Jump to content

Lidvard

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lidvard

  1. hva med å prøve å modde sauer sin? STR kolbekappe Justerbar kolbekappe med skrue. Rimelig og god modell.
  2. Lidvard

    Contour Roam

    tor Last ned story teller: http://contour.com/software/storyteller koble kamera til pc'n, bytt innstillinger.
  3. Hvor mye har du tenkt å legge i dette? Her er noen linker: http://www.skytterlag2.no/no/Linker/Skivemateriell/
  4. Garving og pelsbereding er to vidt forskjellige ting?
  5. http://www.kammeret.no/portal/norske-fo ... er-i-norge
  6. Vil disse også funke på Meopta Artemis ?
  7. Lidvard

    Sako L-46 helstokk

    From the album: Rifle

  8. Lidvard

    Sako L-46 helstokk

    From the album: Rifle

  9. Lidvard

    Telt

    Bilde av stormmatte: Skal du ha det varmt i ett telt må du fyre, evt mye klær. Begrensingen er at de ikke har stormmatte, alle er litt lave, ingen tåler menger med snø siden de ikke er vintertelt. Stengene i teltet er vanligvis for svake på 3-sesongstelt.
  10. Lidvard

    Telt

    Med innterteltet, nei. Men, sitter man i åpningen mot forteltet går det greit, med mindre man er flere i teltet og har med seg flust av utstyr. Har brukt primus i Romsdalshorn. Både til og lage mat, og for å varme meg. Vel og merke bare i forteltet. Men synes det er mer enn nok plass til det. Neste teltet blir klart ett kuppeltelt for å få mer takhøyde, mest sannsynlig Helsport Gimle på grunn av pris. Bakdelen ved Gimle er vekta (4,4kg kun telt for 2.mann). Finnes også i 4 manns versjon. kanskje ett alternativ for trådstarter?
  11. viewtopic.php?f=7&t=57954 viewtopic.php?f=46&t=38000
  12. Lidvard

    Telt

    Jeg har brukt flere forskjellige 3-sesongstelt på vinteren uten storm matter, og det har gått helt fint. Med mindre man er på høyfjellet, er det ikke noe problem å bruke kvister av rett lengde som plugger. Hvis ikke, så får man kjøpt vinterplugger opptil 50cm. Er man også litt hendig på symaskinen, er det null stress og spare noen tusen ved å sy på egne stormmatter. Koster ikke skjorta 70-80,- pr. meter På de billigere modellene av Helsport finner man mye igjenn de samme materialene som på de dyrere modellene som koster fort 2-3k mer. Hvis ikke vekt har så mye å si, så ville jeg nok gått for Helsport Romdalshorn 3 Camp
  13. Lidvard

    Vintersko/støvler

    Hvilke bindinger tenkte du på? Du har jo forsvaret sin, rottefella m98 også har du de tilsvarende riva modellene fra rottefella som også skal passe vanlige sko om jeg ikke tar helt feil. Her har du jo en variant som er bygd av gamle snowboard bindinger: http://weberarctic.com/arctic-gear/ski-bindings Her har du også en som skal passe alle slags sko: http://www.icetrek.com/index.php?id=161
  14. Erfaringen min er at alt untatt smygjakt så fungerer skall klær ypperlig. Ett skikkelig sett koster noen kroner, og tåler ikke gnister som nevnt tidligere, men det finnes mye fine "rep" sett. De er lette og gode å gå i, og ikke minst er de vindtette. Juster bare hvor mye man har på seg under, det er vel det viktigste uansett type klær. Skal man gå blir man uansett våt eller fuktig, og da er det greit med noe som kan lufte ut fort uten å trekke til seg alt av fuktighet. Hvis en vil være 100% tørr og samtidig ha det varmt og godt så bør man vel heller sitte i sofaen?
  15. Lidvard

    Sakoklubben

    Noen av dere som kan gi en ca. pris på Sako L-46 55mod i .222 helstokk med en tasco 6x42 med sako montasjer? Løst 3 skudds magasin. Strøken stokk uten skader.
  16. Hvor fikk du kjøpt hagle festet og lommene?
  17. Billig lavvopakke for de som ikke trenger og tenke på vekt. http://komplettfritid.no/product/frispo ... ke-basic-5
  18. Man kan enkelt lage en støy demper til primusen. Det fine med primus omnifuel er at nesten alle sportsforhandlere har deler og tilbehør til den. Her er en liten test av en slik hette. Og bilder for de som vil lage en selv. http://www.spiritburner.com/fusion/show ... tid/14710/
  19. Lidvard

    Viltkamera

    Fant en liten test av forskjellige viltkameraer oppsatt mot hverandre. http://blogg.abcfritid.no/joninge/?p=121
  20. Nederst ved ankelen er det ikke brukt borrelås. Men ei reim med spenne på. Noe jeg synes er greit om det skal finne på å klabbe på borrelåsen
  21. Du har flere forskjellige avfettingsmiddel på midway også. http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... ameOrAlias men litt fett er aldri farlig. Bare og pusse det "tørt" før bruk og olje med vanlig olje etterpå så skal det meste av greasen være fjernet.
  22. Kjøpte nettopp en Ledlenser H14. Får problemer ved bruk av den og jaktradio i nærheten. Når jeg slår på lykta, tar jaktradioen inn støy. Er støy på ca 1,5 opp til 2m i radius. Lurer på om dette er vanlig, at bare er dårlig skjermet, eller om jeg har fått ett mandags eksemplar?
  23. Hvorfor ikke bruke noe som er beregnet til formålet. http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... Norge/Prod Hoppe's Gun Grease is formulated to provide long term protection for your firearm. Perfect for storage, or when cleaning is delayed for long periods of time. This grease inhibits rust and corrosion by displacing moisture and also lubricates as it protects. 1-3/4 oz Tubeucts/773343
  24. Send en mail til Jon Inge på ABC fritd. eller her på kammeret. send pm om du ikke finner mailen hans Han driver og redigerer filmer og legger ut på bloggen sin.
  25. Har kjøpt ett Predator Lynx sett hos ABC fritd og fått testet dette litt mot noen av de andre setta jeg har Har prøvd Rocky prohunter, Jahti Jakt vintercamo, overtrekksdress fra forsvaret og x3m1. Lynx er en klar favoritt, enten jeg skal postere etter litt gange, eller en hel dag med trasking i snøen. http://www.abcfritid.no/produkt/lynx-ja ... c=bearskin" target="_blank" target="_blank Har prøvd settet nå under flere forhold. Fungerer utmerket på postering i mange minus og kuling samt trasking i flere timer på null føre. Det beste med dressen kommer fram når man er i bevegelse enten man driver eller er hundefører. Den er helt vindtett med membran, har lufting i begge sidene på jakken og på begge lårerne i buksa. Passformen er bedre enn alle andre vinter camo sett jeg har prøvd og man merker den er laget for bevelighet. Den blir heller ikke like klam som andre dresser, JJ dressen blir fort klam på innsiden. Og Rocky dressen blir rett og slett tung å gå i, med mindre gradestokken har bikket under -20. Den har dessuten flere lommer enn mange andre dresser, noe jeg synes er kjekt når man skal ha med seg mye "ræl" ut på jakt. Har lenge sett etter ett vintercamo sett som ikke er en overtrekks dress og heller ikke en full fôret posterings dress, men en enkelt dress med fullverdige egenskaper på lik linje med en høst dress som man kan gå i uten å bli klissblaut av svette og postere i uten å fryse i hjel.
×
×
  • Create New...