Jump to content

Sag - sage opp pinnekjøtt


OptiBond FL

Recommended Posts

Det det er snakk om er å sage gjennom kotelettdel og brystbein på tørkede sider av lam. Kniv blir ellers brukt mellom ribben.

 

Sidene av lam er tørrsaltet og tørket.

 

Egnet sag til dette, event. andre "metoder" for å få choppet opp pinnesidene på en hensiktsmeddig måte.

 

 

 

Mulig denne kunne funke:(?)

 

http://www.jula.no/kjottsag-121137

Link to comment
Share on other sites

Samekniv eller lignende og øks, skjær ned og gi kniven et rapp med øksa....

 

Hvis øksas eneste funksjon i dette "oppsettet" er å være hammer, så må jeg si jeg lurer på hvorfor du ikke velger et bedre egnet redskap? Og hvis du i tillegg skal slå på noe som egner så dårlig til "batoning" som en samekniv, så lurer jeg enda mer :wink: Jeg har i det hele mer tro på ei egnet sag til jobben, men hvis en nå på død og liv skal bruke en samekniv, og slå på den i tillegg, så tror jeg kanskje jeg ville valgt ei passelig gummiklubbe. Hakket mer skånsomt mot kniven og tross alt bedre å slå med enn noe som er ment å hogge med :wink: Jeg ville vel fortsatt valgt bort øksa som hammer, selv om sameknivet blir byttet i noe som tåler det bedre.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...