Jump to content

gribben

Members
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vurderer å kjøpe ny stokk til en S&L Victory links. De jeg har funnet som tilbyr stokker til denne er GRS og KKC. Noen som vet om flere tilbydere til denne?
 2. Tror du er inne på noe der! Rant litt urin inn i buken. Tror mysteriet er løst med det...
 3. Ja, så ikke syk ut på noen som helst måte. Lukter ikke noe av selge kjøttet heller. Er kun inne i buken det lukter "saue-aktig" Organene så også normale ut. Smakte på de i før i kveld, ikke noe usmak.
 4. Lukta var der allerede når jeg hengte det opp, så begrenset med tid til bakterievekst egentlig..
 5. Husker ikke, så tenker det ikke kan ha vært unormalt mye..
 6. Vommet det ca 30-40 min etter det ble skutt. Ikke vomskutt heller. Skal prøvesmake en bit senere i dag.
 7. Slakta en rådyrbukk i går. Det lukter rett og slett sau av slaktet, spesielt inne i buken. Noen andre som har opplevd dette tidligere? Lukter ikke direkte vondt, men har ikke kjent denne lukten fra rådyr tidligere.
 8. Anbefaler kniv og verktøysliperen fra Worksharp. Lett å bruke og blir sinnsykt bra resultat. På tilbud nå hos https://www.fjellsport.no/work-sharp-wskts-kniv-og-verktoysliper.html?channable=013b486964003130392d3237363189&gclid=Cj0KCQiA48j9BRC-ARIsAMQu3WQ5Myq5N8afNFBhMbw-rWimZYwNnVJeCoh3_MP-nI0Z7P1j5_WRfukaAogYEALw_wcB
 9. Har handlet både i butikken på Gjøvik, over tlf i Arendal med flere av selgerene, på finn.no og fra nettsiden. Fått utmerket service hver gang. Ved flere anledninger har jeg fått bedre hjelp enn jeg forventet. En gang byttet de skjefteskrue på børsa og ga meg nye Leupold ringer til kikkerten min gratis når de jeg hadde var for lave. Så de fortjener litt skryt selv om du har vært uheldig 🙂
 10. Litt tilfeldig at jeg endte opp med 195 grains denne gang, skulle egentlig hatt 150 grains. Bestilte over telefon så ble en mix up i bestillingen. Men må ærlig si at jeg ikke merker så vanvittig stor forskjell i rekyl fra 195 til 150 grains. Er det andre fordeler med lettere kuler?
 11. Takk for tips. Halve prisen det der. Lader du bare samme mengde, eller begynner du litt lavere enn med MRP og jobber deg oppover?
 12. Jo, ser den! Men håper også det kan være mulig å få til tilsvarende god presisjon med rimeligere krutt. Får jeg til samme presisjon med Vihtavuori vil jeg omtrent halvere prisen på krutt. Kulene kjøpte jeg på tilbud til 3,20 kr så mengde MRP er faktisk dyrere enn kula i patronene jeg lagde nå. Uansett morsomt å prøve litt forskjellig. Nesten synd jeg fant en såpass god kombo på første forsøkt.
 13. Her kommer en oppdatering etter første batch med hjemmeladde patroner: Endte opp med 195 grains Hornady ELD match med MRP krutt. Ladet fra 53,6 til 57,5 med 0,3 grains intervaller. Gikk bortimot helt likt uansett hvilken kruttmengde jeg brukte. Ekstremt mye bedre presisjon enn jeg noen gang har fått til med ferdigammo. Motiverende å få til såpass presisjon, nå må jeg bare finne en billigere kombo av kuler og krutt som går tilsvarende
 14. Ja, smurt innvendig. Såvidt jeg vet kommer at av at jeg har presset de for mye?
×
×
 • Create New...