Jump to content

aps

Administrators
 • Content Count

  2,339
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

aps last won the day on December 20 2018

aps had the most liked content!

Community Reputation

188 Excellent

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. aps

  JP MR-19

  barreld action fra ultimatrum er ikke med proof, men fra jp kommer den med det sa de
 2. aps

  JP MR-19

  sjekk med produsenten, ultimatum , linker lenger opp MSRP er 4999USD, dvs 43k nok eks mva, og 54k inkl mva. Ryktes at den får Proof løp i jp utgave. Jeg sikler fært på en Barreled action fra de, til 1599USD Har snakket med JP, og de slipper infoen neste uke.
 3. Jeg er skeptisk til deg med verktøy! 😛
 4. level 2 tar stortsett 1 hel dag, for 1 våpen, level 3 tar jo 2 hele dager. se også på level 4 og 5, level 5 tar det minimum 9 dager, ofte mer, teller som 4 starter....... Så level 3 ipsc, tar vesentlig mer tid, enn å skyte 5-6 våpengrener på feltstevne. Var to norgesfelt stevner nærme hverandre en dag, da kjørte jeg bare mellom, fikk 8 starter totalt. Men imho er 2 feltstevner på samme dag... 2 feltstevner på samme dag! krever jo 2x antall skudd, 2x antall tid, eller mer, og bør telle deretter.
 5. du har 2 minutter skyting på 2 dager.... så ja noe må man gjøre
 6. Min erfaring er. det er ikke de absolutt beste som er kipe, det er de som er halvgode, og gjerne vil dytte flere bak seg. Klubbvåpen setter endel begrensninger, vi har faktisk ganske mange bra, typ ruger mk4, og tanfo limited extreme og slikt, 686 revolvere osv. vi lar også folk skru litt på sikter om de vil skyte konkurranse med de og tilpasse de seg. Jernsikter og treffpunkt er avhengig av armlengder, øyne, og mye faktorer. det er ikke bare nybegynnere som skyter ventilasjonsrør... nybegynnere LYTTER når du sier ikke gjør ditt og datt, de "erfarne" gamlegutta derimot.. djizes. vi har en IKKE SKYT HER, skrevet over skivene på standplass, jeg skifter jevnlig den ikke skyt planka. Jeg liker å ha det litt løst og trivelig, både når jeg trener, og konkurrerer, merker godt at ikke alle liker det @slemmo har måttet lære seg like det!
 7. ble oppgradert til 4.4.0 release i går.... 0 releaser er gøy
 8. Alle gutta i gata bygde snømann...
 9. mye av dette er løst med AR plattformen og topcharge 😛 evnt sidecharge Innskyvbart er poppis også på AR..
 10. større % andel den veien 😛 Jeg skyter ca alt av felt konkurranser, men jeg er ivrigere på vaffelspising og kaffedrikking enn trening.. statistisk sett har jeg med meg våpen på feltklubben ca 20% av gangene... Jeg vil si vi har godt miljø, også for de nye, kaffe, vafler, kaker, frukt osv er gratis, trening er gratis, våpenlån er gratis, ammo er ca 10-20% påslag på butikkpris, for å dekke de nevnte andre tingene.
 11. ref siste punkt kan vi være 30-40stk! på tilfeldig mandag eller tirsdagstrening, men er det internkonkurranse er det 5-6-7 stk. 50% av de som er på konkurranse ser du aldri på trening.
 12. btw, de som stiller og havner nederst på lista, slår fortsatt alle de som ikke stilte!
 13. Har flere zeiss v8, og er happy, men har det ikke på drilling akuratt.
 14. aps

  Lovex krutt

  det stemmer, vær obs på revisjoner og utgaver før du mix & matcher for mye. Jeg har testet ut D073.6 i 6.5 grendel og 308 med hell nå.
 15. aps

  Lovex krutt

  Lovex har endel spennende, og er ingen direkte overlapp mot VV f.eks.
×
×
 • Create New...