Jump to content

aps

Administrators
 • Content Count

  1,989
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

aps last won the day on May 2

aps had the most liked content!

Community Reputation

100 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. aps

  Valg av 9mm

  Jeg har vel første P226 x-six supermatch 9mm som kom til landet, capsicum tok de inn før pvas fikk agenturet. den har gått 20-25.000 nå, puss hver 3-6000 eller når du føler for det. Pistol brukt til feltskyting varer LENGE. Så lenge at jeg faktisk ikke har slitt ut noen av feltpistolene mine. (ipsc/dssn er noe helt annet, her har det gått mye piper og sleider, men en god pistol holdt minimum 100k) ingen fjærer eller utdrager/utstøter og lignende viser tegn til slitasje. Finnes ca ingenting som slår avtrekket på x-six p226 match/supermatch serien. P320 x-five er ikke i nærheten. Vetke om jeg er helt texas ranger, pleier bare rocke 3 magasiner på match, men du får jo 29-30 plugger per mag... kan jeg være litt texas ranger da?
 2. aps

  1911-tråden

  ipsc gir medalje for 1 plass, alt annet ... noop ikke noe 1/3 der nei
 3. aps

  1911-tråden

  imho er det noen år siden man så pardini i "stort flertall" i feltløypa. Jeg skyter felt med 1911 i 45 stortsett, grov med 1911 i 9mm skyter over middels 2011 og da er 1911 veeeeeldig nært og kjært, Ellers ryker det meste av pistoler før eller senere og trenger litt tlc, jeg brukte tang i safetyen sist match på utstøter... har brukt slegge og skrutrekker på ekstraktor.... De fleste pistoler finner det litt mer krevende å skyte fulle magasiner, bli reloada, skyte nye fulle magasiner, enn 6 og 6 skudd i sakte tempo med 10 min mellomrom. Som lite stikk til pardini-die-hard-fans fans kan man si at jeg aldri har sett noen hevde seg med den i IPSC standard divisjon, selv om den på papiret er godt egnet. Veldig mye 2011 derimot
 4. aps

  Valg av 9mm

  SVI er FETT
 5. aps

  Erverv mini rifle

  Husk at det er samme krav til erverv av minirifle, som vanlig rifle, enn så lenge.
 6. aps

  1911-tråden

  Hat mot 1911... når man liker pardini? hmmmm lukter feltskytter, neppe kl A i milfelt 1911/2011 er og blir den mest prefererte og beste plattformen for konkurranse våpen, as of slutten av 2018, i de divisjonene/konkurranseformene den er tillatt.
 7. aps

  Lær meg å bygge upper!

  CMMG 22LR løp har innvendig extension som låser i bolten, da dette er non standard barrel extension, og de fleste upper blokkene forventer vanlig må du bruke en extern blokk, jeg bare fant en på nett og printa. Avhengig av handguard og design må du klokke/ikke klokke gassporten selv om du ikke bruker den, Jeg hadde noen toni guards liggende og de bruker 34mm kråkefot bare, stramme/løsne x3 til 45NM med anbefalt smøring av mutter. Så klokking av mellommutter så du får 2 fot fester og lignende riktig under, på med guard.. tada ferdig Med riktig moment, smøring, sjekk osv tok dette tjaaaa 10 minutter? Det at du ikke må justere inn gassrør mot upper key og gasshull sparer deg for mye av tiden man vanligvis har på bygging av Upper, jeg gadd heller ikke bedde inn 22LR løpet da jeg ikke skal noe over 130 meter med den, testet på 70 hittil med latterlig bra resultat. Alle bildene kom i feil rekkefølge, men men. Data er vanskelig.
 8. aps

  Think! - SIG P210 Silver Target

  Mange mener veldig mye om 9 minor. Jeg mener at man veldig sjelden lader bedre enn det fabrikkene gjør. Ammotech er bra kuler som også trives i lav fart.
 9. Norge har VERDENSMESTER i standard rifle! (Hei Håvard) Trønderbataljonen er sterke på standard division, utrolig mye lugne folk også, mye kunnskap også om hva som er mest optimalt på lange hold og lignende (hei trøndere) Standard gutta skyter ofte bedre enn opengutta.... jeg skylder på at de ikke må finne prikken 😛 Ja til fler i standard.
 10. aps

  Nybegynner Open pistol

  På vanskelige L3 / 4 / 5 skyter prod 80-85% av open ish så skyter du under det, er det ikke pistolen som er handicappet 😛 Desverre er IPSC slik at det er mest indianern som er viktig, pilen har overraskende lite å si bare den veksler.
 11. aps

  Lær meg å bygge upper!

  Jeg bygget en ny CMMG 22LR basert upper, tok en bildeserie på det også, er det interesse for at jeg slenger ut med beskrivelse/bilder av bygge prosessen?
 12. aps

  Aktiv klubb i Oslo området

  På østlandet er vi heldige da det er mange gode muligheter. Trening er litt det man gjør det til, men det er endel felles treninger med opplegg hos de fleste klubbene i området. De på "samme nivå" henger ofte sammen, for å pushe hverandre men det er også gode muligheter å få litt protips. Jeg skyter inne hos OKTS Ute skyter jeg på løvenskiold hos SSL/NOP
 13. aps

  Rimelig 9mm (9x19) ammo

  All min blå geco har gått opp i røyk? men bra ammo uten tvil
 14. aps

  Rimelig 9mm (9x19) ammo

  geco med IPSC merking på esken er vel ca beste man får.
 15. aps

  6.5 Grendel

  Har uendelig mengder med NCC 140 fra de kostet litt over krona i "gamle dager", så drømmer om at det går bre i grendelen, men smaug skiver vel at det er håp, cfe223 har jeg 0 av, men noe 130,133,140 har jeg hva bruker dere av brems/demper?
×