Jump to content

Berglid

Members
 • Content Count

  446
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Berglid

 • Birthday 03/09/1988

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Siste film er fra turen til Russland, mange mobilklipp satt sammen. Viser stort sett korleis det er å køyre i Russland.
 2. Ny episode. Denne episoden er proff filma og eg brukte den på guide firmaet mitt på Island, har lasta den opp her også.
 3. Driver å lager ein langholdsblogg. Inni der har det sneket seg en episode med 22lr rifla. Det kommer også del to her. Bli gjerne abonnent på kanalen min.
 4. Jepp. Har hilux på islandske skilter som eg bruker på guding. Den skal selges snart. Og så 200 i norge.
 5. Ny episode på kanalen. Denne gang handler det ikkje om langhold eller jakt, men det andre fokus området på kanalen min som blir ekspedisjoner og arctic trucks biler. Her fra ekspedisjonen vår til Marokko i 2017.
 6. Episode 4 ligger ute. Seljakt fra Svalbard. Kun bilde film.
 7. Episode 3 ligger ute. Løpspussing.
 8. Her kan eg jo skrive litt. Eg og fleire har etablert Nordvest Langholdsklubb. Du finner oss på Facebook. Vi er underlagt Norsk benkeskytterforbund og er registrert i Brønnøysund. For øyeblikket jobbes det med permanent bane som vi kan bygge opp skikkelig. Men intill videre skyter vi på fleire plasser i Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal.
 9. Ja eg var litt usikker på om eg skal dra andre filmer enn skyting inn i bloggen? Eg har ein del film fra ekspedisjon til Marokko, Ukraina, Romania, mykje fra Island. Og ein del proffe filmer som andre har laga på tur med meg som eg har på andre kanaler som eg kanskje skal vurdere å laste opp i denne kanalen. Nå blir det berre super enkel filming til eg ser om det er interesse for dette før eg eventuelt bytter til eit bedre kamera o.s.v.
 10. Heisann. Eg har starta en ny Video blogg på YouTube. Bloggen kjem til å inneholde langholds skyting, jakt, trening, ekspedisjoner med Arctic Truck biler o.s.v. Dei to første episodene ligger ute nå. Har filma dette meget enkelt. Kom gjerne med ønske om kva dokke har lyst å sjå, ellers blir det forhåpentligvis en ny film kvar veke. Fra 1-10min pr film. Blir veldig glad om folk abonnerer på kanalen også. Om det er stor nokk interesse på kanalen og abonnementer så kjøper eg bedre kamera og lager bedre filmer. RBNOR står for Robin Berglid Norway.
 11. Eg skal bu på geilo fram til neste sommer og lurte på om det er nokon som driv med langholdskyting i området her? Eg er villig til å køyre eit par timer om nødvendig. Finst det bane eller lovlige plasser å skyte her?
 12. Berglid

  NM Langhold 2015

  Når blir datoen for neste år spikra? Neste år skal eg vere med så eg får møtt gjengen
×
×
 • Create New...