Jump to content

Olympos

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Olympos

  Beretta Giubileo

  Har flere Berettaer og vurderer å skaffe meg en Giubileo. Noen som har det i Norge, som kunne tenke seg å selge?
 2. Til dere som lurer litt på Perennia Nå har jeg skutt rundt 500 skudd på banen og kick off er absolutt ingen ulempe. Rekyllen er nok viktig for en god del jegere -den var det også for meg før- men med kick off er det klart mindre munnvipping. Skyter du rundt 3-4 serier hver gang du er på banen, vil du oppleve fordelen med engang. Ellers kjennes hagla veldig kompakt og balansert. Om den er en evighetsmaskin vil tiden vise.
 3. Olympos

  Satmap

  Noen som har erfaringer/kunnskap om Satmap? Har kjøpt den for noen år siden, men har aldri surret meg å bruke den "ordentlig". Brukermanualen hjalp heller ikke mye. Setter stor pris på hjelp fra de som har/hadde den...
 4. Olympos

  Satmap

  Er det noen Satmap eiere her som kan hjelpe meg med de grunnleggende tingene? Har kjøpt den for tre år siden men har aldri brukt "ordentlig" pga manglende kunnskap selv med en bruker manual som etter min mening hører hjemme i søppelbøtta!
 5. Har kjøpt den hos Beveren for 19.990, og veil pris skal være rundt 31 hos Schou. Har jaktet over 25 år, men av en eller annen merkelig grunn fikk jeg intense smerter ved brystet i fjor. Drikker ikke, røyker ikke, har alltid hatt topp helse, så det var veldig overraskende. Legen konsulterte raskt at det var muskulært, og når jeg tenkte meg i etterkant så jeg en klart sammenheng -eller rettere sagt forverring av situasjonen- etter jakt. Tror jeg har hagla feil i visste situasjoner, slik at rekyllen havner feil sted. Så det er derfor har jeg kjøpt en med kick off. Gleder meg sinnsykt å prøve den på høsten. Er Beretta fan, så da var det litt lett å falle for Perennia også da
 6. Hei, Hva skal du bruke den til? Og hva er gjennomsnittlig og evnt max avstand du skyter? Har kjøpt 3-12x56 diavari til broren min i utlandet, og den ble brukt hovedsakelig i steinbukk jakt med strålende resultater, montert på en Sauer S90. Mange bukker ble skutt mellom 350-400 m.
 7. Hei, Er nymedlem hos kammeret, så først hilser jeg pent på alle brukere Er det noen her som har/hatt Perennia III med kick-off? Har nettopp kjøpt en, og den skal være visst bra iflg mange ting jeg leste på nett, men erfaring er jo selvfølgelig noe annet.
×
×
 • Create New...