Jump to content

kimjeger

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

About kimjeger

  • Birthday 11/20/1990

kimjeger's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. kimjeger

    ny hagle

    Jeg kan gå god for Lanber sine halvautomater
  2. Hei, En venn av meg gikk nylig til innvestering av en Lanber hagle, nærmere bestem Lanber Hunter. Vi dro til den lokale våpenforhandleren, kjøpte det en Lanber "hunter". Blid og fornøyd dro han hjem og studerte den ny innkjøpte hagla. Da la han merke til at under haglen i graveringen sto det "gyttorp". Vi henvendte oss til forhandleren og han forklarte det slik at hagla heter "Lanber Gyttorp Hunter". På Schouvapen sine sider er gyttorp og hunter to vidt forskjellige hagler i to vidt forskjellige prisklasser. Er det noen som har erfaring med noen av børsene? Interessert i å høre deres synspunkter.
  3. Bergans dressen så ut som en skikkelig bråke dress. Har heller ingen god erfaring med Dermizax membranen de bruker i dressene. Jeg ville styrt unna.
  4. 120-150 ms er optimalt for presisjons skyting på omkring 10 meter.
  5. Har hørt fra de fleste som har Jahti Jakt dresser at de er utrolig fornøyde med det, og det er rimelig. Membranen som sitter i dressene er billig, men fungerer optimalt. Selv har jeg en gammel Härkila dress. Norrøna og Härkila er jo en helt annen prisklasse, men etter min mening er nok gore-tex oppskrytt.
  6. Har full kontroll, det var inne på området, er bare en mur imellom. Kanskje litt teit å blande "jakt" og moroskyting, men sånn ble det. Startet dagen med skadedyrfelling for dynga vi jakter på, etter det ble det litt moroskyting!
  7. Ett lite klipp som min venn Elyas (første guttevalpen i introen av filmen) redigerte å smelte i sammen, syntes det var god redigering! Hva syntes dere? Ren nysgjerrighet, både gode og dårlige feedbacks er lov! http://www.youtube.com/watch?v=lIe44PsZHY0&feature=results_main
  8. kimjeger

    Contour Roam

    Pinnacle studio 15 Ultimate er det jeg bruker, blir ikke noe kjempe greier ut av det heller. Men får i allefall sortert ut klipp og satt de sammen.
  9. kimjeger

    Contour Roam

    Er ikke behov.. Bruk to strips til og feste monteringa som følger med i pakka til kameraet. Om du vil bruke teipen som sitter på bracketen i tillegg gjør du det. Jeg har festet bracketen på forskjeftet med 2 strips rundt. Der etter tredd kameraet på bracketen. Dette funker fjell. Som jeg skrev i innlegget over er det greit å dytte på plass kameraet igjen etter 2 skudd, ellers vil det dette av på 3 skuddet. Ett lite klipp fra kråkejakta 10 desember. Riggen fungerer ypperlig.
  10. kimjeger

    Lokking av rev.

    Du solgte meg også den fløyta på lillestrøm messa, Tor Ola Jeg har fått 3 rev på lokk med den. Kim Andre Berentsen
  11. Har ikke fått noe annet enn skjære og nøtteskrike på Faulks sin lokk på denne tiden av året. Etter min mening er det mer morsom å skyte nøtteskrike enn kråke. Men fløyta som brunst.no har som heter "Crow Call" fra Primos har fungert utmerket for meg, vel og merke på søppledynga. Kråkene i flokk på dynga kan fort finne på å snu selv om en artsfrend nettopp er blitt beskutt.
  12. kimjeger

    Contour Roam

    Det du må passe på med den du har festet på hagla er å dytta tilbake kameraet etter 2 skudd, eller så vil den dette av på skudd nummer 3. Been there, done that. Har festet den 360" bracketten på hjelmen til keeper'n på innebandyen.
  13. kimjeger

    Contour Roam

    Ja, tar litt tid før HD kvaliteten kommer opp på youtube. Hvilken bracket brukte du?
  14. kimjeger

    Contour Roam

    Her er ett lite klipp fra kråkejakta 10 desember Ble da greit..
  15. kimjeger

    Lokking av rev.

    Er vel ingen fasitt på det, men trenger ikke være noe musiker for å få til noe lyd som reven kommer på med den fløyta. Er samme prinsipp som andre lokkefløyter
×
×
  • Create New...