Jump to content

Joggen

Members
 • Content Count

  1,571
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Joggen

 • Birthday 04/10/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja kan være batteriet som er problemet. Når denne lykta går på full trøkk med lys i turbo modus, må den ha batteri av god kvalitet, som leverer nok strøm da. Ofte de vanlige billig 18650 cellene som heter noe med fire i navnet, surefire, ultrafire osv er ofte av variert og dårlig kvalitet😭. Har selv samme astrolux lykta, å kjører på med Samsung 18650 batteri av topp kvalitet. Mitt råd er kjøp celler av topp kvalitet, ala Panasonic, Nitecore eller samsung. Å prøv å kjenne og om den er god igjen skrudd i begge ender av lykten og. A
 2. Da er disse Astrolux lyktene midt i blinken. Er små og ekstremt lyssterke. Veldig gode arbeidslys da de er som nevnt lyssterke og en veldig bred lysflood.
 3. Jeg bruker de Astrolux lysene mine til jakt, ut å hente ved og som hodelykt når jeg jogger. Mine lyser vel Max 2000 lumen, å det er veldig heftig til ei så lita lykt. De lyser lenge med Samsung celler, å er elektronisk styrt, så de dimmer seg ned etter hvor mye strøm som er igjen, så de blir ikke plutselig mørke.
 4. Veldige gode lykter dette. Har flere sånne jeg og, både S41 og S43. Ilag med Samsung batterier er dette en nesten uslåelig kombinasjon.
 5. Joggen

  Våpenolje

  Hadde aldri ville brukt hyd olje til våpenpuss, Som de fleste her påpeker så er det noe jævla dritt, og er den mest helseskadelige olje som finnes. Jeg kjører gravemaskin, å spyr bare jeg kjenner lukten av driten. Du bør ihvertfall holde på en plass med god lufting og bruk hansker, for hyd olje skal visstnok være kreftfremkallende.
 6. Hva er dette da?, ei super lommelykt?.
 7. Dette er disse jeg kjøpte, beste batteri jeg har brukt. Protected eller unprotected skal ikke jeg svare på hva er best. Hadde lys hele kvelden på Max under et ettersøk en kveld her, å det er det ingen av billig batteriene mine som greier. Skal kjøpe flere sånne.
 8. Jeg skal ihvertfall ikke flå noen. Jeg kjøpte alt på banggood.com(tror jeg det het?). Både batteri og lykter. C8 kostet 147 kr, astrolux s41 kostet tror jeg på kampanje rundt 170 kr, og 18650 rør til den 17 kr. Samsung batterier kostet 75 kr for 2 stk på banggood.com det og. Frakt med i prisen og etter 1-2 uker lå alt i postkassen min. Raskere og bedre enn eBay
 9. Ja ikke dumt det, disse koster rundt 150 kr stk, å gjør som jeg kjøp begge. Har med begge i lomma på jakt, å bruker begge regelmessig. Ikke dumt å kjøpe Samsung 18650 batterier samtidig, de koster ca 35 kr stk. Utrolig lys og lykter til prisen.
 10. Jeg har begge lyktene også Astrolux med 18650 tube og Convoy C8, og utrolig gode lykter. Skal en speide etter dyr på jordet er Convoyen best og har lengst throw på lysstrålen. Den lyser sikkert godt ut imot 300 meter. Astroluxen er også en helt rå lykt, som lyser opp alt irundt med et flom lys uten like. Den har blitt favoritt lykta mi, som alltid er med i lomma. De var på tilbud i høst, så jeg kjøpte like godt begge versonene, med både Cree led og Nichia led i. Tror jeg betalte rundt 150 kr stk. Jeg kjøpte også et par 18650 Samsung batterier sammens med dem, og det var utrolig gode batterier
 11. Jeg har kjøpt noen helt råe lommelykter, som jeg også bruker til hodelykt innimellom. Har et sånt nattkåre(Nightcore) hodebånd til 30-40 kr som jeg setter dem i. Har kjøpt Astrolux S41 2 stk med 2 forskjellige dioder. Disse er beregnet i utgangspungtet til CR123/16340 batterier, men kjøpte nytt rør til 18650 batterier til 17 kr, å fått en myyyyyyyyyyyyye lenger lystid nå jeg. Er 6 nivå, men når jeg er på jakt og ute om kvelden å bruker de enten på caps skjermen med klipset eller i nattkåre båndet har de nok batteri og lys til meg ihvertfall på nivå 3. Kjører en på nivå 6 lyser den noe hinsides
 12. Da går det mot mørkere tider, og lurer på om noen har tips til en ny liten, kraftig og billig lykt. Noe å ha i jakkelommen til turer ut i høst og vintermørket. Kjøpte Manker 11 ifjor, å den er med i lommen, og tenkte noe i den duren, og kanskje enda litt kraftigere om det finnes.
 13. Ja, følger med litt på Finn.no, å har lagt inn auto mail, når det kommer inn nye telt. Skal følge med utover våren om det kommer inn noe. Nå var det veldig mye lavoer, som blir litt tunge til mitt bruk, og dyre ekspedisjons telt, brukt 1 gang og 1000 kr under veil pris, å litt over mitt budsjett.
×
×
 • Create New...