Jump to content

aps

Administrators
 • Content Count

  2,534
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

aps last won the day on December 20 2018

aps had the most liked content!

Community Reputation

255 Excellent

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har du bilde av samling som er bra på 25/30 meter?
 2. aps

  CZ 75 SP-01 Shadow

  Få noen andre som er gode på å skyte ting med rekyl/smell evnt den aktuelle pistolen, evnt bare monter i ransom rest om du er usikker på egen presisjon. shadow1 er laget primært for bruk i ISPC prod
 3. Du misforstår nok, er mer mangelen på materampe, og oppbyggingen/blokkeringen av lengden på magasin bak gjør det vanskelig med fingre, magasinene funker med alle rekylfjærer og bremser ikke sleidefarten.
 4. Du må prøve den i boksen, forskjellige mag/magbunner/sikter/andre ting bestemmer, men for å være konkurransedyktig må du få i 10 skudd, pleier gå bra.
 5. LOT variasjon øystein!!!! achtung osv. Selv internt i lotter er det variasjon, så alt må sjekkes og dobbeltsjekkes.
 6. IPSC geco i lottene i salg nå av de jeg har testa chroner 131-133 i prod pang..... ca alt annet har høyere PF, så utdyp gjerne hva du mener er bedre
 7. skyter 55gr med 1:8 3 skudd går lett på 1 lapp ca uansett billig type 55gr. nøkkelen er å finne god pipe
 8. om du har jp LMOS i stål og silent capture hadde jeg valgt store, men er ikke stor forskjell
 9. @kenny kan vel svare selv Jeg vil si open som du har lett buffer, lett bolt og alt er maxtuna. Standard ellers, men forskjellen er ikke superstor.
 10. Alle smutthull ble tettet, også erverv via andre forbund, NROF innførte også karantene og aktivtet.
 11. Om det har skjedd blir både han, og klubbleder med flere kasta ut av forbundet, så det virker rart. Både klubbleder som signerer OG politiet sjekker datoer. DSSN er veldig strikte på AR, politiet også.
 12. karantene går fra bestått kurs OG innmelding/registrert innbetaling. I de fleste tilfellene blir det litt over 2 år, ikke under.
 13. Mark7 + super1050 som depriming progressivt her... værste er pullbacks da stopper ting, men skjer sjelden, og kun på enkelte typer hylser om de har ligget for lenge fuktig.
 14. aps

  40K pistol vs. 10k pistol?

  Ta de på 50 metern så ser du forskjellen enklest. Ammunisjonsmessig vil en godt tilpasset med god pipe ha samskyting selv med veldig sprikende hastigheter på kule, og forskjellig kulevekt. Både frihånd med støtte ala PPC og i ransomresten blir forskjellen i presisjon tydelig. Les baer f.eks. tar forskjellig pris, avhengig av hvordan samlingen ser ut på 50 meter. Utover egenpresisjon er det andre faktorer som avtrekk og tilpassing av deler, finish på deler. 1911 er i stor grad håndarbeid, starter du med gode deler, er det utelukkende han som setter den sammen som bestemmer hvordan den vil være. Sist jeg var på shotshow stod jeg og snakket lenge med en av gutta som jobba hos les baer, han hadde masse kule behind the scenes bilder og video som ikke var offentlig, han viste alt av detaljer, her må jeg inrømme det var endel ting jeg hadde oversett/ikke tenkt på, selv om jeg nok er over middels 1911 nerd. Gode deler er ikke gratis. selv bare deler vil være 20k+ for en basic singelstack, så kommer mye spesialverktøy i tilegg Du vil merke forskjellen med blind for øynene uten tvil, enkleste og egentlig "teiteste" testen er bare å riste på pistolen, du hører hvem som koster 10k, og hva som koster mere da Så kan du jo også kjenne på løpstilpassing og endel andre ting som du ikke visuelt trenger se, men kan kjenne med fingrene. Både les baer og SVI har flere års opplæring på nye folk, og sliter med å finne kompetente folk, de har også høyere etterspørsel, enn det de klarer produsere, mtp at produktene koster 3-12000 USD for produktene, sier det sitt. Her betaler du ikke for graderingen av en trebit.. men noe faktisk mekanisk i stål. (og av og til litt tre) :p
 15. på 16" midgas AR med ukjent historie og presisjon og 223.. holder jo fort 1-6 eller 1-8x :p
×
×
 • Create New...