Jump to content

johan

Members
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som vet hva forskjellen mellom Hauk og Bukk er?
 2. Mye interessant å lese på en litt våt 17.mai..! Angående egun. Har sett på denne: http://www.egun.de/market/item.php?id=6458446#img Hva mener man om denne. Syntes den ser veldig fin ut. Blir kanskje for dyr til slutt da. Er det forresten dumt å kjøpe nå "rett før" jaktsesongen? Prisen på drilling er kanskje lik året rundt siden det er et langtlevende våpen?
 3. Takk til alle for mye god informasjon! Det er til god hjelp i en litt oversiktelig drilling-verden. Kombinasjonsmulighetene er virkelig mange for drilling. Mange fine drillinger også. Desverre mange dyre drillinger også.... Problemet når man begynner å sette seg inn i noe er at prisleiet man kikker på har en tendens til å flytte seg oppover... For at drillingen skal bli brukt nok i praksis tror jeg vekten er veldig viktig. Er derfor fristet til å sjanse på en Dural om en som ser fin ut blir tilgjengelig til rett pris. Jeg tror pr i dag at jeg
 4. Ser for meg en drilling primært for rådyrjakt og småviltjakt. Har tenkt litt og ville lufte noen av tankene med dere som kan disse sakene. Oppspenner. Forstår at det kan være felles eller separat oppspenner for hagle og rifle. Jeg ønsker en drilling som fungerer for støkkjakt med hagleløpene. Da er det vel en drilling med oppspenner kun for rifleløpet som gjelder.(?) Kan man gå med oppspenner spendt opp og sikring på over lang tid? Er det regnet som sikkert? Trenger ikke å kunne avfyre alle løp uten å brekke løpet. Greenersikring. Jeg har ikke fått
 5. Men jeg tror jeg får teste den lekkasjesprayen fra Biltema.
 6. Jeg gar et Exped Downmat 9 deluxe liggeunderlag som sakte men sikkert lekker ut lufta. I løpet av ei natt blir det altfor llte luft i. Jeg har prøvd å bruke såpevann, og også å legge det under vann for å se etter luftbobler, uten hell. Hva gjør man da?
 7. Jeg husker at det i fjor og forfjor var estimert omlag 20 i Finnemarka. Det innrykket hadde ikke jeg etter å ha vært der. Snakket med andre også, som ikke syntes det stemte helt. 43 er jo en meget solid rypetelling det. Det jeg lurer på er om tellingslinjene er litt for fordelaktig plassert eller noe? Hvordan bestemmes slikt? Jeg er ihvertfall skeptisk til at det er 43 jevnt over hele terrenget.
 8. Er det noen som vet om erter som har ligget et par uker på bakken relativt fuktig fortsatt er attraktiv gåsemat? Eller har det råtna slik at gåsa skyr det? Og gjelder det samme for duer?
 9. Ved flere tilfeller vil det være ønskelig å få ladet om hagla raskest mulig. Jeg har en plastholder som holder to patroner slik at en kan lade begge kamrene samtidig. Har ikke fått testet denne i praksis og jeg innbiller meg at det kreves litt trening for å få det til å fungere i praksis. Noen som har andre metodet eller idéer for rask omlading?
 10. Ingen som har noen tanker om dette? Mandagsprodukt og returneres, eller er det som forventet?
 11. johan

  Bergans Pasvik

  Bergans Pasvik (2) Silent kommer tydligvis bare i en farge, Olive Før kom den i en lys grønnfarge, som kanskje går mer i ett med "vanlig" vegetasjon? Regner med at Bergans kan litt om fargebruk til jaktklær, så det er kanskje det er noe med at hjortevilt ikke ser farger? Men den brunfargen ser da uansett litt mørk ut mot "normal"TM vegetasjon? Og fugler ser jo farger. Hvor ofte går man ved vegetasjon som er så brun og mørk. Sikkert noen som kan si noe fornuftig om dette..?
 12. Jeg fikk et Bushnell viltkamera i fjor sommer, som jeg har brukt litt i ny og ne. Tror det er modellen som heter "bushnell trophy cam essential" Jeg synes ikke kvaliteten er all verden, og der er først og fremst nattmodus jeg synes er dårlig. Problemet er at bildene er overeksponerte så det holder. Tror også den bruker nattmodus når det egentlig er lyst nok til dagmodus. Hva kan man forvente? Problemet er først og fremst at det er mange bilder som er som det siste her.
 13. Har sett at de har økt prisene på sykler nå før 25% salget. De to eksemplene jeg har sett var økt med 20 - 25%.
 14. Da er den levert til bøssemakeren. Blir spennende å høre hva som er problemet...
 15. Om sikringen er på vet jeg ikke 100% sikkert, men jeg synes den beveger seg fornuftig. Jeg synes også det ser ok ut ellers. Siden jeg ikke får utløst avtrekket, får jeg heller ikke sett om den spenner opp riktig. Det kunne nok hjulpet å se den mekansimen i aksjon. Tror jeg tar den med til bøssemakeren i morra... Kanskje det er noe enkelt.
×
×
 • Create New...