Jump to content

wolfen

Members
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Etter å ha pakket sikkert noen tonn med elgkjøtt opp igjennom årene så vil jeg absolutt anbefale en som sveiser doble sømmer, f.eks den som albatross anbefaler, rimelig og grei. Da får den aldri luft inn og maten holder seg enda lengre. i vårt eminente naboland har de ofte en slik til salgs på suomenrinne til en pris på rundt 1500.- den er litt stor men har god vacuumpumpe og tåler å jobbe leenge.
 2. Men da var vell ikke de nye reglene gjeldende ? 2 cm pr meter = skivestørrelse. Men ER det definert at skivestørrelse er selve blinken eller HELE arket som blinken er på ? Klubben kjøpte inn noen blinker som vil være godkjent på 25 meter hvis det er selve arket som menes, men skytterne vil virkelig få testet seg når selve blinken er 12 cm.
 3. Ser ut til at dette er aktuelt allikevel eller leser jeg de nye reglene feil ?
 4. vell.. har hatt folk som klaget på at de ikke kunne gå feltløypa i "finsko"
 5. vet du om noen som har dette i cordura eller annet "seigt" stoff ? har en liten plan om dette til feltbagen og trenger no sterkt og ikke i plast. Hadde en i stoff men den ble slitt fort.
 6. Litt flaut å innrømme at jeg IKKE googlet har bare vært innom endel nettbutikker og tittet. Noen med erfaringer ang futturaler? Endel selges jo med glidelås som ikke tåler no, stoff som revner for ingenting.
 7. Kjenner til en med GSP og han skjøt nesten 50 000 skudd før rengjøring,, delene måtte kakkes fra hverandre.. Pardini og våpen i samme klasse har vel max på 5000 skudd før den slutter å samle skudd. tenker du skal slite med å få ett slitt løp i kaliber 22 pistol. Husker klubbens gamle rugere som var kjøpt brukt fra en annen klubb, der kan vi si at løpet var slitt når riflingen begynte å bli borte og der regner jeg med at tallet 4 - 600 000 skudd, sannsynligvis dobbelt
 8. Jeg tenker å kjøpe inn noen våpenfutturaler til mine pistoler. Tenker da til 6" revolvere og 6" pistoler. Noen som har tips og erfaringer å komme med her? Ser det er endel til salgs på ebay osv, får inntrykk av at norske forhandlere ikke tar slikt inn og gjør de det så finner man det ikke i nettbutikken. noen få men veeeldig lite.
 9. Enig med Bent Inge her.. Fett e ikke bare fett.. de som har vært borti flere sorter fett vet ka det e snakk om her..
 10. wolfen

  Tesro

  Har ikke Tesro 6 skudds magasin ?
 11. wolfen

  Tesro

  Gammel tråd.. noe nytt her?
 12. enkel stack eller double stack? Ser ut som double stack på bilde.
 13. Må ærlig talt si at jeg aldri har hørt om den engang..
 14. Matchgun e rett og slett kanon.. morini på andre plass deretter ssp. Synd matchgun er så krevende å bruke. ofte matefeil etc såfremt de nye ikke er blitt bedre. Er en tålmodighets test å finne rett smøring, rengjøring, oljetype etc.. En bekjent som eier en slik har fått myyye grått hår etter anskaffelse av en slik.
×
×
 • Create New...