Jump to content

1983

Members
 • Posts

  3,422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

1983 last won the day on August 6 2017

1983 had the most liked content!

About 1983

 • Birthday 07/04/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1983's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

 • 10 years in Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

129

Reputation

 1. Boden og leiligheten er samme "enhet" men det er to ytterdører ved siden av hverandre, så jeg må fysisk ut av leiligheten for å komme inn til boden. Boden er isolert, så det er nok ingen fare for fukt og korrosjon. Jeg tviler på at møbler tørker og sprekker. Så å sette våpenskap på varmekabler er kanskje ikke noe problem i det hele tatt. Ser bare for meg at tre og laminatskjefter kan få det litt for tørt? På en annen side så er man jo helt sikker på at metalldeler ikke skulle ruste.
 2. Tror egentlig du har bestemt deg for en 9.3x62. De aller fleste klarer å skyte godt med en 9.3x62, hverfall med demper. Jeg har hatt 9.3x63 i mange år og har skutt ganske bra med den, men plutselig for halvannet år siden, så begynte jeg å nappe. Dette løste seg ganske greit med å ta pause fra 9.3x62 noen mnd og fokusere på avtrekk med våpen med mindre rekyl.
 3. Havesyken river og sliter, ikke fordi jeg har behov, men lyst!
 4. Har hatt TE titan og Svemko på mitt 9.3x62 løp. (har hatt Sonic og A-tec også, både full lengde og med noen moduler borte) Opplevd rekyl og smell er litt mindre med svemko, men utgjør nok egentlig ganske liten forskjell sånn egentlig. "first round pop" føler dette er et konstruert problem, det er i alle fall ikke noe jeg har bemerket meg selv, noen gang. Og jeg har hatt en del forskjellige dempere opp i gjennom. Grunnen til at jeg har Svemko og ikke TE titan nå er bare et resultat av akutt havesyke.
 5. Våpenskuff under sengen! Pent innredet med fløyel, det hadde vært drømmen!
 6. Ja, jeg tenker det er greit å oppbevare det i to skap. Det blir i alle fall ikke rust om jeg setter skapet på varmekabler, men er litt redd for å tørke ut trestokker? Eller legge et par planker under skapet slik at det blir litt luft mellom skap og gulv.
 7. 1983

  Norma N19

  Nå er vel skytterlagskruttet «feilprodusert» krutt, så tror ikke det blir jevnere på lot’ene selv om prisen øker litt
 8. Har kjøpt leilighet der boden er en del av leiligheten, men døren er ute, altså man må ut av boligen for å gå inn i boden (to dører ved siden av hverandre) Eneste plassen det blir å se greit ut med våpenskapet inne er det varmekabler. Ser for meg at det fort kan bli litt for tørt inni skapet da? Våpenskap i boden og et lite skap inne i leiligheten for sluttstykker? Det er vel innenfor reglene?
 9. Ta kontakt med Hausen, så får du nok hjelp
 10. 1983

  M03-Klubben !

  Har aldri prøvd snellert, direkteavtrekket fungerer godt. Regner med man kan ettermontere magsafe, det er jo bare en lås på knappen for å ta ut magasinet. Det beste er nok å kjøpe en med magsafe. Jeg har en med magsafe og en uten. Det er en god trygghet i magsafen selv om jeg aldri har mistet magasinet
 11. Der var en guide med bilder også. Lagde en slik guide på kammeret en gang i tiden..
 12. Vil man ikke fort slite/skyte ut blåneringen i løpet ?
 13. 1983

  Vekt KKC Sauer STR

  Det høres ikke urimelig ut, jeg har hatt en KKC, men veide den ikke. Den er nok av de letteste stokkene til Sauer 200 str
 14. Må ikke glemme prisen til M18 da. Den jeg tafset på hadde oljet sluttstykke, og det glidde jo helt greit, etter litt bruk blir det nok bare enda bedre
×
×
 • Create New...