Jump to content

Rav4d4d

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk. Var jeg ikke i tvil før ble jeg det nå... Har en Icon. Jeg må dra og fysisk se en S20.....
 2. Noen som har info om når denne kan forventes leveringsklar? I annonser på Finn står det fremdeles fra april etc.
 3. Har forsøkt å finne mer om sikring på Sako S20, men greier ikke se info om sikring: noen som vet om den kan sikres samtidig som sluttstykket kan dras tilbake for å fjerne skudd fra kammeret?
 4. Jeg jakter nesten bare i Sverige. Må derfor ha våpen som er lovlig også over grensen. Synes selv 50 cm er mer enn nok, jeg har alltid demper. Balansen virker bedre om løpet er nærmere 45 enn 52. Jeg liker X-bolt, og denne er 46. Jeg hadde en Stainless X-bolt. Jeg trodde jeg tok godt vare på den og sprayet den med våpen olje. Ikke en rust flekk. Men når det regnet ble den etter hvert grå og ikke svart i stokken. Når den tørket like fin. Polar ser ut til å ha annen stokk. Men importør sine sider er fremdeles uten bilde. Elendige sider. Syntes også T3x virker bra men få model
 5. Takk. Men håper å kunne bruke litt mindre. Men lekker rifle.
 6. kal. 308. Leter etter en kompakt , stainless boltrifle. Browning x-bolt Polar er kanskje aktuell, men må da fjerne korn på løp pga ønske om demper. Noen med erfaring om denne eller andre forslag.
 7. Takk Ei tohi varjata. akkurat hva ville vite, og om det er samme metode i Norge. Og om dette våpenet da ikke kan tas med til Sverige lovlig.
 8. Jeg spør. Aner ikke hvordan det måles i norge. Burde visst bedre enn å spørre. Alltid en verdensmester eller 7 som kaster seg frem for å latterliggjøre de idiotene som er dumme nok til å spørre. Hadde jeg visst hadde jeg ikke spurt.
 9. Jeg gjentar forsiktig. Videoen indikerer noe forskjell i måte å måle på?
 10. Så om man har sluttstykket i, setter i en pussestokk så er det fremdeles 42? Er det ikke det de mener? Noen som vet om dette våpenet er ok i sverige?
 11. "Piplängden ska anges i centimeter. Mät pipan från bakkant patronläge fram till pipmynning." Noen som vet hvor langt de 42 cm blir i sverige om man målersom angitt over?
 12. Hva med teflon på sluttstykket? Hvor lenge holder det før det slites av?
 13. Ringte en forhandler som ikke visste mye om T3x WBe. Men han sa de solgte nesten bare blånert, kun litt SS. Det overrasket meg mye: trodde SS var greia? Hvorfor vil ille "alle" ha SS? Er det noe annet negativt enn pris?
×
×
 • Create New...