Jump to content

uggur

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. uggur

  Brno ZKK-601 ny stokk

  Så grom børse fortjener ny stokk!! Boyds har mye fint,har selv en klassisk stokk som ble beddet. Eneste aberet er at diopteret blir for lavt pga mye rettere stokk.
 2. Må si meg hjertens enig. Har den samme drømmen
 3. uggur

  Satmap

  Hiv resten i søpla og!!!
 4. Se på en av modellene til Meopta.
 5. Har en DF50,(samme motoren)som varsler slik når den mener den trenger oljeskift! Gjør sånn:Stopp motoren,dra ut dødmannsknappsplinten,trekk ut knappen 3 ganger,så høres et pip. Sett i splinten,start opp,alt i orden! Står beskrevet i instruksjonsboka. Tenninga må være på når dødmannsknappen trekkes ut!
 6. Sitter i godstolen og nyter en selvbrygget IPA tappet fra Cornyfatet i kjelleren.Oh fryd og glede!!!!!!!!!!!!!!!
 7. Erdet lov å håpe på nyproduksjon av Nitedals Spesial i papp?Kan ennå kjenne lukta av nyskutte hylser............!!
 8. uggur

  .950 JDJ

  Var systemass.på F5 på 80-tallet,vi gjorde sånn:kom det et fly med ammo i tønna,tok vi en patron,stakk granaten(TP blå) i løpsenden og brøt den løs,så tok vi ei hylse og limte fast granaten.Har 2stk i vinduskarmen. Selvfølgelig uten at befalet så det,he he
 9. Har nettopp mottatt nystokken fra Boyds,nydelig var den.Men,det er ingen avstandshylse i bakre skruehull som det er i originalstokken,kanskje kan hylsa monteres i nystokken?
 10. Tenker selvfølgelig å maskere alle innvendige flater.Det går fint,bare man fjerner tapen mens den er varm.
 11. Noen som har erfaring med pulverlakk som finish på våpendeler?Har drevet med dette på bildeler,og som overflatebehandling på metall er dette noe av det sterkeste som er.Pulveret "bakes" i ovn på 180 grader i 30 min.,det spørs om våpenstål tåler den tempen uten å slå seg,noen som har peiling på sånt?
 12. Da har jeg bestilt meg en Boyds Classic Nutmeg til min trofaste 601. Spent!!!
 13. Har selv en T-Mag fra 80-tallet,funker som f..med pistolkalibre,prøvde den på .308 en gang,men syntes det sviktet(helpressing),vel mye,så jeg holder meg til gamle O-pressa fra Pacific/Hornady. Men for all del,det går sikkert bra!!
 14. uggur

  Handkikkert til 3-4000

  Opticron-mye for pengene!
×
×
 • Create New...