Jump to content

Bent Inge

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det *er* noen som har testet presisjon: https://www.youtube.com/watch?v=I-_pxtRVdbg Alt som er testet her er godt "innafor" - ihvertfall til trening.
 2. Poenget er at CCI standard tidligere var billig og bra nok treningsammo. Nå må ihvertfall jeg finne noe annet.
 3. 1. Bolt rifle? Antar den eter alt - halvauto pistol er mer relevant i denne tråden. 2. Bildet er av den "gamle" CCI standard som gikk bra i de aller fleste våpen
 4. Takk for tips men hulspiss er ikke lov på innebanen - jeg har bestilt en kasse Norma Tac-22 - håper den duger. (dvs. funker). Det går gjerne et en kasse eller to i året og da er det greit med treningsammo som fungerer i både fin og spesialpistol.
 5. De går i Pardinien min også, men ikke i Stenvaagen. En kompis med GSP får de ikke til å virke. Norma TAC-22 og Topshot er gode alternativer - jeg får hamstre når de er å få tak i.
 6. Kvaliteten på CCI er blitt vesentlig lavere i det siste (min påstand) - "Corona" lot-ene er både svakere ladd og med tynnere gods i hylser. Noen som vet om gode erstattere (billig og bra nok)?
 7. Gjort. Edit: kan ta litt tid før oppdateringen spinner opp i google play
 8. 1) Ok. Skal legge på en "avbryt" funksjon på standplasslederen . 2) Standplasslederen er ikke bare ment for egentrening og "fyll magasin eller tønne" kommandoen gis ofte rett før/mens banen forklares - om det kommer en "lading" kommando midt opp i dette er det jo ikke helt bra Pistoltrener appen gjør alt automatisk men uten at alle kommandoene før "lading" er med. Kanskje slå sammen appene og ha en "treningsmodus" på standplasslederen?
 9. Nei - Apple skal ha penger for SDK, og jeg eier ingen iphone å teste med. Appene er laget for bare for moro skyld, for klubben + meg selv. .. men jeg deler gjerne kildekoden om noen vil porte til iphone.
 10. Jeg har laget en app som gjør akkurat dette: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zeropk.zerostandplass&hl=en Nb. kun Android Edit: har også laget en enklere versjon kun for egentrening: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zeropk.PistolTrener&hl=en
 11. Den stopper hver gang magasinet er tomt 😝
 12. Blir mer og mer fornøyd med GT9'en min da
 13. Når fylkesmannen sier dette må det da være positivt? Håper på det beste. "Fylkesmannen viser til brev av 15. november 2018 med offentlig ettersyn av reguleringsplan for Skytebane i Avgrunnsdalen. Hensikten med planen er å legge til rette for skytebane med tilhørende anlegg og grønnstruktur. Planforslaget åpner for bygging av skytehall på inn til 875m2. Eiendommen har over flere år og fram til 2003 vært i bruk av forsvaret til ulike typer skytebaner. Planområdet er på ca 700 daa og er avsatt til fremtidig idrettsanlegg i gjeldende Kommuneplan for Hurum 2015 – 2027. Vi
×
×
 • Create New...