Jump to content

Lidvard

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Lidvard's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. hva med å prøve å modde sauer sin? STR kolbekappe Justerbar kolbekappe med skrue. Rimelig og god modell.
  2. Lidvard

    Contour Roam

    tor Last ned story teller: http://contour.com/software/storyteller koble kamera til pc'n, bytt innstillinger.
  3. Hvor mye har du tenkt å legge i dette? Her er noen linker: http://www.skytterlag2.no/no/Linker/Skivemateriell/
  4. Garving og pelsbereding er to vidt forskjellige ting?
  5. http://www.kammeret.no/portal/norske-fo ... er-i-norge
  6. Vil disse også funke på Meopta Artemis ?
  7. Lidvard

    Telt

    Bilde av stormmatte: Skal du ha det varmt i ett telt må du fyre, evt mye klær. Begrensingen er at de ikke har stormmatte, alle er litt lave, ingen tåler menger med snø siden de ikke er vintertelt. Stengene i teltet er vanligvis for svake på 3-sesongstelt.
  8. Lidvard

    Telt

    Med innterteltet, nei. Men, sitter man i åpningen mot forteltet går det greit, med mindre man er flere i teltet og har med seg flust av utstyr. Har brukt primus i Romsdalshorn. Både til og lage mat, og for å varme meg. Vel og merke bare i forteltet. Men synes det er mer enn nok plass til det. Neste teltet blir klart ett kuppeltelt for å få mer takhøyde, mest sannsynlig Helsport Gimle på grunn av pris. Bakdelen ved Gimle er vekta (4,4kg kun telt for 2.mann). Finnes også i 4 manns versjon. kanskje ett alternativ for trådstarter?
  9. viewtopic.php?f=7&t=57954 viewtopic.php?f=46&t=38000
  10. Lidvard

    Telt

    Jeg har brukt flere forskjellige 3-sesongstelt på vinteren uten storm matter, og det har gått helt fint. Med mindre man er på høyfjellet, er det ikke noe problem å bruke kvister av rett lengde som plugger. Hvis ikke, så får man kjøpt vinterplugger opptil 50cm. Er man også litt hendig på symaskinen, er det null stress og spare noen tusen ved å sy på egne stormmatter. Koster ikke skjorta 70-80,- pr. meter På de billigere modellene av Helsport finner man mye igjenn de samme materialene som på de dyrere modellene som koster fort 2-3k mer. Hvis ikke vekt har så mye å si, så ville jeg nok gått for Helsport Romdalshorn 3 Camp
  11. Lidvard

    Vintersko/støvler

    Hvilke bindinger tenkte du på? Du har jo forsvaret sin, rottefella m98 også har du de tilsvarende riva modellene fra rottefella som også skal passe vanlige sko om jeg ikke tar helt feil. Her har du jo en variant som er bygd av gamle snowboard bindinger: http://weberarctic.com/arctic-gear/ski-bindings Her har du også en som skal passe alle slags sko: http://www.icetrek.com/index.php?id=161
  12. Erfaringen min er at alt untatt smygjakt så fungerer skall klær ypperlig. Ett skikkelig sett koster noen kroner, og tåler ikke gnister som nevnt tidligere, men det finnes mye fine "rep" sett. De er lette og gode å gå i, og ikke minst er de vindtette. Juster bare hvor mye man har på seg under, det er vel det viktigste uansett type klær. Skal man gå blir man uansett våt eller fuktig, og da er det greit med noe som kan lufte ut fort uten å trekke til seg alt av fuktighet. Hvis en vil være 100% tørr og samtidig ha det varmt og godt så bør man vel heller sitte i sofaen?
  13. Lidvard

    Sakoklubben

    Noen av dere som kan gi en ca. pris på Sako L-46 55mod i .222 helstokk med en tasco 6x42 med sako montasjer? Løst 3 skudds magasin. Strøken stokk uten skader.
  14. Hvor fikk du kjøpt hagle festet og lommene?
  15. Billig lavvopakke for de som ikke trenger og tenke på vekt. http://komplettfritid.no/product/frispo ... ke-basic-5
×
×
  • Create New...