Jump to content

OysteinR

Members
 • Posts

  227
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

OysteinR's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

51

Reputation

 1. Gikk fra Shadow 1 til 2 og satte på denne fordi jeg var vant til å legge tommelen på sikringen ved trekk fra S1. Utover dette har det ikke noe å si.
 2. Har ladet en del slike og bruker en utstøterpinne for Lapua hylser (.055 mot normal .070) i en Mighty Armory decap die for disse og andre hylser med trang kanal. Ved pressing åpner size dia med den normale utstøteren kanalen.
 3. Ja, det skal funke men anbefaler å kontrollmåle en del i starten.
 4. OysteinR

  Troy par

  Tenker du på knappen under avtrekkerbøylen for å låse opp bolt/slide? Sjekk her: https://www.facebook.com/burleyarms/posts/troy-par-rifle-faulty-slide-release-button-updateweve-finally-had-more-parts-mad/917226878446908/?_fb_noscript=1 I denne videoen snakker han om problemer med at denne knekker:
 5. Mitt svar var til MathiasLundestad om luft hagle.
 6. Alt unntatt 4,5mm er søknadsbelagt som kruttvåpen. Har sett airsoft "hagle" men vet ikke om det selges luftvåpen som skyter mer enn ett prosjektil i Norge.
 7. Om du ikke skal bruke masse penger kan det lønne seg å sjekke anmeldelser og så shoppe rundt etter best pris. Denne kanalen har en del tester på forskjellige: https://www.youtube.com/channel/UCY5rzh1zrsOPRx8mqpLwkRg Intro om PCP her:
 8. Hm, har kanskje sette meg blind på halvauto-problematikken. Beklager da om jeg gikk for bastant ut. Når fikk du igjennom dette og hvordan søkte du? Våpendel låskasse? Rifle-repeter?
 9. Vet ikke om reglene er forskjellige nå som upper også er reg.pliktig men i Norge får man ikke godkjent søknad på AR-lower utenfor DSSN/NROF.
 10. Problemet her er at det er en "upper" og det er "lower" som normalt er registreringspliktig (med de nye reglene er også "upper" registreringspliktig). Men for å i det hele tatt kjøpe "lower" må det søkes på som halvauto til DSSN/NROF. Om du kan sette på denne toppen og være lovlig på jakt er i gråsonen.
 11. "Billig" per i dag er under 6.- Ser ut som XXL har Fiocchi til 5,99.- og Oslo Skytesenter har IMI til 5,63.-
 12. Når jeg vasker (spesielt med sitronsyre) skal jeg uansett skylle etterpå. Så jeg tømmer ut det meste i silen, fyller trommelen med lunket vann og tømmer over. Etter 1-2 ganger er 90%+ ute av trommel og jeg trenger bare røre litt rundt i hylsene for å få ut det meste av pinnene. Med riflehylser fyller jeg ofte kummen til over hylsene, rører rundt og tapper ut igjen for å få ut såpe fra innsiden.
 13. Lyman-settet fra videoen over kommer med 2 siler som går i hverandre (en for å stoppe hylser, den andre for å stoppe pinnene) som passer akkurat i oppvask-kummen. Om du ikke heller alt over i full fart er det lite som flyr av gårde. Eneste som lønner seg ekstra er en magnet til å plukke opp media med. Denne funker veldig fint: https://osloskytesenter.no/produkt/frankford-arsenal-media-transfer-magnet-magnet-for-flytting-av-stalmedia/
 14. Du må være medlem i en dynamisk klubb og medlem av forbundet DSSN (som i, faktura for medlemsavgift er betalt). Anbefaler å også legge ved noe fra klubbleder om at du er aktivt medlem for å gjøre det enklere å få det igjennom. Jo bedre forberedt du sender inn ting, jo lettere er det å få det igjennom. Våpenkontorene rundt i landet er overarbeidet og har lang behandlingstid så gjør det så lett som mulig for de.
×
×
 • Create New...