Jump to content

aps

Administrators
 • Content Count

  2,604
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

aps last won the day on December 20 2018

aps had the most liked content!

Community Reputation

282 Excellent

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. les baer osv vil oppleves som stort steg opp, STI.. nei kanskje litt men hmm. Det er også variasjon fra pistol til pistol ofte, så kan være lurt å ta en tur innom butikkene for litt tafsings.
 2. nødvendig, nei, bra ja. Bruker jeg det? nei.
 3. Godt nok til at jeg har vunnet kl A på approberte stevner typ større (ikke norgesfelt) Skal sies at jeg ikke stiller det om, ala det man gjør i PPC, men siktene i seg selv er bra.
 4. Har den sluttet stoppe opp tilfeldig nå? 😛
 5. Jeg foretrekker P226 og P220 x-six over P210 super target, men det er personlig preferanse. Begge er knallbra. Pardini GT9 gjør meg ikke så opphisset. Cz shadow er laget for IPSC production, grenen er veldig ulik NSF milfelt og grovfelt, selv om den egner seg og er bra, er den ikke på høyde med de andre overnevnte. Jeg har size 10 hands, altså ganske average, og 0 stress med grepene.
 6. synlig anløping er ofte milspec krav, for å faktisk se at levrandren har gjort det, og ikke bare sagt de har gjort det. runde i SS tumbler er merkene borte og polert fine, men hylsen er like anløpt.
 7. Det er hallik utgaven, prisen er lavere siden kjøpegruppen er mindre, en kompis har en sånn, den er fet harry, still gjerne med adidas dress på nsf felt da. usikker på hvorfor han har bytta frontkorn på den, original er desidert bedre. Hadde ikke giddet gjøre noe med fargen.
 8. aps

  Lagring av håndvåpen

  kjøp så stort skap du har plass til, spille tetris i skapet, og dele alt mulig hele tiden blir fort kjedelig.
 9. i norge? sjelden vare, har hørt med litt ymse levrandører uten hell skal sies at mantla vanlig er ok billig og tilgjengelig
 10. 220 føles lenger, 226 bredere, men i praksis ish like store bare med litt andre konturer. 220 er singelstack og finnes i 45 acp
 11. hvilken x-six? forskjell på P220 og P226 Begge er relativt store, vil si som 2011 ca, jeg har størrelse 10 hender og trives, avtrekker flyttes inn og ut som man vil. 210 er lite justerbart, men flott sak det også.
 12. Liker at man må "detune" standard IPSC pistole for å bruke den felt Org avtrekk på denne er vel ish 6-800 gram.
 13. ser ut som den gamle tennheten ikke har blitt med ut. vedder en øl på at decapper pinnen din har sklidd opp.
 14. 2alfa og pvas tar inn våpen fra usa på forespørsel, flere andre også. også utenfor egne merker. SVI forhandler for norden er dansk
 15. aps

  Første håndvåpen

  Finn noe presist/egnet, som du også synes er kult.
×
×
 • Create New...