Jump to content

uggur

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by uggur

  1. Så grom børse fortjener ny stokk!! Boyds har mye fint,har selv en klassisk stokk som ble beddet. Eneste aberet er at diopteret blir for lavt pga mye rettere stokk.
  2. Må si meg hjertens enig. Har den samme drømmen
  3. uggur

    Satmap

    Hiv resten i søpla og!!!
  4. Se på en av modellene til Meopta.
  5. Har en DF50,(samme motoren)som varsler slik når den mener den trenger oljeskift! Gjør sånn:Stopp motoren,dra ut dødmannsknappsplinten,trekk ut knappen 3 ganger,så høres et pip. Sett i splinten,start opp,alt i orden! Står beskrevet i instruksjonsboka. Tenninga må være på når dødmannsknappen trekkes ut!
  6. Sitter i godstolen og nyter en selvbrygget IPA tappet fra Cornyfatet i kjelleren.Oh fryd og glede!!!!!!!!!!!!!!!
  7. Erdet lov å håpe på nyproduksjon av Nitedals Spesial i papp?Kan ennå kjenne lukta av nyskutte hylser............!!
  8. uggur

    .950 JDJ

    Var systemass.på F5 på 80-tallet,vi gjorde sånn:kom det et fly med ammo i tønna,tok vi en patron,stakk granaten(TP blå) i løpsenden og brøt den løs,så tok vi ei hylse og limte fast granaten.Har 2stk i vinduskarmen. Selvfølgelig uten at befalet så det,he he
  9. Har nettopp mottatt nystokken fra Boyds,nydelig var den.Men,det er ingen avstandshylse i bakre skruehull som det er i originalstokken,kanskje kan hylsa monteres i nystokken?
  10. Tenker selvfølgelig å maskere alle innvendige flater.Det går fint,bare man fjerner tapen mens den er varm.
  11. Noen som har erfaring med pulverlakk som finish på våpendeler?Har drevet med dette på bildeler,og som overflatebehandling på metall er dette noe av det sterkeste som er.Pulveret "bakes" i ovn på 180 grader i 30 min.,det spørs om våpenstål tåler den tempen uten å slå seg,noen som har peiling på sånt?
  12. Da har jeg bestilt meg en Boyds Classic Nutmeg til min trofaste 601. Spent!!!
  13. Har selv en T-Mag fra 80-tallet,funker som f..med pistolkalibre,prøvde den på .308 en gang,men syntes det sviktet(helpressing),vel mye,så jeg holder meg til gamle O-pressa fra Pacific/Hornady. Men for all del,det går sikkert bra!!
  14. Opticron-mye for pengene!
  15. Løp og kjøp!!Avtrekket kan fikses av en kompetent børsemaker.Gjorde det samme med min egen -76mod,avtrekket ble som "å knekke glass". Mere solid rifle får du ikke kjøpt lenger.Er svak for eldre Brno og tsjekkiske våpenkonstruksjoner. Kjøp rifla og bruk noen kroner på den,så har du rifle livet ut!
  16. Takk for responsen,jeg tror jaggu at jeg så et sånt apparat i kjellern til onkeln min da jeg var guttungen! Han fortalte at de ladde med småstein som de sorterte og skjøt sjøfugl med blandede resultater under krigen. Får ta en tur og sjekke om det fins ennå.
  17. Har ei Husquarna rolling block 12/65 som jeg kjøpte hos Aaserud i-81.Da var det patroner å få hos Våpensentret i Trondheim. Langstaurn(1m løp)var med noen turer på rypejakt,og merkelig nok datt det både rype og hare i røykskya. Har god lyst til å ha med staurn på harepost til høsten,men får ikke tak i ammo!Noen som har tips om hvor sånt kan skaffes? Mener at de svartkruttpatronene jeg fikk kjøpt på 80-tallet var produsert i Øst-Tyskland,med skillingbretting,rødfarget,uten merking. Noe eget med svartkrutt da sjø
  18. Driver litt med pulverlakk på si,og har et bad med StripAll som alt av stål havner i.StripAll virker best med en temp. på ca 50grader. Hengte en gang en vifte med messingboss oppi,dagen etter var bosset borte! Aluminium fordufter med en jævlig røyk. Stål rett fra badet vaskes med varmvann,tørkes,og er klart for pulverlakk.
  19. Jau,jau,da ble det ei råd,da
  20. Har et liggende,gett,byttes i buet avtrekker.
  21. Er også en lykkelig ZKK 601-eier.Fikk den faktisk av naboen i bytte med et rådyrmåltid! Det er en 76-modell,og har vært en tur til børsemakeren for bedding,avtrekksjobb og kikkertmontering,Meopta Meopro 3-9X42 i CZ-ringer.Monterte Pachmayr Decelerator kappe selv.Stokken fikk en omgang olje og stålull nr.000. Fin presisjon med Lapua Mega 150grs kule,holder for meg! Har en svakhet for tsjekkiske våpenkonsruksjoner,det er skikkelige arbeidsjern med litt røff finish som tåler bruk! Har også en 500 kombi som jeg ikke vil bytte mot noe annet!
  22. Baere vær tålmodig,hvalpen knekker "harekoden"før eller senere!Så lenge den går ut og leiter,er det ingen grunn til bekymring.Hvalpen vår var litt forsiktig tidligere,lekte med pinner o.l,helt til den kom over godlukt,da var det som den skjønte hva det dreide seg om.Gled deg til du får høre beaglemålet for full guffe!!Ikke mye som slår det!!
  23. Mira på 6mnd hadde sin første harelos igår!!!Gikk så det susa med skikkelig beaglemål.Så haren flere ganger,hun hadde noen tap,men tok ut pusen igjen.Nå er matfar lykkelig og venter på jaktstart med gode forventninger(kanskje for gode?) Moro blir det å følge den håpefulle
  24. Fikk en 601 av naboen,76-modell med diopter i bakre låskassebro.Spanderte bedding,avtrekksjustering og en Meopta i CZ-montasjer.Etter grundig løpsskrubbing med Robla Solo og kobberbørste ble løpet omsider reint. Går bra med det meste,men har en forkjærlighet for Lapua Mega 150grs foran 45grs N140. Liker børsa godt,tung og solid.Litt stil er det også,med rembøyle og forsikte på løpsband,og ikke minst,intet spor av plast og aluminium!!Tsjekkerne kan det,de,har også en Brno 500 kombi som jeg er storfornøyd med.
×
×
  • Create New...