Jump to content

aps

Administrators
 • Content Count

  2,548
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

aps last won the day on December 20 2018

aps had the most liked content!

Community Reputation

262 Excellent

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. skutt ca alt av finpistoler, feinwerkbau AW93 er uten tvil favoritten, da grepsvinkel ikke er så håpløs for meg. Også virker den faktisk, og tar 6 patroner i magasinet... ;D
 2. aps

  Dyre hobbyer

  Har litt på klokkefronten også Skal sies at det jeg har kjøpt av klokker som stortsett er 2017 og før har fått komiske priser etterhvert, ikke kjøpt noe nytt siden 2017, da prisene har blitt hinsides. Samler primært på Rolex/AP/TAG, har lyst å utvide, men .. wtf priser og kronekurs.
 3. aps

  Dyre hobbyer

  Aner ikke hva som ble gjort og hvordan lakk, betalte en formue iaf, sånn ørten ganger båtens verdi. Den tålte yamaha v6'en fint, men klart den veide nada, også hadde den så stor propell at det aldri akselererte annet enn i 40+ Kult den lever videre. Men var nesten umulig å få med venner ut i den, er jo litt for spesielt intresserte å bli banka i hjel samtidig som du lurer på om ting skal rulle
 4. aps

  Dyre hobbyer

  Bare kjørt vbunn, så må innse jeg ikke er helt ung :p Har sjærgårdsjeep med 2x G2 300 etec nå, itt mindre styr enn race motorer. 3c som pleasure er gøy, men blir fort litt snevert Jeg var på gatebil for første gangen på over 10 år i år, men rask tur, det er jo ikke vits å kjøre der lenger, grip heatene fyller du bare dekka med gummi, og folk kjører med alt mulig bare for å vise seg frem, kjøre fort gjør de ikke.
 5. aps

  Dyre hobbyer

  Hatt flere 3b/3c , også kjørt bilracing. Man blir litt lei selv om det er kult, er jo mye greier som krever tiden din. Har bare kosebåt nå, og kosebil (for trackdays ikke racing) Skyting tar mye tid, men er det fett vær om sommern blir båt prioritert, heldigvis har det blitt mye trackdays på ukedager, i 2019 var 90-95% av mine trackdays nettop på ukedager.
 6. gjør som mr anonymrifle, men kjører dillon caselube, for lat til å lage egen :p
 7. Liker romeo1, har skutt det også på glock.
 8. Glock og kompensator er og blir noe ræl for å være 100% ærlig. Låsesystemet er avhengig av rekyl for å låse opp, og rekylfjær kraft for å låse igjen. har du lett rekylfjær låser den opp og kaster ish ut, men sliter med å lukke skikkelig. For tung.. motsatt problem. Vekten av kompen gjør også at låsingen forsinkes og at man må ha lettere fjær for å låse opp. Ikke for å være partypooper, men har ikke helt trua.
 9. Både N340, N330 og N320 er trygt til å holde IPSC faktor i 9mm finn generisk annen 124gr kule i tabellen til VV og start på laveste tallet, så tar du tur og sjekker over chrono.
 10. ekstremt høy km stand, du må påregne at motor og eller kasse ryker, muligens også drivverk, sjangsen for rust er også der da bilen har blitt brukt mye. dette er litt bingo/stolleken, kostnaden kommer, hvem som eier den når den kommer er X faktoren
 11. TS er lager for IPSC standard som ikke har avtrekksvekt, derfor for lav for militærfelt.
 12. spørs litt hva av klasser og forbund du har også, jeg er over middels glad i 1911 og 2011 men har også sig...
 13. Egen lower til minirifle er reelt behov, 22LR er vanskeligere å fyre enn 223 med centerfire, så kan ha forskjellige avtrekk hvor 223 er lettere, i tilegg er det jo "litt" forskjell til krav på rekyl buffer systemet.
 14. Flere av dynamisk revolvergutta har iaf, og de holder til i ish område.
 15. Har du bilde av samling som er bra på 25/30 meter?
×
×
 • Create New...