Jump to content

Locasto

Members
 • Content Count

  251
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 Excellent

Recent Profile Visitors

789 profile views
 1. https://www.skittjakt.no/hawke/173290/hawke-vantage-ir-4-16x50-ao-mil-dot-belyst-retikkel-1--justerbart-obj
 2. Det er et annet medlem på kammeret som har "dekorert" denne plasthubroen . Jeg bidro med en røy fra fryseren 😀
 3. Version 1.0.0

  11 downloads

  En gammel artikkel fra bladet "Våpen" (Våpenjournalen) nr. 1, 1977 Scannet denne til en patronsamler som syntes den var artig, men at hadde noen feil.
 4. Er ikke våpenforskriften klar på at låntager må våpenkort på tilsvarende våpen når det gjelder utlån av pistol, revolver halvautomatisk rifle og hagle? Ellers er det ikke nødvendig for låntager å ha våpenkort i det hele tatt for å kunne låne våpen.
 5. Fact men ikke fun............😪
 6. Og hva er din favorittladning med denne krutt/kulevektkombo?
 7. Locasto

  Nytt luftvåpen

  Kjøpte 50S fra beverensport til hyttebruk for noen år siden. Har ikke angret en dag!
 8. Kom over partprogrammet til Selvstendighetspartiet. (https://selvstendighetspartiet.no/partiprogram) Der er de ganske klare i sitt syn på norske våpeneiere. Er det andre parti som har vært så tydelige?
 9. Tiltredes! Brno ZKW 465 .22 Hornet, Sako L46 7x33, Savage 99 .300 SAV (skulle ha vært 358 Win!) Remington 1100 Special Field, er noen våpen jeg har (hatt) som direkte følge!
 10. Locasto

  VJ-Indexen

  Version 1.0.0

  12 downloads

  Legger ut en pdf med Våpenjournalens index 1973 - 1988.
 11. Nei, bevepning av lærere har ingenting med norske forhold å gjøre. Klippet vel litt for langt fra tv2.no. Anbefaler å lese artikkelen der. Hvor problematisk våpen er i et samfunn,og hvem som mener hva, og på hvilket grunnlag, synes jeg er relevant.
 12. Siden norsk våpenlovgivning for tiden skapes pga "føleri" utført av personer med liten personlig innsikt i både våpenteknikk og voldsrelaterte hendelser, tenkte jeg det var greit (og veldig positivt) at en gutt som har sett døden i hvitøyet samtidig som skolekompiser ble slaktet ned, har evnen til å se at det ikke er våpen som er problemet.
×
×
 • Create New...