Jump to content

VeT|Us

Members
 • Content Count

  3,304
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About VeT|Us

 • Birthday 07/02/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De mater det du vil, men du må justere leppene på dem og budsjettere med litt banning.
 2. Og der var søknader på 2 stk M1 Garand levert, får dem tilbake stemplet og innvilget om 3-4 uker. 1 stk Garand reservert.
 3. Da har jeg hatt en hyggelig samtale med både Talgø og Svendsen i POD som har gitt Agder Politidistrikt skriftlig instruks via mail om at Garand er et lovlig jaktvåpen.
 4. Her er meg og madammen (rifla altså) på reinsdyrjakt i Grimsdalen. Skjøt ei simle på sykt drugt hold. 90 meter ble det vel. Min beste dag som jeger dette. Endte opp med å gå 4 mil denne dagen, den siste mila med simle fordelt på meg og min bror. Med ei god reim og et vel konfigurert system for å bære den så var aldri vekta på rifla et problem. (Vekten på simla på vei ut vekket derimot noen sterke følelser). Fikk noen blikk fra andre jegere men det er bare artig å slå av en prat om langhold og rifler. Vortex Recon R/T håndkikkert var behagelig å jobbe med.
 5. Jeg prøvde meg på den, men de ville ikke motta søknadene for avslag. Er det lovlig å nekte å ta imot? Talgø og Svendsen sitter i møte frem til 12, jeg prøver å få kontakt med dem.
 6. Da har jeg snakket med våpenkontoret i Kristiansand som representerer Agder fylke. De var bevisst på endringen i forskriften men kom ikke til å godkjenne søknader på M1 Garand til jakt. Iallefall ikke frem til de hadde fått bekreftet fra høyere hold at det ikke hadde skjedd en saksbehandlingsfeil ved å sette den på listen. Og det kunne gjerne ta ei god stund.
 7. HÆ?! Ble den godkjent, og til jakt?? Dette er helt ufattelig fantastisk!
 8. Nei, kommer ikke til bunns i hva som er årsaken her må jeg bare innrømme. Har sprayet med Dura fra samme aerosol over samme sjablong på treverk og plast med samme resultat som tidligere, ingenting spesielt å melde. Jeg tilskriver det at sjablongen var feilvare, enkelt og greit. Du får ny eller varer for tilsvarende verdi når du ønsker det.
 9. Det skjer selv den beste. Og meg, ofte! Ærlig talt skjønner jeg ingenting av det her jeg sitter - det er samme sjablong fra samme leverandør som vi har hatt i mange år som sagt. Det må være solgt minst 100 av disse uten en negativ tilbakemelding. Det hjelper jo selvfølgelig absolutt ikke for deg når du står der og ting går til helvete. Jeg kommer til å teste det imorra med samme sjablong og samme type Dura på sprayboks + Cera. Det eneste jeg kommer på er at leverandøren kan ha byttet lim-typen og at denne reagerer med virkestoffene i Dura.
 10. Sjekk spamfilteret ditt Mr R. "Hei R! Har du et bilde du kunne sendt over? Det høres veldig rart ut. Det er samme sjablonger vi har hatt siden 2009 og vi har aldri hatt problemer med dem tidligere, spesielt ikke med Duracoat. Uansett må vi jo få til at Saueren din ender opp med å se bra ut! Send over hva slags løsning du ser for deg for å bli fornøyd så skal vi ordne til ting så godt vi kan! :)" Sendt for en ukes tid siden. Med lite kundeorientert hilsen Vetle PS: Har du prøvd å brøle i retning Kristiansand?
 11. Denne passer i Sig Sauer tråden: FOR ET VÅPEN! Jeg elsker denne saken. Denne + et medlemsskap i ny pistolklubb har gitt meg en ny giv. Jeg var ute etter en pålitelig, idiotsikker og presis 9mm av høy kvalitet. Endte opp med denne. Frontsiktet er byttet ut med Siglite og avtrekket har fått SRT-kit installert. I tillegg er grepet byttet ut, mener det er E2 som står på nå. Nærmer seg 500 skudd uten antydning til en forkiling. Treffer det jeg sikter på også. Life is good.
×
×
 • Create New...