Jump to content

Kjetil

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Eg forstår. Det er ikkje det at han ikkje vil ta kurs heldigvis. Var berre litt usikker ang. dei eventuelle reglane på dette området! Og eg er einig. Etter fleire år i forsvaret sjølv er eg einig i at måten dei driv skyting med der ikkje samsvara heilt med generelle reglar i feltskytinga sivilt, så sikkerhetskurs er vel kanskje å føretrekka.
 2. Hei! Eg er nestleiar i ein pistolklubb og har eit spørsmål ang skyting. Vanligvis når det gjeld pistolskyting skal alle medlemmer gjennomgå eit sikkerhetskurs før dei har lov å skyta. Men korleis er det når ein militær, med eigne våpen ynskjer å skyta med oss i vår klubb? Det held vel kanskje med medlemskap i klubben/godkjenning av skyteleiar?
 3. Fett! Du kan godt få lov å lakkere jaktrifla mi slik om du vil
 4. haha, unnskyld at jeg ler. Men du må være svært full av tull. Hvordan kan du kategorisere ting på den måten? Samme som å si og mene : Ja alle damer fra Trondheim er noe skvip! Sannheten er at du vet ikke hva du snakker om. Man får mange bra hagler i prisen fra 5 tusen til 10 tusen. Er langt ifra et faktum at 80 prosent av de streiker før de har nådd 5000 skudd.
 5. Forbaska kommuniststat! Hva galt har vi jegere gjort spør jeg meg selv... jeg får ikke svar!
 6. Lurt å ha lighter ved siden av så mye krutt da
 7. Og hva er galt med dette, foruten at det ikke slik de var orginalt?
 8. Kjetil

  Sako 75 vs Sako 85

  Hadde kjøpt Sako 75 uansett! Bare spør folk som generelt liker Sako
 9. Jeg ser nå på en annonse på finn der de har en salong som koster 800kr.http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=13797502&sid=xz6cabzSohq483443&WT.svl=Link Anshutz match greier. Det er enkeltskudds, dioptersikte og slik typisk "ståande" skyting stokk på den. Hvordan vil det være å bygge denne om til å ha kikkertiskte på og kanskje lyddemper? Er ute etter en billig og presis salongrifle, og da er denne et godt valg må jeg tro. Men hvordan blir den for sittende og liggende skyting? tenker da på den spesielle kolben. Den er vel om jeg tror rett "laget" for stående skyting Takk for svar, og skulle det være noen som har en annen salong til salgs bare send PM
 10. Drittirriterende test. Kjøper man en pakke svisker, får et mandagseksemplar som er feks rottent, da sier man ikke: Ikke kjøp svisker, disse er råtne!! Makan til vas, kunne heller byttet inn riflen og lagd en skikkelig test
 11. Ja og viss du tenker på jaktrifle ser en Aimpoint myyye styggere ut enn en av disse med 1-4x forstørrelse feks. Aimpoint passer best på slike "tactical" våpen mener da jeg. Spesielt stygt er det om man har Aimpoint på fine boltrifler med bra trestokk, da blir det litt feil blir det ikke?
 12. Har man en flaske-lyddemper skal man ikke kaste den etter bruk, da skal flasken pantes
 13. MEN du kan og få bra resultat, jeg har en som er bygd om til BDL, denne er det svært god presisjon i og den fungerer plettfritt. Men skulle jeg fikset det igjen så hadde det blitt løse magasiner, gjerne av militær type, slik at du feks kan få 10sk mulighet
 14. Hehe, 130Grain verisjonen er nok aller best, men hvofor ikke 140? Det er jo det som er best til .270Win egentlig, får fin hastighet med den, og den er godkjent for storvilt.
 15. Ja, spørsmålet har fått sitt svar...
×
×
 • Create New...