Jump to content
Adventspatronquizen 2018 er i gang Read more... ×

aps

Administrators
 • Content Count

  2,108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

aps last won the day on May 2

aps had the most liked content!

Community Reputation

131 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. aps

  44. Magnum - ladning og faktorkrav.

  Jeg er glad i spenstige ladninger og sære ting, men du MÅ ha chrono, 4" er KORT. Forøvrig er N110 absolutt mest egna, og frontier 245 skal fungere bra. på 1-10 skala hvor erfaren er du med hjemmelading?
 2. aps

  6.5 Grendel

  Sjekk lovex d073.6? erre vel den heter.. eller 5?
 3. aps

  Førstegangskjøp av pistol - hva og hvorfor?

  Vanskelighetsgraden på luftpistol er skyhøy, mange faller nok litt av p.g.a. det. Luft straffer deg hardt, her kan du ikke bruke noen unnskyldninger på noe At det er god trening, ja absolutt, favoritten min med luft er nok metallsiluett må sies Det lille plinget gjør også at man får en feedback, for mange, også nybegynnere/unge skyttere kan det kanskje være det som gjør at de gidder/orker? reaktive ting er gøy, selv om det også kan diskuteres da man forventer pling. Når det er sagt er det flere skyteformer som er mer "sexy" og lokkende enn super presisjon på colt skiva på 25. Jeg skjøt med luft og senere gass fra jeg var liten pjokk, og da MANGE år før jeg fikk noe skarpt, hjalp det? ja absolutt. Så imho er ikke luftpistol overvurdert. Mange som skyter kun 1 ting/forbund er dessverre veldig forutinntatt om andre ting, det gjør meg litt trist. Jeg mener man ikke har rett å si noe negativt om andre og andre forbund før man har skutt seg opp til Nivå der du er topp 3-5? på NM. Har man kommet seg dit ser man at man kanskje ikke lenger har så mye negativt å si om de andre skyteformene, men heller anerkjenner hva det bringer til bordet. Som M67 ofte liker å si , kan du avtrekk, kan du det meste, det stemmer nok bra. Vi får også se når han skal skyte DSSN minirifle stevne level 3 nå i april, og få må opp farten litt fra vanlige DFS/PRS/LH han ofte bedriver, jeg tror han kommer til å synes det er fryktelig gøy.
 4. aps

  Førstegangskjøp av pistol - hva og hvorfor?

  Min går vesentlig mengde med cci std før noe må pusses?
 5. aps

  Førstegangskjøp av pistol - hva og hvorfor?

  Jeg forstår ikke GSP og SSP greia, AW93 finnes og er mye mer awesome og driftsikker (nå blir det vel litt liv i tråden og) tar 6 skudd gjør den også. grepsvinkelen blir totalt feil for meg som skyter mye 1911, men på AW93 er det innafor.
 6. aps

  Pump Action Rifle

  dvs hvite? iirc
 7. aps

  Pump Action Rifle

  hvilken fjær brukte du i hiperfire? og hvilken hiperfire? de 4-5 hiperfire avtrekkene jeg har av typ eclipse og 24c banker lovskiten ut av berdan 7.62, 22lr.. seff 223...
 8. aps

  Førstegangskjøp av pistol - hva og hvorfor?

  Man spenner bare ned hanen i prod, sikrer ikke, så null stress joggedress. @evert på tide ta du blir med å skyter litt fort igjen, jeg er jo med deg å skyter sakte! Men ta med 1911, class division er relativt lugn fortsatt.
 9. Start på 4.8gr N320, 30,5 OAL Bul kammer/piper er vanligvis trange, så rundt der bør du treffe major.
 10. aps

  Førstegangskjøp av pistol - hva og hvorfor?

  Jeg tar 92FS over glock til konkurranse any day. Jeg er nok under middels glock fanboy, men grepsvinkelen blir så feil for meg, noen hundre tusen skudd med 2011 og 1911 hjelper jo ikke.
 11. aps

  Førstegangskjøp av pistol - hva og hvorfor?

  Jeg synes ikke 92FS er så ille? bare skutt IPSC, ikke felt , men selv svakhånd stagene gikk knall.
 12. aps

  Tungt (tungsten?) rekylfjærsett til Glock?

  Ja finnes, men nei ikke prod legal iirc er det ikke glock org del
 13. aps

  G26 med G17 magasin?

  G19 i spesial pleier kreve litt fil på magasinet. Siv 2 er 0 stress.
 14. aps

  Førstegangskjøp av pistol - hva og hvorfor?

  NM felt... var vel 2? 3?'e gangen jeg skjøt feltstevne og hadde tatt sikkerhetskurset for felt rett før 😛 Er bare å dra på stevne, tror ikke du blir skremt av at nivået er så høyt.
 15. aps

  Førstegangskjøp av pistol - hva og hvorfor?

  Skyter du grovkalibret og ymse rare pistoler bra, skyter du alt bra, skyter du matchpistol 22LR bra, skyter du ikke nødvendigvis andre ting bra. Folk har varierende grad konkurranseinnsikt, overraskende mange er med, men totalt likegyldige til resultat. Jeg synes det er fascinerende siden jeg er motsatt enda av skalaen, men folkene er topp! så hvor man bryr seg om å havne på lista er egentlig ikke en faktor. Alt som smeller er gøy.
×