Jump to content

gribben

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan man fortsatt bruke 25 skudds magasin til 22lr uten søknad, hvis jeg bestiller det før 1.april?
 2. gribben

  Rådyrfett

  Skjærer dere vekk rådyrfett?
 3. Har både Schultz og larsen victory og CZ 452 lux, begge i links. Kun original stokk foreløpig men veldig fornøyd med riflene. Hvis jeg ikke husker feil er GRS hunter litt lettere enn sporter, men mulig jeg tar feil der. Skal du ha GRS på CZ452 må du kjøpe blank stokk og få børsemaker til å frese.
 4. gribben

  Sag til skalle

  Skjønner. Hadde håpet jeg bare kunne bruke en vanlig sag!
 5. gribben

  Sag til skalle

  Glemte å presisere at jeg tenkte bruke skallen til trofe
 6. gribben

  Sag til skalle

  Går det an å bruke vanlig snekker sag til å sage rådyrskalle med?
 7. De hadde den i fysisk butikk til den prisen. Endte opp med å ikke kjøpe kikkerten. Fant for lite info og erfaringer til at jeg gadd. Personalet i butikken var ikke mye til hjelp heller
 8. gribben

  Grønt lysfilter

  Selger fortsatt lyskasterfilm, men ikke grønn!
 9. gribben

  Grønt lysfilter

  Måtte dobbeltsjekke, var "kun" 4000 lumen. Men det er fortsatt nok til å skremme reven! Får se om det blir bedre når jeg får på grønt filter.
 10. Takk for svar. Ikke store forskjellen med andre ord. Vurderer både GRS Hunter ok KKC. Ser ut til at KKC blir en del rimeligere(Tilbud på jaktogfriluft.no)
 11. Ja, virker som et greit kjøp. Fant ikke mange av de på finn, og lite info om den på nett generelt. Virker som det kun er xxl som selger den i Norge.
 12. Noen flere som har erfaring med denne? Selges på xxl igjen til 5999 nå. Ser fin og klar ut inne i butikken, men det er ikke spess god pekepinn.
 13. Er det noen som vet vekten på trestokken til Victory? Vurderer å kjøpe KKC stokk, men orker ikke drasse på enda mere vekt.
 14. gribben

  Grønt lysfilter

  Takk for tips! Endte opp med å bestille fra ebay. Veldig mye rimeligere enn de jeg fant på norske nettsider. https://www.ebay.com/itm/Car-Headlight-Taillight-Fog-Light-Sticker-Tint-Protector-Film-Vinyl-Wrap-Decals/232961243589?var=532477630011&hash=item363d9279c5:g:YLgAAOSwZ79crAvG https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=green+plexiglas&_sacat=0
 15. gribben

  Grønt lysfilter

  Kunne funket, men har allerede en 8000 lumens led lampe, så den pæra passer ikke.
×
×
 • Create New...