Jump to content

Rav4d4d

Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk Ei tohi varjata. akkurat hva ville vite, og om det er samme metode i Norge. Og om dette våpenet da ikke kan tas med til Sverige lovlig.
 2. Jeg spør. Aner ikke hvordan det måles i norge. Burde visst bedre enn å spørre. Alltid en verdensmester eller 7 som kaster seg frem for å latterliggjøre de idiotene som er dumme nok til å spørre. Hadde jeg visst hadde jeg ikke spurt.
 3. Jeg gjentar forsiktig. Videoen indikerer noe forskjell i måte å måle på?
 4. Så om man har sluttstykket i, setter i en pussestokk så er det fremdeles 42? Er det ikke det de mener? Noen som vet om dette våpenet er ok i sverige?
 5. "Piplängden ska anges i centimeter. Mät pipan från bakkant patronläge fram till pipmynning." Noen som vet hvor langt de 42 cm blir i sverige om man målersom angitt over?
 6. Hva med teflon på sluttstykket? Hvor lenge holder det før det slites av?
 7. Ringte en forhandler som ikke visste mye om T3x WBe. Men han sa de solgte nesten bare blånert, kun litt SS. Det overrasket meg mye: trodde SS var greia? Hvorfor vil ille "alle" ha SS? Er det noe annet negativt enn pris?
 8. Takk. Dobbelt takk for at du gidder svare ordentlig uten å være belærende eller verdensmester i selvfølgeligheter. Jeg leser mye her inne men tror jeg som andre kvier seg for å spørre i frykt for svarene fra enkelte. Nb det gjaldt ingen i denne tråden. Stor takk.
 9. Takk. Du hadde. Vil det si du kvittet deg med den? Var det noe du misliker med den?
 10. Du har nok rett. Jeg leser på svenske sider at 2 kjeder har solgt ulike varianter. Slik jeg leser det kan man konfigurere hva man vil om det bestilles nok antall...
 11. Jeg trodde det kunne være slik. Men bilder fra Schau viser fast kolbekam. De skriver den veier 3.4. kanskje den selges i flere utgaver...
 12. Takk men jeg tenkte eksperter her vil gi svar som selger kanskje vil vri på annerledes enn de som mener uten å håpe på salg. Og noe info fra sidene til Schau ikke stemmer på flere modeller... Jeg leser videre. Likevel takk for bidrag.
 13. Jeg liker Tikka men sidene tikka.fi er elendige. PDF? Det tar evigheter å sammenligne....
 14. må ikke gjemme seg...
 15. Igjen takk. Jeg leter videre. Er litt skeptisk til blånert løp også. Men tar nok feil. Igjen
×
×
 • Create New...