Jump to content

krrm

Members
 • Content Count

  255
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About krrm

 • Birthday 07/18/1966
 1. krrm

  Kuler fra elg

  Jeg har også hatt en Oryx (fabrikkammo) som slapp blykjernen for noen år siden. Den hadde vært i tykkeste bogfjøla. 3006 11,7g på kort hold.
 2. krrm

  links-recht rifle

  Jeg kommer aldri til å kjøpe noe annet en links rifle igjen, men med litt øving går det lade ganske raskt også med rechts rifle. Bevegelsene i våpenet blir en del kraftigere slik du vil bruke litt lengre tid på å finne riktig siktebildet igjen.
 3. Laget "finnbiff" med bankkjøtt av elg nesten etter denne oppskriften. Kantareller er bedre enn champignon. Skjærer du kjøttet veldig tynt er det ikke så viktig at det er kjempemørt. Lettest å gjøre når det er halvtint. Mandelpoteter og rosenkål til er ikke feil.
 4. krrm

  Whisky

  5'ern har jeg ikke smakt, så der skal jeg ikke være så veldig påståelig. Det jeg kan si om 6'ern, med en liten skvett vann, er at den er "fløyelsmyk". Kan vagt erindre at jeg har smakt cognac som har vært på den måten, men aldri whisky. Samtidig er det mange nyanser i "detaljene". Dette er ingen brautende "mannewhiskey". Det er uhyre vanskelig å beskrive smak, men håper du får en ide.
 5. krrm

  Whisky

  Batch release 6.
 6. krrm

  Whisky

  Anbefalingen tiltredes, faktisk på det sterkeste Dette er, etter min mening, en usedvanlig god whisky.
 7. Da aperitif.no skrev dette om Kinn Svartekunst: "Kullsvart. Intens med stor dybde, veldig mørke toner. Stor munnfølelse, flott syre, veldig rik og god med masse deilig søt lakrisaroma, deilig fedme, rik stil, lang ettersmak. Bruksområde Meditasjon. Vurdering Et sinnsykt flott øl." kunne ikke jeg sykle forbi polet uten å stoppe og etter en barnebursdag, selv om barna begynner å bli store og uforskammet veloppdragene, kunne jeg ikke la denne forbli usmakt. Og hva mer skal jeg tilføye? Så mye smak i en flaske. Endelig noen som har skjønt at kullsyre stort sett bare er i veien. Flasken er såpass stor at det kan være fint å ha noen å dele gleden med, for det er virkelig mye smak her og den varer lenge. Lenge. Ut i fra farge og smak lever den opp til navnet sitt. Dark was the night. Det skal, i følge etiketten, være en "Foreign Extra Double Imperial Russian Export Stout Porter". Oh dear! I praksis betyr vel det noe slikt som at hvis en Guinness er på grensen av hva du liker, så er denne langt over.
 8. krrm

  Whisky

  Plukket opp en japansk single malt, Yoichi 10 y.o, tidligere i sommer. Meget velbalansert og fin whisky. Det lages avgjort god whisky andre steder enn på Islay også
 9. Så et rypekull, men holdt oss stort sett til godt brukte stier.
 10. Var 4 dager i Gausdal Vestfjell og så forholdsvis bra med lemen.
 11. Baikal 46 M er under 5000, i tillegg får du lett styrketrening på kjøpet og slipper styret med fylling av luft Tror du skal være svært heldig for å finne noe bedre til den prisen.
 12. Haandbryggeriets Blåbær lever avgjørt opp til navnet. I glasset kan Blåbær minne ganske mye hjemmelaget saft, men smaken etterlater ingen tvil om at vi snakker øl - blåbær øl. Ganske bittert, og ikke noe særlig malt smak. En sixpack blir nok i meste laget, men glass av og til takker jeg avgjort ja til (som om jeg noengang har sagt nei).
 13. Jeg har åpne sikter og 4x (fast) kikkert med ganske lav montasje, aldri opplevd det som noe problem. Men når sant skal sies har jeg aldri brukt de åpne siktene unntatt en og annen gang på skytebanen.
 14. krrm

  Er det noe liv her?

  Bærum Pistolklubb har også en aktiv luftgruppe med skyttere på de fleste nivå. Har luftet Baikalen ett par ganger der, men skyter nå mest .22.
 15. Dillion kruttvekter vet jeg lite om, men ofte er det et symbol like ved kontakten som viser om det er + eller - på senterpinnen. Se etter i godt lys for de er ikke alltid så lette å få øye på.
×
×
 • Create New...