Jump to content

Locasto

Members
 • Content Count

  245
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

Recent Profile Visitors

769 profile views
 1. Er ikke våpenforskriften klar på at låntager må våpenkort på tilsvarende våpen når det gjelder utlån av pistol, revolver halvautomatisk rifle og hagle? Ellers er det ikke nødvendig for låntager å ha våpenkort i det hele tatt for å kunne låne våpen.
 2. Et tips som går igjen er: "Buy the gun - not the story."
 3. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=159189559 Tror ikke selger vet hva "rimelighetens grenser" er for dette objektet.
 4. Fact men ikke fun............😪
 5. Og hva er din favorittladning med denne krutt/kulevektkombo?
 6. Locasto

  Nytt luftvåpen

  Kjøpte 50S fra beverensport til hyttebruk for noen år siden. Har ikke angret en dag!
 7. Kom over partprogrammet til Selvstendighetspartiet. (https://selvstendighetspartiet.no/partiprogram) Der er de ganske klare i sitt syn på norske våpeneiere. Er det andre parti som har vært så tydelige?
 8. Tiltredes! Brno ZKW 465 .22 Hornet, Sako L46 7x33, Savage 99 .300 SAV (skulle ha vært 358 Win!) Remington 1100 Special Field, er noen våpen jeg har (hatt) som direkte følge!
 9. Locasto

  VJ-Indexen

  Version 1.0.0

  11 downloads

  Legger ut en pdf med Våpenjournalens index 1973 - 1988.
 10. Nei, bevepning av lærere har ingenting med norske forhold å gjøre. Klippet vel litt for langt fra tv2.no. Anbefaler å lese artikkelen der. Hvor problematisk våpen er i et samfunn,og hvem som mener hva, og på hvilket grunnlag, synes jeg er relevant.
 11. Siden norsk våpenlovgivning for tiden skapes pga "føleri" utført av personer med liten personlig innsikt i både våpenteknikk og voldsrelaterte hendelser, tenkte jeg det var greit (og veldig positivt) at en gutt som har sett døden i hvitøyet samtidig som skolekompiser ble slaktet ned, har evnen til å se at det ikke er våpen som er problemet.
 12. Tanker fra Evan Todd, som overlevde Columbine-skoleskytngen for 19 år siden. Fra TV2.no: Evan Todd forteller at han i en lang periode etter Columbine tenkte at det var våpen som var problemet. – Men nå tror jeg ikke det. Selv vokste jeg opp med våpen i huset, og det gjorde også flere av vennene mine. Vi har ikke drept noen. Nå tar han til orde for at lærere skal kunne bruke våpen i en skoleskytingssituasjon. – Jeg mener ikke at alle lærere skal tvinges til å gå med våpen. Men dersom de allerede har våpentillatelse, hvorfor ikke benytte seg av muligheten til at de kan bruke våpen i en kritisk situasjon? Han påpeker at flere organisasjoner har tilbudt lærere gratis våpenopplæring. – Vi er mange fra Columbine som er enige, men mange tier nok fordi det ikke er akseptabelt å snakke om dette.
×
×
 • Create New...