Jump to content

stiglindstrøm

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stiglindstrøm's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • Collaborator
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • One Year In
  • First Post

Recent Badges

0

Reputation

  1. petrolhead: på 25 meter hvordan var samlingene da?
  2. Er det noen som kjenner til om det er mulig i NORGE å få tak i tønne for s&w 686 som er ferdig tilpasset 9mm acp ved bruk av moonclips. Eventuellt om det er noen her i landetr som maskinerer standard tønne til 9mm m/moonclips.
  3. er det noen som kjenner til noen som forhandler gummi grep for Rossi 22lr. Ser at nye modeller leveres med rubber grip, noen som kjenner til hvor jeg kan få tak i et slikt?
  4. Gammelt inlegg men prøver alikevel. er det noen som kjenner til noen som forhandler gummi grep for Rossi 22lr. Ser at nye modeller leveres med rubber grip, kanskje de passer?
  5. Jeg tenker å lade en god del 38 special. fram til nå har jeg bare ladet 357 mag, her har jeg brukt federal SP magnum tennhetter. har en del av disse fremdeles og tenker å bruke disse til 38 special ladninger. noen som vet om det er noe i vegen for det? hva er egenlig forskjellen på de to typene? ( vanlig SP og SP magnum)
  6. Jeg har en eldre FEG 32acp, denne har treffområde oppe til venstre (15cm på 25 m). Trenger tips sideveis er greit kan nok banke sikte i kilesporet men få den 15-20 cm lavere uten å forhøye kornet?? (blir isåfall veldig stygt) (endring pipe, kulevekt ….gode inspill ønskes
  7. Er det noen som kjenner til hvor jeg kan få kjøpt skytesko pistol ? Helst midt norge om jeg må prøve størrelse.
  8. Ser at dette er en gammel lenke, men vet noen om hvor jeg i dag kan kjøpe skytesko pistol. Trenger str 43.
  9. Er det noen som kjenner til hvor jeg kan få tak i frontsikte i enkel svart utførelse? Altså uten fiberoptikk. Gjelder CZ75 sp01 Shadow standard høyde på siktet. Har pløyd internett og Googlet uten å finne ønsket sikte.
  10. Er det noen som kjenner til om det er å få kjøpt en enkel boks med rødt og grønt lys som kan brukes til å trene duell. Rødt lys 7 sek og grønt 3 sek. Dette for å drille rutinen og pust.
  11. I innbydelse til pistol og revolver konkuranse står det Finpistol og Revolver (C og R-våpen). hva er c og r våpen i denne forbindelse?
  12. Tusen takk for meget avklarende svar på inlegget. Man lærer så lenge man har lever
  13. Har kommet over et parti hylser 38spl som jeg ønsker å lade og bruke i min 357 magnum. Tenker å bruke samme krutt som vanlig magnum n110 og blykule swc 158grs. Er det noen som har prøvd dette som en slags mini 357 ammu? I magnumladn bruker jeg 14grs n110, tenker evt å starte med 8grs på «minimagnumen», noen tanker om dette? Greit å kunne bruke samme krutt og samme kule som jeg bruker til vanlig tenker jeg.
  14. Tenker å anskaffe meg en Marlin lever action i 357 magnum. Har revolver i samme kaliber fra før. Vil det være greit å bruke samme ladedata for denne riflen som for revolveren min? Bruker: H110 krutt 14Gn Flatnose blykule 166Gn Norma hylse, standard lengde.
×
×
  • Create New...