Jump to content

Litago

Members
 • Content Count

  2,358
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 300 WIN mag blir for fjell og store sletter av lyng Blir enten 300 WM eller Wsm
 2. Trenger litt hjelp her. Sitter og prøver og rettferdiggjøre valget 300 WIN mag over 3006. Kan noen gi noen gode grunner for og velge 300 over 3006?
 3. K95 med rød punkt som en micro. Må jo bli veldig lett. Ultimate snikjakt børse må være
 4. Ingen som har prøvd rød punkt på K95?
 5. Hvordan vil det være og bruke en kipp med aimpoint Micro eller Hunter? Som en ren stalking børse
 6. Christensen Arms har litt dårlig info rundt links. Kunne vært kule med en summer i titan i links. Men det er ikke mulig ser jeg. Proof likte jeg også. Får se om disse har importør i Europa
 7. Sitter og titter litt på en modell som heter Ridgeline. Ser de skriver ikke noe om at denne ikke kommer i links. Men skriver på andre modeller at de er right hand only. Hvordan fungerte munningsbremsen på den du prøvde? http://www.christensenarms.com/products ... ridgeline/
 8. Litt nysgjerrig om dagen. Noen som kjenner til Christensen Arms sine bolt børser? Ser de bruker karbon på løpene osv. Hvordan er sikringen på disse evt kvaliteten?
 9. Litago

  Sauer 404

  Noen som vet om Classic trestokken på 404 er mørkere enn Elegance? Virker slik på Sauer sin hjemmeside. Og hvem er best på Sauer i Norge med tanke på pris og service?
 10. Litago

  M03-Klubben !

  Hos blaser er det værtfall slik at 308,30-06 er tyngre løp enn 9,3x62 Rett og slett forde man får større hull i løpet. Større hull i løpet betyr mindre gods i samme løps profil.
 11. Fikk ny blaser sist uke sammen med en ny zeiss skinne montasje. Monterte på en 1,8-14x50 V8 på og opplevde det samme at siktet beveget seg frem. Og stoppet i forsiktet. Har skrudd den bedre til nå så skal ut og teste idag. Kaliberet er 6,5x55.
 12. Takker og bukker. Dette må være den beste børsa jeg har skutt med noen gang. Takker for det Kiwi Synes børser er penest med skinne. Men det er vel igrunn en smakssak Lurer veldig på hva børsa og optikken kan prestere med tanke på lange hold og presisjon Tiden vil vel vise Sitter og sikker på en tur til Spania med ibex hunt spain
 13. Jeg liker og skyte mye så valget ble 6,5x55. Nydelig rekyl i børsa.
 14. Her er min K95 med Zeiss V8 1,8-14x50 samt Vero Vellini Premium Reim
×
×
 • Create New...