Jump to content

Mazeking

Members
  • Posts

    257
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mazeking's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • One Year In
  • Reacting Well Rare
  • Collaborator
  • Dedicated Rare
  • First Post

Recent Badges

46

Reputation

  1. Usponsa Canik mann her: Jeg prøvde Canik Rival S for første gang på Dynamisk kurs hos OKTS nå i oktober. Jeg har smal hånd og lange fingre og jeg skøyt så og si hull i hull med rødpunkt og Canik. For meg med mine hender føles ikke Shadow 2 like bra i hånda som Caniken. Jeg vurderte også Walther Q5 og den satt veldig godt den også, men den koster dobbelt så mye. Nå sitter jeg her med en nyervervet Rival S, men får ikke skutt på vanlig innendørs bane da 9mm bly ikke er å oppdrive. Får dessverre ikke gitt noen tilbakemelding før jeg har hatt dynamisk godkjenningsmatch nr to der FMJ ammo kan brukes. Mitt beste tips til deg er å dra rundt i våpenbutikkene og føle hvilket våpen som ligger best i hånda di.
  2. Pakken ankom postkontoret nå i morges. Dvs en knapp uke fra bestilling til levering.
  3. Pakken ble sendt fra våpensmia i dag. 3 arbeidsdager etter bestilling og sending av papirer i posten.
  4. OP her: Det blei en S&W 686 6tommer. Tar en tur på skytebanen. i morgen for å teste den. Det er spesialtilpasset grep på den som jeg vurderer å skifte. Hvem i Osloområdet har greit utvalg av grep til 686? Hadde vært greit å tatt og følt på det før jeg kjøper. Må også ha hylster til feltskyting. Noen tips på greie hylstre til 686 med 6 tommers løp?
  5. Hei. Bestilte på fredag og sendte da også papirer i posten. Den er på lager så jeg håper de sender mot slutten av denne uka. Oppdaterer her når jeg vet noe mer.
  6. Hylster var jeg faktisk ikke klar over fulgte med. Takk for tips. Får prøve det før jeg eventuelt oppgraderer videre.
  7. Da blei det jaggu en Canik Rival S bestilling på meg. Er det noen som har tips på rimelige hylstre til denne for en ny dynamisk skytter? Må strengt tatt ha full rigg med belte og magasinholdere også.
  8. Moa 3.25 ble nevnt av en kar og satt på et våpen jeg prøvde. Klarte å glemme hva det siktet het
  9. Skal etterhvert nå kjøpe min første 9mm til Dynamisk og tenker da også på å kjøpe et rødpunktsikte. På Dynamisk kurset snakket en av deltakerne om at MOA på 2 kan bli litt lite og MOA på 5 til 6 kan bli litt stort. Jeg har null peiling her selv, så hva er deres erfaring her inne med rødpunktsikte? Hva bør man tenke på når det gjelder MOA størrelse(som er størrelse på prikken?), størrelse på selve glasset i siktet, lysstyrke og evt annet. Er Holosun 507 noe som fungerer? Evt andre anbefalinger?
  10. Og der kom papirene signert fra Politiet! Altså 10 dager mellom betalt gebyr og kjøpstillatelser mottatt i posten. Det er nå ca 7 uker siden jeg sendte inn søknaden til våpenkontoret i Oslo. Dette gikk rasende raskt. Jeg hadde jaktvåpen fra før og det har nok gjort søknadsprosessene raskere.
  11. Jeg skrev jo ikke hvorfor jeg lurte på dette - I NSF er det aktivitetskrav for å kunne søke på de første våpnene. Jeg trodde at jeg nå som ferskt DSSN medlem måtte vente en stund og vise til aktivitet i det forbundet over en hvis tidsperiode før jeg kunne søke og erverve våpen i DSSN programmene. Her vet jeg rett og slett ikke hva som er rett svar. Til opplysning så mangler jeg nå 1 stk dynamisk godkjenningsmatch for å kunne være med på stevner (så vidt jeg har skjønt).
  12. Har akkurat startet med dynamisk skyting. Samtidig har jeg fått innvilget 4 våpensøknader gjennom NSF blant annet 9mm ført på millitærfelt. Om jeg skulle ønske en 9mm til må jeg da ta denne på aktivitet og søknad gjennom DSSN eller er det faktisk mulig å bruke f.eks Magnum1 i NSF og få en ekstra 9mm?
  13. Nysgjerrig på sammenligningen med Walther. Er det Walther PDP Q5 du hadde? For meg satt Q5’en som støpt i hånda. Vil gjerne sammenligne Walther Q5 og Canik Rival S metalframe.
  14. S&W 686. Er det noen grunn til ikke å kjøpe denne med 7 tommers løp? Ser at 6 tommer er mest vanlig, men ser den ligger hos Landrø i 7 tommer også. For revolverfelt er det da begrensning på løpslengde? Kan ikke skjønne annet enn at et 7 tommers løp må det være lettere å treffe med enn et 6 tommers løp?
  15. Blei skikkelig «PotetKamera»-kvalitet på bildene jeg lastet opp.
×
×
  • Create New...