånt rifle og brukt dette til jeg hadde kunnet kjøpe selv.
 14. Standard eller open, så ja standard er jo best for deg av de to. Selv om 45 ikke akkurat er konk dyktig der så er det jo aldri feil med en 45 i morro faktor.
 15. Men er fortsatt lov å kjøpe ammo til det Er vel bare noe som er igjen fra en tid da alt var bedre
×
×
 • Create New...