Jump to content

Fisk42

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei Prøver og sette sammen en ny rigg om dagen, har egentlig bestemt meg for og bestille en vortex viper pst gen 2 5-25x50, sliter med og finne picatinny skinne til remington 700 med lang kasse med 20 moa. også trenger jeg tips til ringer. Vekt har ikke noe å bety, rifla skal kun bli brukt på bane. Takk for eventuell hjelp
 2. Da tar jeg meg en tur å blåser igjenom en neve med ammunisjon ved første anledning:) takk for god hjelp:)
 3. Men hvordan er de med trykk? Er det bare blåse igjennom allt som er 12/70 eller må jeg bruke ammo med lavere trykk. Tenker da ikke på stål?
 4. Hmm hørest bra ut men er du sikker på dette med stål hagla er temmelig gammel? Takk for hjelp:)
 5. Hei Kjøpte en Baikal 27e fikk denne veldig billig ser ut til og være i god nok stand ikke rust og lite slark. Men hvilken ammunisjon kan jeg bruke i denne. Regner ikke med jeg kan skyte stål. Ser det står 65mpa på den. Tanken er og bruke den til jakt.
 6. Takk for supre svar har sendt mail til forhandleren og venter på svar! Så får vi se hvordan dette går:)
 7. Er kun rust på låsekassen og bakenden av sluttstykket, ser ingenting på løpet. Virker som ruste bobler opp di samme plassene som sist. Nei skapet står inne i huset romtemperert på fliser med litt gulv varme. Står et par andre rifler og ei hagle i samme skapet og er ingenting på disse.
 8. Ja begge våpnene står i våpenskapet på fliser med litt varme i gulvet. Pleier og gå over begge våpnene med vanlig våpenolje, tetragun eller lignende. Vet att dette selvfølgelig ikke er noe dyr rifle men synns dette virker temmelig rart
 9. Hei Jeg og samboeren min kjøpte hver sin sauer 100 for ca et år siden. Etter noen turer på skytebanen og en kveld i skogen begynte børsa min å ruste. Synnes dette var rart siden jeg går over rifla med olje og pusser etter hver gang den har blitt brukt. kontaktet forhandleren og spurte om dette var reklamasjon. Fikk beskjed at det ikke var det men skulle få en fin pris på blånering viss jeg sendte den inn så det gjorde eg. Nå begynner den igjen blir brun prikkete litt over hele låsekassen. Dette blir 2gang på et år. Samboeren min si er det ingenting å si på. Er dette en reklamasjon? Eller
 10. Ganske sikker på at det står 6.5x55se på løpet kan sjekke når jeg kommer hjem:)
 11. Skal kjøpe die sett men hvilken av disse er riktige? Ser de er 6.5x55 skan og 6.5x55? http://www.jaktdepotet.no/hjemmelading/ladeutstyr/die-sett-for-rifle/lyman/lyman-deluxe-carbide-3-die-sett Rifla er ei sauer 100?
 12. Takk ser jaktdepoet har det deluxe sette til både 6.5x55 og 308win. Enkelt og greit:)
 13. Hei skal begynne å lade 308win og 6.5x55. mangler kun dier. Har noen noen linker og dele med komplette sett til en grei pris? Tenker seating die, necksizing die og full size elns?
×
×
 • Create New...