Jump to content

aps

Administrators
 • Posts

  2,972
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by aps

 1. til neste årsting minimum ja, så får man se, men tippe det vil leve videre, l3 er viktig for alle i sporten
 2. huh? er det begrensning på tennhetter nå plutselig? og stiller man 10k smallpistol likt som 10k 50bmg hetter? kuler har alltid skulle vært nedlåst, alt som krever våpenkort.
 3. bør nevnes at dssn skjerpet kravene for L2 siste år og.. så de er sjeldnere 😛 men det er jo bare å få slutt på epedemien så vi får skyte og ha matcher, så løser ting seg
 4. er litt ekstra morro om dagen, siden nye loven er strengere enn dssn sitt krav på antall matcher og periode, men mangler L3 kravet @Baldur loven sier snakker om siste 12/24 mnd og 10 stevner L2 minimum per stevne, i tilegg kommer dssn sitt krav om L3 om vi skal tolke alt ordrett som skrevet før det kommer rundskrev må du nå ha dvs totalt 10 treninger dokumentert + 8stk L2 + 2stk L3 siste 24mnd. miniedit
 5. http://i70.photobucket.com/albums/i112/noharmnofal/Mobile%20Uploads/2014-01/A0823767-5B20-4CC3-A78B-F3AD816CFD44.jpg
 6. tilgang på løp er også en stor greie, gov låsing er mye lettere å skaffe enn commander, ask me how I know.... jeg har testa det meste fra høy 3 something til 5.5 tommer av løp med og uten hybridhull, forskjellen er fascinerende stor, i tilegg kommer kammer dimensjoner, hals og selve løpet med rifling inn.
 7. 4,5 eller 5.5" er normen. (halv tomme er gjenginga) noen har behov for å være ekstra unike og lager 4.15 og 5 siste tommen gir vesentlig mer fart, og vesentlig lettere å holde faktor med 9x19. og ofte mer myktskytende. med det sagt går det fint i 4.5" også forskjellen er ofte gov/commander låse lengde. i praksis er det bare 3n38 som går i veldig korte løp og 9x19, sp2 er liker virkelig løpslengde. og ikke så happy i feks en 4.15"
 8. nx og nontox merket krever ekstra tynn utstøter. jeg kaster de stortsett. sett stepping i noen av de, så pleier gå i søpla. du kan slipe nåla
 9. S&B 9mm != S&B 9mm de fleste er bra, men du har nontox merking og lignende som har out of spec små tennkanaler og ymse andre undervarianter som ikke er ideelt. du må slenge ut bilde av den aktuelle typen du sliter med.
 10. Mest imponert over at dere har fått lov å trene Landslag i andre skytegrener har ikke, jeg har knapt skudd siden i fjor, innebanene våre er fortsatt lukka, ute akkurat åpnet nå, og nå ser det ref siste nyhetsmelding lov til at vi får skyte inne igjen.
 11. aps

  50-cal eksplodert

  hvordan skal ellers N165 bli til N310? 2 timer i ristern!
 12. Hvorfor? vi får jo lov å ha i halvauto mvh AR-10 eier
 13. All ammoen du nevner vil ha relativt høy faktor i 6" pipa med det trange/bra kammeret. Prøv noe IPSC merket Geco 124gr. skyter det primært i min, er kung! Jeg har skutt mye shadow 2, og hadde uten tvil foretrukket sig'en til felt. shadowen har nok litt rommere kammer, løp og kortere løp, og mindre faktor med samme ammo.
 14. har x-six supermatch selv, var vel første som fikk den i norge så langt tilbake som 2013/2014? en gang, og pistolen har ikke mye rekyl. Den har derimot litt sleidevekt som beveger seg, og litt høy kjernelinje og glatte grepsplater. hva skyter du av ammo og faktor? kan det være du har tregt krutt og får unødvendig høy faktor med 6" pipe?
 15. Jeg hadde bare 8 timer hver vei i bil på sist riflematch og 2 ferger, you win! Har også skytebane utenfor døren, bokstavelig, kan gå dit
 16. Klubbvåpen finnes, mangel på våpen å låne er sjelden argumentet til at det ikke er aktivitet lokalt. For å dra inn DFS, hvor mange av rekruttene har klubbvåpen de bruker ganske lenge? eller låner av noen andre, dvs ikke kjøper selv? på matcher og internmorro her har vi så mye som 20 stk som låner våpen.
 17. Du kan skyte L3 rifle også, L3 poeng er L3 poeng uavhengig av våpen, dvs du kan skyte L3 minirifle også. Jeg har ikke pcc, så da lånte jeg bare det siste L3, folk er hyggelige om du faktisk vil skyte og være med. Jeg skjøt masse L1,2,3 med rifle før jeg bestemte meg for å kjøpe egen rifle. Rifle som er konkurransedyktig har før vært ekstremt dyrt, vi snakker 80k fort, nye tjenesterifle klassen vil hjelpe massivt, vi snakker om 15-20k for vinnervåpen nå. Problemet er fiktivt. De som ikke skyter L3 fra før, skyter sjelden L3 om de får rifle eller har rifle, derav karantenekravet. IPSC er en sport der konkurranse er hovedpoenget og drivkraften.
 18. jeg har skutt i russland og steder vesentlig lenger unna enn vadsø. Vil man ha en L3 nærmere, er det bare å arrangere, l3 rifle er stortsett relativt avsideliggende steder siden det krever mye plass, så sånnsett er vadsø sikkert finfint! det har vært endel "midnightsun" matcher i nord, med bra oppmøte.
 19. Når du har fått deg rifle, må du fortsatt reise langt for match for rifle l3... lite endres.
 20. Finnes masse aktive folk, også i nord. level 3 er ett absolutt krav på flere måter, det er en måte å møte folk i miljøet. skyter du ikke level 3, trenger du ikke rifle. Fremover nå kommer det også krav om aktivitet for å beholde våpnene og.
 21. sålenge du har 24+mnd medlemskap , og 2 stk level 3 i tilegg til nok level 2, er du good to go. Generelt er ikke dssn intressert i at folk skal "trene", det er konkurranse som gjelder. Vi vil ha aktive konkurranse skyttere.
 22. Før måtte du ha 24 poeng ila 24mnd og minimum 1 stk L3 per 12 mnd nå er det enklere, du må bare ha 24 poeng, minimum 2 av de i form av L3 så om du ikke har det, ingen pcc/rifle. før gikk karantene fra medlemskap var betalt, men siden regnskap tidvis var ekstremt tregt (1-2 år?!) ble det gjort om til fra bestått kurs / innmelding godkjent. så, 24mnd medlemskap fra godkjenningskurs bestått, + 24 poeng, min 2 stk L3.
 23. høres ut som det er greiere å ha en hel pistol da?
×
×
 • Create New...