Hedmarkingen Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Er det noen som vet hvor en får kjøpt det? Det kan godt være "au naturell", eller røykt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fat_dog86 Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Rema hadde til narkotikapris hjemme i Mosjøen. Ellers har jeg stort sett kjøpt over svenskegrensa, men om du finner tak i en reindriftssame kan det nok ordnes for en overkommelig penge her på berget også. Evt kjøpe ferskt kjøtt og tørke selv! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipheron Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Litt langt unna men... http://www.renhuvud.se/index.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krrm Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Fra Røros: http://www.stensaas.no/index.php/produkter-/reinsdyr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joggen Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Jeg kjøpte i fjor sommer en liten pose tørka reinsdyr kjøtt rett ovenfor Rognan mot Saltfjellet(likefør en beg på fjellet). Du verden det smakte godt, men sikkert heroin priser på herlighetene. En pitte liten pose med noen få gram i til ca 50 kr posen. Mmm?, lurer på om det er mulig å lage noe sånt av feks hjortekjøtt, som jeg har masser av?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nordlandsdrevern Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Prøv "Viltmesterskav" eller "Wild Chips" på svenskesiden for +/- 100-lappen pr kg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T3 hunter Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Jeg kjøpte i fjor sommer en liten pose tørka reinsdyr kjøtt rett ovenfor Rognan mot Saltfjellet(likefør en beg på fjellet). Du verden det smakte godt, men sikkert heroin priser på herlighetene. En pitte liten pose med noen få gram i til ca 50 kr posen. Mmm?, lurer på om det er mulig å lage noe sånt av feks hjortekjøtt, som jeg har masser av?. Ikke noe problem å lage tilsvarende, og karnsje bedre av Hjortekjøtt, er bare å salte å tørke!!! Et tips er å bruke "skank" kjøttet, altså det som er nederst på leggen, salt dette, tørk og skjer tynne skiver.... fantastisk godt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mausermann Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Det er ikke bare heroin pris, det er like vanedannende Jeg vet faktisk om et parti rett fra leverandør, tørket kjøtt altså Send en mld så kan jeg videreformidle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobbe Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Er det noen som vet hvor en får kjøpt det?Det kan godt være "au naturell", eller røykt. PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ettan Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 hvor mye skal du ha? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hedmarkingen Posted January 27, 2011 Author Share Posted January 27, 2011 500 gram greier seg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Engan Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Har smakt det fra Stensås på Røros og det var sinnsukt mye bedre enn andre merker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1983 Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Skaffer du tørka reinsdyrkjøtt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Engan Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Har kjøpt noen ganger på hytta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.