Jump to content

1983

Members
 • Content Count

  3,418
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

1983 last won the day on August 6 2017

1983 had the most liked content!

Community Reputation

127 Excellent

About 1983

 • Birthday 07/04/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har tilgang på en fres, men den er for liten ifølge de som selger den jiggen. Hadde vist noe med den styrehylsa som skal/bør være 30mm
 2. Jeg skal frese en benkeplate, tviler på at fresen blir brukt noe mere enn det. I alle fall utrolig lite. Jeg har bestilt en benkeplatejigg fra Aurus. Den er beregnet for en fres med 30mm styrehylse. http://www.aurus.no/webshop.aspx?pageid=45123&catId=20550&groupId=30025&Product=123650#products Dette er den billigste fresen de har, og som jeg vet kan brukes. Har googlet litt om freser, men klarer ikke å finne noe info om den styrehylsen på andre enn akkurat denne. Finnes det er rimeligere alternativ til fres? Den blir som nevnt nesten garantert ikke brukt etter denne jobben med benkeplaten. Jeg har ingen kjennskap til freser, og hvilket skjæreverktøy man skal bruke, ellers har jeg ikke mere enn 2 tommeltotter, så å gjennomføre prosjektet skal jeg nok klare, trenger bare hjelp til riktig verktøy for jobben
 3. Boden og leiligheten er samme "enhet" men det er to ytterdører ved siden av hverandre, så jeg må fysisk ut av leiligheten for å komme inn til boden. Boden er isolert, så det er nok ingen fare for fukt og korrosjon. Jeg tviler på at møbler tørker og sprekker. Så å sette våpenskap på varmekabler er kanskje ikke noe problem i det hele tatt. Ser bare for meg at tre og laminatskjefter kan få det litt for tørt? På en annen side så er man jo helt sikker på at metalldeler ikke skulle ruste.
 4. Tror egentlig du har bestemt deg for en 9.3x62. De aller fleste klarer å skyte godt med en 9.3x62, hverfall med demper. Jeg har hatt 9.3x63 i mange år og har skutt ganske bra med den, men plutselig for halvannet år siden, så begynte jeg å nappe. Dette løste seg ganske greit med å ta pause fra 9.3x62 noen mnd og fokusere på avtrekk med våpen med mindre rekyl.
 5. 1983

  Et Påskeprosjekt

  Havesyken river og sliter, ikke fordi jeg har behov, men lyst!
 6. Har hatt TE titan og Svemko på mitt 9.3x62 løp. (har hatt Sonic og A-tec også, både full lengde og med noen moduler borte) Opplevd rekyl og smell er litt mindre med svemko, men utgjør nok egentlig ganske liten forskjell sånn egentlig. "first round pop" føler dette er et konstruert problem, det er i alle fall ikke noe jeg har bemerket meg selv, noen gang. Og jeg har hatt en del forskjellige dempere opp i gjennom. Grunnen til at jeg har Svemko og ikke TE titan nå er bare et resultat av akutt havesyke.
 7. Våpenskuff under sengen! Pent innredet med fløyel, det hadde vært drømmen!
 8. Ja, jeg tenker det er greit å oppbevare det i to skap. Det blir i alle fall ikke rust om jeg setter skapet på varmekabler, men er litt redd for å tørke ut trestokker? Eller legge et par planker under skapet slik at det blir litt luft mellom skap og gulv.
 9. 1983

  Norma N19

  Nå er vel skytterlagskruttet «feilprodusert» krutt, så tror ikke det blir jevnere på lot’ene selv om prisen øker litt
 10. Har kjøpt leilighet der boden er en del av leiligheten, men døren er ute, altså man må ut av boligen for å gå inn i boden (to dører ved siden av hverandre) Eneste plassen det blir å se greit ut med våpenskapet inne er det varmekabler. Ser for meg at det fort kan bli litt for tørt inni skapet da? Våpenskap i boden og et lite skap inne i leiligheten for sluttstykker? Det er vel innenfor reglene?
 11. Ta kontakt med Hausen, så får du nok hjelp
 12. 1983

  M03-Klubben !

  Har aldri prøvd snellert, direkteavtrekket fungerer godt. Regner med man kan ettermontere magsafe, det er jo bare en lås på knappen for å ta ut magasinet. Det beste er nok å kjøpe en med magsafe. Jeg har en med magsafe og en uten. Det er en god trygghet i magsafen selv om jeg aldri har mistet magasinet
 13. Der var en guide med bilder også. Lagde en slik guide på kammeret en gang i tiden..
 14. Vil man ikke fort slite/skyte ut blåneringen i løpet ?
×
×
 • Create New...