Jump to content

aps

Administrators
 • Content Count

  2,959
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

aps last won the day on June 20 2020

aps had the most liked content!

Community Reputation

427 Excellent

3 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. aps

  50-cal eksplodert

  hvordan skal ellers N165 bli til N310? 2 timer i ristern!
 2. Hvorfor? vi får jo lov å ha i halvauto mvh AR-10 eier
 3. All ammoen du nevner vil ha relativt høy faktor i 6" pipa med det trange/bra kammeret. Prøv noe IPSC merket Geco 124gr. skyter det primært i min, er kung! Jeg har skutt mye shadow 2, og hadde uten tvil foretrukket sig'en til felt. shadowen har nok litt rommere kammer, løp og kortere løp, og mindre faktor med samme ammo.
 4. har x-six supermatch selv, var vel første som fikk den i norge så langt tilbake som 2013/2014? en gang, og pistolen har ikke mye rekyl. Den har derimot litt sleidevekt som beveger seg, og litt høy kjernelinje og glatte grepsplater. hva skyter du av ammo og faktor? kan det være du har tregt krutt og får unødvendig høy faktor med 6" pipe?
 5. Jeg hadde bare 8 timer hver vei i bil på sist riflematch og 2 ferger, you win! Har også skytebane utenfor døren, bokstavelig, kan gå dit
 6. Klubbvåpen finnes, mangel på våpen å låne er sjelden argumentet til at det ikke er aktivitet lokalt. For å dra inn DFS, hvor mange av rekruttene har klubbvåpen de bruker ganske lenge? eller låner av noen andre, dvs ikke kjøper selv? på matcher og internmorro her har vi så mye som 20 stk som låner våpen.
 7. Du kan skyte L3 rifle også, L3 poeng er L3 poeng uavhengig av våpen, dvs du kan skyte L3 minirifle også. Jeg har ikke pcc, så da lånte jeg bare det siste L3, folk er hyggelige om du faktisk vil skyte og være med. Jeg skjøt masse L1,2,3 med rifle før jeg bestemte meg for å kjøpe egen rifle. Rifle som er konkurransedyktig har før vært ekstremt dyrt, vi snakker 80k fort, nye tjenesterifle klassen vil hjelpe massivt, vi snakker om 15-20k for vinnervåpen nå. Problemet er fiktivt. De som ikke skyter L3 fra før, skyter sjelden L3 om de får rifle eller har rifle,
 8. jeg har skutt i russland og steder vesentlig lenger unna enn vadsø. Vil man ha en L3 nærmere, er det bare å arrangere, l3 rifle er stortsett relativt avsideliggende steder siden det krever mye plass, så sånnsett er vadsø sikkert finfint! det har vært endel "midnightsun" matcher i nord, med bra oppmøte.
 9. Når du har fått deg rifle, må du fortsatt reise langt for match for rifle l3... lite endres.
 10. Finnes masse aktive folk, også i nord. level 3 er ett absolutt krav på flere måter, det er en måte å møte folk i miljøet. skyter du ikke level 3, trenger du ikke rifle. Fremover nå kommer det også krav om aktivitet for å beholde våpnene og.
 11. sålenge du har 24+mnd medlemskap , og 2 stk level 3 i tilegg til nok level 2, er du good to go. Generelt er ikke dssn intressert i at folk skal "trene", det er konkurranse som gjelder. Vi vil ha aktive konkurranse skyttere.
 12. Før måtte du ha 24 poeng ila 24mnd og minimum 1 stk L3 per 12 mnd nå er det enklere, du må bare ha 24 poeng, minimum 2 av de i form av L3 så om du ikke har det, ingen pcc/rifle. før gikk karantene fra medlemskap var betalt, men siden regnskap tidvis var ekstremt tregt (1-2 år?!) ble det gjort om til fra bestått kurs / innmelding godkjent. så, 24mnd medlemskap fra godkjenningskurs bestått, + 24 poeng, min 2 stk L3.
 13. høres ut som det er greiere å ha en hel pistol da?
 14. på nettsiden står det, ser ikke 1 april nevnt? Oslo Skytesenters pistol og riflebaner er midlertidig stengt, butikk og netthandel er åpent som normalt. Vi kommer tilbake med mer informasjon så fort vi kan. Tåsen rakk akkurat åpne bittelitt etter opussing for nm minirifle før oslo stengte ting igjen. jeg tviler veldig på at noen trener noe som helst eller skyter noe som helst, setter 2 kroner på det Løvenskiold er ute, det meste av utendørs ting er åpne og ok om dagen. Forskjellen bærum & oslo er også en ting.
×
×
 • Create New...