Jump to content

Locasto

Members
 • Content Count

  271
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Excellent

Recent Profile Visitors

924 profile views
 1. Det er vel ikke bare å krysse grensen for tiden. Og da blir det vanskelig å unngå moms. Jeg hentet en gang en rifle for en kompis og hadde med meg en fullmakt utstedt av han som gav meg tillatelse til å frakte rifla fra Sverige til Norge (fungerte som en slags utlånserklæring). Viste denne samt kjøpetillatelsen fra Norge og "utførselstillstånd" fra Sverige hos tollerne og alt gikk bra. Man kan kanskje alliere seg med noen som har tillatelse for grensepassering for transporten?
 2. I dette tilfellet ble det brukt N110. https://www.adressa.no/nyheter/article511257.ece
 3. Locasto

  Ung skytter

  Litt OT, men som et eksempel på hvordan tidene forandrer seg se dette avisutklippet fra 1960. I dag hadde nok historien utløst et par årsverk innen barnevernet...
 4. Hos Trøndelag politidistrikt er det for tiden 10 ukers behandlingstid.
 5. Spørsmålet om åte har vært oppe her inne tidligere, og jeg husker godt en som anbefalte poser med brukte bleier og kaffe-filter for de tok kråka så snart han satte dem utenfor døra! 😀
 6. Locasto

  Revolver 9mm

  Har noen tips om hva som er på markedet i Norge av revolvere i 9mm? Har sett på S&W pro series 986, men finnes det andre anbefalinger. På nett har jeg sett på Charter Arms Pitbull 9mm, som tydeligvis er konstruert for bruk uten moonclip. Løpslengde bør være fra 3-6 tommer.
 7. Ser ut som en modell 3700. Hadde selv en fra den årgangen som min første hagle. Angrer på at jeg solgte den. Ikke godkjent for stålhagl. Ditt eksemplar ser litt slitent ut, men alt kan fikses.
 8. Hei. Vil oppfordre alle som har lagt ut annonser på Handelskammeret med linker til FINN om å oppdatere når varene er solgt/ikke til salgs mer. Gikk inn på 10 annonser i dag. 80% av dem er solgt/finnes ikke....🤬
 9. Fikk mer lyst til å teste Maker enn Lehigh etter å ha sett denne testen. Ved privatimport går jeg gjerne sammen med noen og deler utgifter.
 10. Helt riktig! (Det er dog med den tyngste subsonickula jeg opplever dette. (220 gr Nosler))
 11. Skulle akkurat til å starte en ladeøkt med et kaliber jeg ikke har ladet før. Da slo det meg at dette er første gang jeg lader et kaliber der kula er lengere enn hylsa! Er det noen andre som har opplevd dette under sin lading, og hvilken patron tror dere jeg lader?
 12. https://www.skittjakt.no/hawke/173290/hawke-vantage-ir-4-16x50-ao-mil-dot-belyst-retikkel-1--justerbart-obj
 13. Det er et annet medlem på kammeret som har "dekorert" denne plasthubroen . Jeg bidro med en røy fra fryseren 😀
×
×
 • Create New...