Jump to content

aps

Administrators
 • Content Count

  2,779
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

aps last won the day on June 20

aps had the most liked content!

Community Reputation

353 Excellent

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. aps

  224 Valkyrie

  D073.6 tas ikke inn til norge lenger p.g.a. kursene.
 2. pipe man kommer borti = auau også 😛 så tror (vet) den biten ikke er så ille @Ei tohi varjata
 3. gjetter at du også klarer deg uten gjenging om nødvendig? Se på tyngre profil piper, ala JP medium 18", evnt brownells sin 20" (criterion) har jeg også bra hell med, lettere faxon osv er bra for det det er, men for presisjonsskyting, tung stabil pipe uten tvil, gjerne med wylde kammer. Jeg liker å matche upper og barrel extension om mulig, evnt bedde med noe ala loctite for sylindiske lager med stort gap, om det blir for ille og man må. Shimmer også barrel nut om du må det for å få gassporten riktig for barrelnut, om man ikke er innenfor akseptabelt momentregister under stramming. Det tar nesten lenger tid å skrive det der... enn å gjøre det..
 4. Jeg er ekstremt happy med JP pipene jeg har, har også god erfaring med criterion, og krieger. ca alle er av tjukkere profiltype. MÅ du ha 16? eller kan du gå på 18? 20? Vet om fler som går bra av sistnevnte, enn første.
 5. @AndersRskjøt nok med 2 fot og anlegg, og god tid
 6. @AndersRdaymn, du skyter jo hagle?! var det 3 skudd 3 treff på de 3 ståla i helgen? 😛
 7. Sleng ut bilde av rifla så ser vi litt mer. Men høres ut som enten pipa har gitt seg, eller det er noe annet galt. Går utfra at du rensa fett/blyrester før du skjøt 223 igjen etter 22LR? Finnes mye ræva piper til AR15, og mye bra. Pipebytte er 15 min jobb med kip handguard og 5 min med kul. Bedd gjerne, og husk momentnøkkel og at ting kan lekes litt med der, gå også for mer high end pipe, gjerne 1:8 Som en venn sa, bedre å finne en pipe som går bra med fabrikksammo enn å lade for å tilfredstille dårlig pipe. Bør klare 1/2 moa på 100 med ok pipe og S&B 55gr.
 8. Må er veldig sterkt ord, men om du liker light primer strikes, sure 😛 Jeg vet om fler som har byttet tilbake til org deler etter de var lei av light strikes som førte til manglende smell og hangfires med fabrikksammo.
 9. kobberplata, evnt lukka hullspiss + raskt rent krutt ala VV 310/320 gir det resultatet du beskriver. Støpe og coate kuler selv er eneste formen for lading av 9mm som gir mening om dagen må sies
 10. Når du må skifte avtrekk, fjører, sikter osv, koster det fort mer enn en S2.
 11. De går så dårlig i de fleste våpen jeg har prøvd de i, at det ikke er vits for å være ærlig.
 12. kjøp glock 19/23 til sivilpistol for å få tilfredstilt tacticool glock greia, så slipper du mye frustrasjon.
 13. shadow 2 er nok beste du får til prod per DD. Slide release er strengtatt en ting som absolutt aldri brukes til IPSC, så sliter med å forstå argumentet. At shadow1/2 er lite spennende kan nok flere være enig i, men de er bra. glock 34 putter deg i standard division, eneste måten du klarer hevde deg er å være vesentlig bedre enn de andre, men er du det går det jo, du skyter da minor, glock 35 er major versjonen. I standard konkurrerer du mot 2011 i ymse former, pistoler med større mag kapasitet og bedre avtrekk / mer egnet vekt.
 14. skyter stevner, eller vinner stevner? om du ikke får geco, er S&B bra. Bør samle 5 kroning, 5 skudd på 30-35 meter. Gjelder både felt og ipsc.
 15. Har 200str, liker 200str. Kollega bruker sin til bane, og jakt. Litt kortere/lettere pipeprofil til jakt vil være fordel vektmessig. og om det primært er jakt som er bruken, vil hele rifla, også i chassis være mange kilo å dra rundt på.
×
×
 • Create New...