Jump to content

National Match

Members
  • Posts

    137
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

National Match's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takker for bra humor i innlegget, trådstarter! Har sett den samme mengden GSP'er på finn.no - og vil bare skyte inn at jeg personlig synes de er overprisa. Har en liten følelse av at selgerne tenker LITT for høyt om dem - at tiden har gått litt fra dem... Ellers har jeg det sånn at pistolen jeg kjøper må ha dette udefinerte "Denne er MIN" over seg. At man liker alt fra at den funksjonerer til utseendet - kort sagt dette som roper etter akkurat MEG Da skyter jeg best med den også. Ville sjekka avtrekket på en GSP, at den er fortung vet man allerede. Mvh.
  2. Hei! I serien "Dynastiet" heter mannen til Fallon Carrington Jeff Colby. Bikkja må jo da døpes Jeff Mvh NM.
  3. Riktig det... Men svaret mitt var vel egentlig en liten invitasjon til humor.
  4. DET ER BARE PÅ KAMMERET.NO AT MAN FÅR 123 INNLEGG PÅ ET ALDELES ENKELT SPØRSMÅL OM HVORDAN MAN FYLLER UT EN SØKNAD PÅ ET VÅPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vi er fa.n meg ko-ko hele gjengen
  5. National Match

    Magnum 2

    JegerbomX4: For det første får jeg ta det her og ikke i en PM, siden du sier du ikke kommer til å svare på PM . (Men må reflektere litt over hvorfor du på forhånd holder denne forsvarstalen - hvor er angrepet..? Vil for andre lesere da bare opplyse om at meningen din i denne tråden ikke appellerer tilstrekkelig til meg til at jeg ville sendt deg en PM, og like så at jeg ikke ville avstått fra å sende på bakgrunn av det samme. Jeg er selvstendig, og sender PM dersom jeg ønsker det. Og til slutt: Jeg synes ikke det er en avsporing verken det vi eller du diskuterer her; kan ikke se annet enn at vi holder oss til kjernen alle sammen). Men så tilbake til kjernen og til spørsmålet ditt: Det jeg mener med å sette en grense for handel, er at det i dag vil forekomme mange tilfeller hvor bestemor og bestefar kjøper avanserte julegaver til barn og barnebarn, hvorpå disse to er avhengige av å få korrekt info fra selger. Dersom det viktigste for en kjøper av en iPad er å også ha en USB-inngang på brettet, vil produktet fortone seg som et feilkjøp dersom selger har påstått en eksisterende USB-port. Dette er bare min mening ift. kjøp og salg - billig-kjeder vet vi vel alt om angående deres totale inkompetanse og elendige opplæring av unge ansatte. Det interessante her er allikevel jussen, og følgelig også spørsmålet mitt tidligere i tråden om det finnes saker som dette som er behandlet i rettsystemet, og som har resultert i en dom som i ettertid vil gjelde før - eller istedenfor - man går til skifteretten.
  6. National Match

