Jump to content

Spinnvillt

Members
 • Content Count

  364
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Spinnvillt

  S&W model 17-3

  Det bør enhver børsemaker kunne fikse med en brotsj, hadde samme problem på en revolver, smertefri og forholdsvis rimelig affære å fikse. Ta den med og forklar problemet så blir du nok hjulpet.
 2. Noen her som har kjennskap til innholdet i disse..? Ifølge selger innkjøpt via Pistolklubb på 70 tallet... Hermetisk lukket blikkboks med 22lr ammo. Sovjetisk😎 https://www.finn.no/159773263
 3. Ladebua mi blir også brukt til samling... Plassen er liten, så da må man improvisere... 😎 "Settehylla" er egenprodusert på øyemål og tilnærmet frihånd... 🙈🙈🙈 Men sluttresultatet er mer enn godt nok til formålet.
 4. La kjøper legge igjen godkjent søknad hos kona di, betale våpenet i sin helhet, men send våpenet med kjøper sammen med en utlånserklæring, så fyller du ut papirene og sender de inn når du er tilbake, handelen går som normalt og kjøper er kjempehappy for å slippe å vente.
 5. Ante meg med tanke på avgangstider for å rekke ferja... 😉
 6. Takk for at du deler, morro med jskterfaringer fra annet enn sognefjellet, og Afrika... Hvilket "fylke" i Tyskland er dette?
 7. Billig 9mm igjen.... https://www.finn.no/158708995 Hva slags 115gr federal koster 4.20kr pr stk????
 8. Off topic i egen tråd må være innafor... Jeg samler fortsatt og i min søken etter nye skatter dukket denne kreasjonen opp... Men fransken min er forferdelig dårlig... Noen som kjenner til dette? Enklest forklart er de som en .410 patron, men i 6mm utgave.... Og randtent...
 9. Hei, trist å høre, håper du har sjekket muligheter for korreksjon før du gir opp hobbyen! Men til det du spør om.. 5-7000kr er vel oppnåelig for selve revolveren litt avhengig av stand og finish, ekstra utstyr i selve handelen betaler seg vel dårligere enn om du selger det seperat senere er iallefall min erfaring. Men prisen er det kjøper er villig til å betale... En annonse på finn koster ikke noe, og da ser du om du har lagt deg for høyt. (evnt for lavt om tlf kimer kl 3 på natta) 😉 Lykke til!
 10. Ok, bruker bare appen på tlf... Da er det sikkert derfor! 👍
 11. Hvordan kan du se at 2 andre har lagt den til som favoritt? Er det ikke bare selger som får opp den informasjonen?
 12. De skal vel bruke verktøy en "random" innbruddstyv normalt har med seg, og kan bruke dette innenfor en gitt tidsramme.
 13. Ligger en slik på finn til glock https://www.finn.no/156628016 "Lovlig å kjøpe i Norge, men ikke å bruke. Bekreftet av Politiet før jeg la ut denne annonsen."
 14. Billig ammo! Løp og bli lurt.... https://www.finn.no/154693728
 15. Og magnetisk til tider.... 👍 Men funker fjell, men er iallefall ikke svakt ladd... 😎
×
×
 • Create New...