Jump to content

VeT|Us

Members
 • Posts

  3,304
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by VeT|Us

 1. Har siden 2013 gitt en Razor HD absurde mengder juling på Finnsniper 2014/2015/2016, og den bare tikker og går som ei klokke.
 2. VeT|Us

  Ishapore 2 A1

  Tror det står en på Hunters House.
 3. Regner med å være der som arrangør, så..
 4. Spør Hassel, han ordnet Garand.
 5. Står greit med ammo i hyllene i XXL Kristiansand. Faktisk et meget imponerende utvalg må jeg si. Lapua 308 Helmantel til 9,99 Black Hills(!) i 223, 308 ++ Fiocchi og Partizan Nosler Accubond LR kuler Var ikke slik når jeg jobbet der for å si det slik.
 6. VeT|Us

  Tikka T3X CTR

  Det er hovedsaklig forskjellen på dem. Noen andre kommer selvfølgelig til å poste etter meg at løpet i TAC-modellen faktisk er laget med 4% høyere innhold av whateversulfid hentet ut av den renommerte gruven whocares i whateeveristan, mens CTR sin kolbe faktisk inneholder 7.62% mer fleks siden den er laget av plastikk laget av olje hentet ut fra en lavere breddegrad eller noe i den duren. Dem om det. Verdt å merke seg: Tikka CTR bruker Sako TRG-magasiner. I starten kom CTR levert med faktiske TRG-magasiner (som i, akkurat samme varen) bare til kr 1200 per ekstra magasin til CTR og 2500kr hvis du skulle ha det til Sako.. For å ikke miste muligheten til å flå stakkars Sako-eiere også i fremtiden endret de magasinene litt med en plastkant i bunn som gjør at det ikke lenger går å få inn et CTR-magasin i en TRG. Hvis du tar en loddebolt til denne plastkanten og kapper den vekk så er de fremdeles TRG-kompatible.
 7. Jeg logget inn ens ærend for å si at den Rugeren din ser helt sinnsykt ut nå Mr O - Holy moly!
 8. VeT|Us

  Tikka T3X CTR

  Gjør som Torf sier. Forøvrig respekt til deg for å ha landet på svært solide og fornuftige valg innenfor både rifle og optikk.
 9. Det er verdt å sjekke regelverket angående DFS en gang til.
 10. Kal 30, 155grs Scenar, 870m/s, 1:10 riflestigning, 980 hpa 20 grader Celcius, 10 moh, 1235 meter, stabil.
 11. Hadde jeg vært 22 år igjen og fersk i gamet hadde jeg lett betalt 3000kr for et helgekurs med M67. Det hadde spart meg noen år med learning by burning. M67 vil selvfølgelig være uenig at det vil være verdt det I en annen idrett jeg holder på med har jeg reist verden rundt og trent under verdensmestre, europamestre, norgesmestre og WTF-mestre i både Europa, Skandinavia og USA. Den aller aller beste instruktøren (som jeg reiste til California for å lære av) har aldri vært noen særskilt god konkurranseutøver - men du store milde satan for en god lærer han er.
 12. De mater det du vil, men du må justere leppene på dem og budsjettere med litt banning.
 13. Er det for sent å prøve å overbevise deg om å ikke handle en?
 14. Høggern, du taler med fornuftig tunge!
 15. Jeg lader 155 Scenar med 47grs N150. Vær obs, det er over max. Får 880ms i 55cm pipe.
 16. Jeg måtte logge meg inn ens ærend for å skrive LOL til ekorn-påstanden.
 17. Jeg researchet det samme for en stund siden når jeg jobbet i bransjen. Det er et par år siden, men det jeg kom frem til var at kun en av kolbene fra de syntetiske modellene (ingen treskjefter) passer. Jeg sjekket med Nordskog og jeg kunne visstnok få tak på et hvis jeg ønsket. Dessverre husker jeg ikke 100% hva modellen heter, men jeg lurer på om det var ShorTrack. Dette rådet er verdt like mye som du betalte for det.
 18. Og der var søknader på 2 stk M1 Garand levert, får dem tilbake stemplet og innvilget om 3-4 uker. 1 stk Garand reservert.
 19. Da har jeg hatt en hyggelig samtale med både Talgø og Svendsen i POD som har gitt Agder Politidistrikt skriftlig instruks via mail om at Garand er et lovlig jaktvåpen.
 20. Her er meg og madammen (rifla altså) på reinsdyrjakt i Grimsdalen. Skjøt ei simle på sykt drugt hold. 90 meter ble det vel. Min beste dag som jeger dette. Endte opp med å gå 4 mil denne dagen, den siste mila med simle fordelt på meg og min bror. Med ei god reim og et vel konfigurert system for å bære den så var aldri vekta på rifla et problem. (Vekten på simla på vei ut vekket derimot noen sterke følelser). Fikk noen blikk fra andre jegere men det er bare artig å slå av en prat om langhold og rifler. Vortex Recon R/T håndkikkert var behagelig å jobbe med.
 21. Jeg prøvde meg på den, men de ville ikke motta søknadene for avslag. Er det lovlig å nekte å ta imot? Talgø og Svendsen sitter i møte frem til 12, jeg prøver å få kontakt med dem.
×
×
 • Create New...