Jump to content

høggern

Members
 • Content Count

  11,818
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

høggern last won the day on December 11 2020

høggern had the most liked content!

Community Reputation

224 Excellent

About høggern

 • Birthday 06/04/2012

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Siden det er en 200str det er snakk om, siden det er konvertering fra 22lr til grovkaliber han snakker om, så er det ganske sannsynlig at det er DFS eller annen konkkuranrseskyting han tenker på. Om det er DFS skyting det er snakk om så er det sikkert ca 95% av skytterne som bruker 6,5, og det er grunner for det: mindre rekyl, bedre ballistiske egenskaper, billigere komponenter. De ca 5% av DFS skytterne som i 2021 bruker 308w bruker det sannsynligvis fordi de har pipa og komponentene/ammunisjonen liggende, eller fordi pipa varer minst dobbelt så lenge. Men ingen av de to grunne
 2. I 2021, for meg som skyter relativt mye, så er det at man kan bytte løp hjemme på kjøkkenbordet en avgjørende faktor for om jeg vil velge en rifletype eller ikke.
 3. ja og det er enkelt og greit fordi noen gidder å betale for det
 4. At noen er villig til å betale det de koster. Feks.
 5. Oppspennerluftgevær av nevnte typer ø.kj
 6. Skjefte? Bedding? Kikkertsikte? Kikkertmontasje? Pipe? Alt dette er ting som kan dra ned presisjonen drastisk om noe ikke er bra nok.
 7. Noen som har erfaring med disse som er kommet på markedet for ikke så lenge siden. Er dette et eley produkt eller et produkt med eley navn?
 8. Vanligvis hjelper det å spørre om hva som skal til Hva det enkelte lag har som krav er det laget som styrer.
 9. Har jeg sagt det med stevner?? Jeg sa det bør stilles enkelte krav. Har ikke gått inn på hvilke.
 10. Hva synes du er en trist holdning? At det bør stilles enkelte krav til bruk av elektroniske skiver??
 11. Synes det er helt greit at det stilles enkelte krav til for eksempel bruk av elektroniske skiver på banene.
 12. Ah. En skikkelig tradisjonell surmuler
 13. Vår bane er åpen for medlemmer 10-12 timer i døgnet. 357 dager i året. Det er en bra ting. Men: Vi har elektroniske skiver som folk faktisk bruker til å henge ting på hviten av og skyte på det. Vi har hatt folk som har brukt veggen på standplass til å teste hagla på Vi har hatt folk som har skutt med hagle gjennom et uthus som er på baneområdet. Vi har hatt folk som bærer benker fra standplass fram for å skyte litt på de. Vi har hatt ikke medlemmer som kjefta oss ut da vi påpekte at medlemskap var en forutsetning for bruk. Osv. Fortsatt lar vi alle medl
 14. Boble sin beskrivelse passer bra med min egen opplevelse. En trening i 199x bestod for meg av 50 min skyting, 30 skudd avfyrt, og 50 min anvisning for den som anviste når jeg skjøt. 2 timer totalt med litt forflyting og skifte av tøy og 30 skudd. I dag skyter jeg 4x så mange skudd på samme tida om jeg vil.
 15. Mener huske det er en sak til behandling om det kan bli lov med "sivil utgave av 416" i dugleiksskytingen. Om det blir godkjent (og hva som blir definert som sivil utgave av 416) så er det kanskje et skritt i retning av en sånn klasse.
×
×
 • Create New...