Jump to content

aps

Administrators
 • Content count

  1,920
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

aps last won the day on May 2

aps had the most liked content!

Community Reputation

82 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. aps

  Fuktig hylser

  Bank ut alt, absolutt ikke bra. ligger da enda mer fuktighet i hette området og tennkanal
 2. aps

  Ny på lading og 9mm

  fint safe krutt for 9mm og 45acp er n320
 3. aps

  Ny på lading og 9mm

  hvor får du fra at 3n37 er egnet til feltladninger?
 4. aps

  1911 til classic

  hmm skal sende tråden til en venn, han har ... noen 1911 som er classic legal, og majoriteten les baer sikter og magwell er 0 stress. Jeg har skutt begge, og eier 2 les baer, hadde dog ikke hatt noe problem å anbefale bul sine singlestacks, disse passer overens med andre singel stack på deler.
 5. aps

  Ny på lading og 9mm

  Spørs litt hvorfor de ikke tillater helmantel, desverre er det mye folk med 0 faktisk kunnskap og veldig mye meninger som styrer slikt tidvis, og mye nedarvet "kunnskap" Noen ser jo på plata kuler som "mantla", noen ser på pulverlakkert.... som mantla, beste hittil jeg hørte var at du måtte kunne skrape det av med neglen, ellers var det mantla..... finn ut hva de definerer som ulovlig før du legger energi i det. Vi er litt motsatt ende, forby rent bly inne! rett og slett ikke bra for helsa.
 6. aps

  1911 til classic

  Presisjon må du ha, holder men snusboks på 35 meter holder til IPSC. I helgen skjøt vi snusboks størrelse eller mindre skive fra 15-20 meter i stage... på VM hadde du 45 graders 65 meters skive... på rooster har du skiver på 65-70... Snakk med BUL importøren nå, 2 alfa evnt. les baer er intersport SIG har ekstern ekstraktor, ellers 1911 BUL 1911 er vel.. 1911 1911. forskjeller blir jo i ramper og hvordan løp er og sånn.
 7. aps

  1911 til classic

  High end har du les baer og lignende, som faktisk er tilgjengelig her. Av billigere ting ting er nye BUL noe å se på. du bør komme i mål med magwell og nye grep, sikter osv på 10-12 kanskje? presidenten på sno i helgen gikk jo til BUL faktisk. STI dvc classic er jo fin, men synes prisen er voksen. classic > prod
 8. aps

  Laptop med seriell port

  USB til seriell er og blir ett problem.
 9. Hva med de skytterne som ikke får plass, fordi du kanskje skal klippe plenen, og ikke vil gi beskjed? det er skytterne det går ut over.
 10. som mr Ster sier. Men det er vanlig høfflighet, da kan man omrokkere evnt osv. noshows, som konsekvent ikke sier i fra havner ikke som førstevalg når man plukker ut folk fra venteliste.
 11. Gir skyttern beskjed, får vi gitt andre plassen, og skyttern får igjen pengene. Forhåndspåmelding er uendelig mye bedre til alt. Vi har noen tusen skyttere igjennom hvert år, har prøvd forskjellige varianter.
 12. Ingen av de tingene er av en slik natur at du ikke kan sende mail og si du ikke får dratt? Du mener det er mer fair at arrangør ikke hører noe, du ikke betaler noe, og noen bare venter på ikke betalende noshows? Jeg er arrangør av relativt mye skyting, og noshows som ikke gidder si i fra, er IKKE veldig populære folk. er alltid fullt, og de tar plassen til andre!
 13. forhåndspåmelding, fordrer betaling, selv med betaling har vi 10-20% frafall uten å sende info... akutt syk = sykemelding = pengene tilbake. skjer 1-2 ganger per år...
 14. Blir man syk, sier man i fra, og melder seg av.
 15. Setback! du får både manuelle versjoner og med lift samtidig Gir renere vann, kjører med ganske voksent setback selv. 6-8 tommer bør gå bra.
×