Jump to content

Tørka reinsdyrkjøtt


Hedmarkingen

Recommended Posts

Jeg kjøpte i fjor sommer en liten pose tørka reinsdyr kjøtt rett ovenfor Rognan mot Saltfjellet(likefør en beg på fjellet). Du verden det smakte godt, men sikkert heroin priser på herlighetene. En pitte liten pose med noen få gram i til ca 50 kr posen. Mmm?, lurer på om det er mulig å lage noe sånt av feks hjortekjøtt, som jeg har masser av?.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte i fjor sommer en liten pose tørka reinsdyr kjøtt rett ovenfor Rognan mot Saltfjellet(likefør en beg på fjellet). Du verden det smakte godt, men sikkert heroin priser på herlighetene. En pitte liten pose med noen få gram i til ca 50 kr posen. Mmm?, lurer på om det er mulig å lage noe sånt av feks hjortekjøtt, som jeg har masser av?.

Ikke noe problem å lage tilsvarende, og karnsje bedre av Hjortekjøtt, er bare å salte å tørke!!!

Et tips er å bruke "skank" kjøttet, altså det som er nederst på leggen, salt dette, tørk og skjer tynne skiver.... fantastisk godt

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...