Jump to content

høggern

Members
 • Content Count

  11,590
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

høggern last won the day on December 6 2017

høggern had the most liked content!

Community Reputation

142 Excellent

About høggern

 • Birthday 06/04/2012

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det finnes nok en god del under 854 stk. Jeg ville tatt godt vare på den.
 2. Tror nok Per har rett. Trangt kammer og litt store patroner. Tikka har nok swedish kammer og ranoen er kragammo. Eller at du har ekstremt kort friflukt på kammeret som gjør at kula butter der?
 3. Lang saksbehandlingstid betyr sikkert at det ikke er soleklart at kandidaten skal få innvilget
 4. Selvfølgelig er det ikke behovsprøvd utover registrert som jeger. Men er du medlem i et skytterlag eller jeger og fisk forening eller en eller annen godkjent skytterorganisasjon så viser du i det minste såppass engasjement/interesse for å skyte at jeg mener det er helt logisk at det kan telle når saks-behandlere setter i gang med bunken. I følge reglene trenger man ikke. Men jeg vil tro det kan telle positivt fordi jeg tror endel folk bruker innsiden av hodet når de saksbehandler
 5. Jeg mener det er en fin ting å føre opp medlemskap. Det forteller at du muligens er mer aktiv på skytefronten enn de som kun er medlem i "stubbesitterlauget". (Merk ordet, muligens, det er satt inn så enkelte kverulanter slipper å henge seg opp i at "Lasarus Allerlengst Oppidalen har jo egen skytebane bak fjøsen og akyter hver dag uten å være medlem i noe skytterlag")
 6. Er alltid gøy med folk som prøver fortelle at forrige gang de kjøpte en sådan vare kosta den mye mindre. Eller at de får varen billigere et annet sted. Da pleier jeg bare si at de kan jo heller kjøpe der....
 7. Etter å ha sett videoen er jeg ikke noe overrasket over at personen ble dømt. Om man legger til at han stakk av fra situasjonen da han sannsynligvis innså hva som var truffet så er det vel også skjerpende. Hva om personen han skjøt ikke hadde kommet til hjelp og hadde blødd i hjel på stedet fordi jegeren ble redd og stakk av?
 8. Ja og alle reiser til Sverige med nyerverva våpen? Om de bruker 6mnd på å lage kortet og akkurat DU bare MÅ ha det tidligere fordi du skal til Sverige på jakt, så er det vel bare å ta en tlf litt før? De fleste har aldri vært i Sverige med våpen vil jeg tro...
 9. Er dette et kjempeproblem? Du har jo "blålapp". Våpenkortet kommer nok tidsnok. Er jo viktigere at de prioriterer å se på søknadene enn at de lager et kort (blålappen gjelder som kort midlertidig)
 10. Jeg har skutt 1000vis av hornady 140 grain amax 6.5 på felt de siste 10 årene. Har og prøvd hornady hpbt 140 grain , amax 123 og 100 grain isamme kaliber. Alle de kulene er det bare velstand med. Men har ikke prøvd denne, så er nysgjerrig på eventuelle erfaringer.
 11. Er det en oppnecket 7,5x55 swiss?
 12. Sauer levert i 1992 har og W.G på løpet.
 13. Sauere produsert etter at tyskland ble ett land ble stemplet w.germany. 5100 var nok fra våren 1991
 14. høggern

  6,5x55 hylser

  15 cm på 400m er vel ca NM60 presisjon på en middels lot....
×
×
 • Create New...