Jump to content

OysteinR

Members
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. OysteinR

  Desert Eagle 44 cal

  Stemmer, ut av esken er det langt og hardt som et vondt år. Men om det ikke gjøres rett kan du oppleve at hanen ikke hekter seg i sear og da er hanen nede (har bare fulgt sleiden) når den lukker seg. På min er halvspenn funksjonen borte men avtrekket er på ca 1400 og mye kortere. Natt og dag.
 2. OysteinR

  Desert Eagle 44 cal

  Om du skal ha det kortere/lettere bør du ta en tur til børsemaker. Her må du file/polere på deler og vinklene etc er viktige. Holdstad Våpen har en børsemaker som kan fikse DE.
 3. Har sett på Shadow2 OR og prisen svir såpass at jeg har slått det fra meg inntil videre. En flunka ny Shadow2 er 12-13K avhengig av tilbud. Går brukt til ca 11-12 ser det ut som. En Shadow2 OR er ca. 19K og det ser ut til å være er uten plata du trenger for å montere rødpunkten. Faktisk er det lite informasjon om platene i det hele tatt er tilgjengelige. Ingen av nettbutikkene har de i dele-listene som jeg finner. Nærmeste er CZ selv som ser ut til å ha priset de på ca 36 euro. For den prisen kan du kjøpe en Shadow2 + en brukt Shadow1 som kan settes optikk på.
 4. Har brukt Magtech, CCI og Federal til CZ Shadow 1 uten merkbar forskjell. Eneste jeg har merket er at Magtech er bittelitt mindre i diameter enn CCI så de entrer lettere.
 5. Vet du noe om ladadate for disse kulene eller hva man kan bruke i tabeller?
 6. OysteinR

  Pump Action Rifle

  Tips for de som vil ha en liten rail foran pumpa for å sette på 2-fot: Original-rails for Troys handguard selges bare i statene (såvidt jeg kan finne) og leveres ikke til Norge MEN! De minste MLOK-railene kan settes på med litt fikling: Jeg brukte en fra en 3-pakke kjøpt på Game On og som bildet vises passer den akkurat. Trikset er å bruke en litt lenger skrue (M4) enne det som følger med og legge en skive i mellom mutter og handguard som er stor nok til å holde på innsiden. Eventuelt kan en liten stripe aluminium med 2 hull brukes i stedet.
 7. OysteinR

  Pump Action Rifle

  Oppdatering på problemstillingen: Det var ammo som var årsaken. Kjøpte en kasse billig S&B .223 som treningsammo og denne er for hardt ladet. Fikk også kommentarer fra andre om at den gnistret sterkt i kulefanger. Testet med IMI og Winchester .223 helmantel og null problem.
 8. OysteinR

  Pump Action Rifle

  Jeg er ikke sikker på om svaret over er sarkasme eller uvitenhet men det jeg testet var hvor mange skudd jeg kunne sette i svarten på en 25m presisjonsskive (pistol), på 50 meters hold, på kortest mulig tid (8 før låsing btw). Den er tiltenkt dynamisk manual action hvor skudd-takt er relevant. En Troy PAR har bolt og låsemekaniskme som en AR-15 modifisert litt for pumpe. Teknisk sett skal du kunne pumpe med en gang skuddet har gått da hammerfall også utløser bolt/pumpe-låsen. Noen som har relevante innspill?
 9. OysteinR

  Pump Action Rifle

  Opplever et problem: Når jeg skyter raskt låser bolten/pumpa seg ettersom kammer/mekanisme går varmt. Første gang skjedde dette på skudd nr 5 i serien. Jeg pusset og oljet alt og ved siste test stoppet det på skudd 8. Om jeg bare venter et sekund ved låsning får jeg pumpet og skutt videre. Om jeg legger inn en pause (skudd - 1 sek pause - pump) oppstår det ikke men jeg merker at pumpingen blir hardere fra skudd 2-3 til 4-5. Skyter jeg langsomt med god siktetid merker jeg ikke noe. Uten patroner glir det lett hele tiden. Jeg kjøpte den av en som kjøpte i januar fra Pvas og så aldri hadde skutt med den så den har stått i skapet hans i nesten 1 år uten bruk. Noen forslag til hva som kan gjøres?
 10. OysteinR

  Pump Action Rifle

  Forsvant da problemet med treffpunkt endring?
 11. OysteinR

  Pump Action Rifle

  Takk, da skal jeg passe på dette eller teste en demper som ikke kommer innenfor.
 12. OysteinR

  Pump Action Rifle

  Går den for langt inn eller er det for trangt mht. diameter?
 13. OysteinR

  Pump Action Rifle

  @LynxCAT Beklager å dra opp noe som er over 1 år gammelt, men hvilke gjenger var det på løpet ditt? Hørte rykter om 5/8-24 men ser ikke at den demperen du nevner kommer i disse gjengene. Måtte du gjenge om eller spesialbestille demper?
 14. OysteinR

  1911 typer?

  Da jeg ikke eier en Kimber kan jeg dessverre ikke si noe om de er bedre eller verre en andre. De jeg har prøveskutt har fungert utmerket men det betyr ikke nødvendigvis noe. Det jeg vet er at 1911 kan være kresne på magasiner. Kimber selges av Oslo Skytesenter og der er det mulig å prøveskyte eller leie disse. Etter det jeg vet ligger de på 14k til 30k for .45 ACP avhengig av modell. 2 Alfa selger Bul https://www.2alfa.no/bul-no.html De ser ut til å starte på rett under 8k og gå opp. Om mustang så mente jeg at dette var en av de første bilmodellene der en basic utgave hadde en start pris og så kunne du oppgradere deg oppover med ekstrautstyr til omtrent det eneste som var igjen var utseende. 1911'er er litt det samme. En masseprodusert WWII-utgave ser forvekslende lik ut som en Les Baer. Men innmaten og tolleransene er noe helt annet i sistnevnte. Lykke til ellers med jakten!
 15. OysteinR

  1911 typer?

  What he said! .45 ER gøy, veldig gøy faktisk Men ammoprisen svir og en ladepresse blir neste investering om du skyter en del. Det var slik jeg kom i gang med det. Om typer 1911, sjekk også Bull og Kimber og se på hva du ønsker deg av oppsett/sikter/etc. En 1911 er litt som gamle Ford Mustang, det finnes at hav av konfigurasjoner og tilleggsdingser.
×
×
 • Create New...