    Magnum 2

    Slutter meg fullstendig oppunder D.A. Ett sted må man sette en skillelinje mellom kjøper og leverandør: Dersom leverandør svarer Ja på ditt konkrete spørsmål om den kan brukes i M2, skal selger ordne opp vederlagsfritt - for svarte, det er klart det skal være sånn ! Leverandør burde ikke svart så sikkert, og det florerer av mennesker som heller ønsker å svare sikkert enn å erkjenne at man ikke vet. Såpass høy standard bør det være på leverandører, og såpass høy kvalitet og egenstandard BØR LEVERANDØR ØNSKE SELV. Jegerbomx4: Hvor skal man plassere grensa for handel med ditt argument..?
  7. Takk for klar og beskrivende info, Severin og Illidan. Jeg kan bare ikke noe for det, men synes det er ualminnelig tøft og se på.. Kompliserte greier dette: Å være så sikker på at jeg liker det tradisjonelle på 1911-pistoler, også kommer det en sånn HOMO-kompensator og rævkjører meg.
  8. Hei! Er det noen som vet noe om denne hitech-kompensatoren? Hvordan er den festet, hvordan blir pistolen bedre/mer presis etc.
  9. Hei! Dersom det er Lee TURRET du har, trengs en forlenger til kruttmålet hvis du skal ta i bruk hette-isetteren. Diene går ikke klar hette-isetteren i roteringen. Kjøpte to stk. forlengere av Alvestad for å få det til å funke. (Altså den indre og separate åpne- og lukkeanordningen i krutt-dien.) Mvh NM
  10. Jeg har søkt på Duracoat på Kammeret og funnet en del. Det virker som det er viktig hva slags materiale man skal male på, eller har jeg misforstått - er det mer prepp-jobb som er viktig ift. materiale..? Jeg siterer et annet innlegg her: Anodisering: - Elektrolyseprosess som benyttes på aluminium. Gir en hard, ru, silkematt overflate, ofte med farge (som en del av anodiseringsprosessen kan man fargelegge aluminumen med vanlig tøyfarge.). Sjekk med magnet om du lurer på om en del er aluminium eller stål (kan bli lurt her, enkelte rustfrie legeringer er ikke magnetiske..). - Parkerisering er et fosfatbad som anløper overflaten til stål/jern og gir en gråsvart, ru overflate som mettes med olje for maksimal rustbeskyttelse. Jeg har lyst til å duracoate Brügger & Thomet-demper om til matt blank/sølv - og lurer på om det egentlig bare er å pusse det ørlite ned og spraye løs? Vil sette stor pris på erfaringer og løsning her - og gjerne så enkel som mulig MÅ man bruke blåse enten fra Biltema eller proff, eller kan man påføre med andre ting, f.eks. en svært fin svamp?
  11. Jeg tror nok Forumkongen vet hva han driver med. Det er helt sikkert morsomt for ham å følge dette; like morsomt som det er ufattelig mange som biter på kroken hans. Det kreves mye ressurser for å skrive som Forumkongen gjør; at det er snakk om en egentlig og en gang kreativ person vi har og gjøre med her, er jeg overbevist om. (Fikk bare en vanvittig innskytelse på at det er Bare Egil som er Forumkongen!!) Men så var det kreative mennesker når de gir opp da. Alle kjemper en stund, også Forumkongen, og deretter gir de opp innvendig - de fleste gjør det langt tidligere enn Kongen. Reversert kreativitet er ikke et pent syn, uavhengig av kamuflasjen dens. Det er kun én ting jeg reagerer negativt på med Forumkongen, og det er at du er uærlig. Uærlighet er ikke verdig, til tross for at det er et språklig sett elegant bevisst selvbedrag du bestyrer. Linjen mellom genialitet og galskap er svært tynn, like så mellom selv-hat og selv-kjærlighet. Og mellom forfengeligheten og den helt spesielle formen for ensomhet du vet du besitter. Det er enklere å forandre virkeligheten enn sannheten, bare spør Alexander den Store, Adolf Hitler eller Idi Amin. Det er ensomheten svært ressurssterke personer besitter du kjenner. Ja, jeg vet kjære Forumkongen; at den én gang opplevdes som suverenitet, og også du har rett til å ha en selvstendig opplevelse av følelsene dine: men jeg vet at du selv er aldeles klar over hva dette egentlig er snakk om, og det er dette jeg misliker ved deg - feigheten din ved ikke å våge å stå fram som deg selv. Klar over underholdningsverdien - klar over hele greia di, men for de som er enda mer intelligent enn deg igjen, blir du patetisk. Egoet ditt smøres av innleggene dine, mens du kan velge vekk all den forventede friksjonen du mottar - men det ille for deg, er at da har du fjernet deg fra det sosialt menneskelige i deg. Og det er dette som er trist, fordi du viser folk som er mer intelligente enn deg at du har gitt opp i å tro på at du kan elskes. Og gitt opp å makte å være én av fellesskapet. Du viser meg at du egentlig savner fellesskapet med omverdenen. Se bare på innleggene dine: Du vet ikke hvordan du skal få kontakt. Du er avhengig av middelmådighet - dette er ikke annet enn selvforakt gone bad vøt. Spørsmålet er jo hvorfor du tvinger "dumme folk" til å bekrefte din egen storhet. Hvor stort er dét? Eller hvor intelligent er det? MEN kjære Kongen: alt dette over her er bare tull. Jeg mente ingenting av det, Forumkongen - bare glem det. Selv har jeg sans for mange av innleggene dine her - i landet som dyrker middelmådigheten: og jeg gjentar igjen at du må ikke tro på noe av det jeg skrev om deg, for det er ikke sant. Regner med at du er glad også for at ingenting av det traff deg. (PS! Helt ærlig så skaper du mye underholdning, og dét er helt topp på litt lange kvelder.)
  12. Hei Espen - du skriver fra Longyearbyen - trenger vel en 44 Mag til isbjørnene da? Angående det du spør om, så håper jeg flere brukere kommer på banen for å svare - ser det er lite svar her. Selv kan jeg bare fortelle hva jeg spør etter ved kjøp av en 1911. Egentlig er det lite - fordi det er så enkelt å få tak i ekstradeler, men jeg spør alltid først om hvilke typer jobber/modernifiseringer som er gjort på den. Avtrekkerjobb? (Kan være tunge og søplete de gamle) Er sear og hammer fila på av en flink fyr i tilfelle...) Byttet beavertail? (Ofte beavertailene på de gamle Colt'ene presser hånda unødvendig langt ned ift. kjernelinjen, og dermed mer rekyl). Jeg spør alltid om selve avtrekkeren er byttet, da jeg synes de originale er stygge. Løpet - selvfølgelig spør jeg om den har gått mange skudd, selv om jeg synes bytting til nytt løp er en kostnad å leve med. Låsingen av løpet i sleiden - håper andre kan svare bedre her - vet ikke om man fysisk kan kjenne evt. slark pga. slitasje. Som du forstår er ikke jeg en dybde-ekspert, men har eid noen oppigjennom og lest masse om de fantastiske 1911-pistolene
  13. Velkommen i klubben Jeg fikk ta i en boraksel på SNAUE 2 mm, og denne funker utmerket. En annen ting jeg gjorde, var å boore ut endene på begge sidene med et 1,3 mm bor. Mye nok til at det sitter, og lite nok til at jeg kan banke pinnen ut dersom behov for å ta av siktet !
×
×
  • Create New...