Jump to content

Gullars

Members
 • Content Count

  551
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Gullars

 • Birthday 11/14/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Finn en grunneier ved havet og prøv sjøfugljakt. Det er vel der gakk gakk`en er nå som elver og tjern fryser på
 2. Gullars

  Belisle 120

  Hei. Jaktfall har vanligvis hat dem. Ser de ikke er på siden pr dato. Forsøkt å ringe dem å høre om de har noen på restlager?
 3. Nooben: Suveren film du har laget til. Virkelig pent laget til. Subscribet til kanalen din. Håper på flere.
 4. Han som hadde mårfangst kurset her i Bergen, hadde veldig god erfaring å ta måren på Laksehoder som han fikk på det lokale fiskeoppdrett anlegget. Du får jo dem gratis, så da er det bare å dra med seg så mange man orker, og hive dem i frysen. Jeg tipper også lakehodet vil fungere utmerket på mink. Har forstått det slikt at minken helst vil ha ferskvannfisk som ørret, ikke like gode resultater på feks torsk, sei etc. Så laksehoder er vel kanskje en mellomting. Personlig har jeg ikke hat noe spesielt god utelling på verken mink eller mår. Tamponger med honning og stjerneanis, samt noe tørket dadler, ser ut til å være det vanlige. Så kjører det i år. Ellers så tror jeg man bare må prøve seg frem. Hva fungerer i ditt området. Innlandet kontra ved kysten, hva minken og måren spiser i ditt området. Kanskje teste litt forskjellige pr felle?
 5. Kjørte den i oppvaskmaskinen og gav fjæren litt matolje, så skal den få stå ute til November.
 6. Anyone?? Det er jo så mange av dere som har Kaina.
 7. Hei hei. Ifjor kjøpte jeg en Kania 2000 felle. Jeg søkte litt på forumet, men fant ikke noe spesifikt når det kommer til denne fellen. Det var en som påstod han hadde lagt sin Kania i Speeddip, men det høres fryktelig upraktisk ut. Jeg har hat Kainaen min ute sist mårsesong uten at jeg fikk noe i den. Er det noen av dere som gjør noe annet enn å dekke den med litt granbar? Spraymale? Dyppe? Koke? Oppvaskmaskin? Voks? Jeg har en del speeddip igjen etter jeg dyppet conibearene mine i sommer. Ellers må jeg si det er en utrolig lettvint felle, nesten eklere enn syningsfellene. Ikke i nærheten av skummel som det er å sette en CB160 og en Fenn MK6.
 8. Se der ja Hugin. Perfekt! RAB er vel et merke jeg har så vidt har hørt om. Balter den linken din fungerte ikke, men jeg tror ut i fra navnet på linken at jeg skal finne posen. SofaBamse du er spot on, og noe jeg var veldig klar over, men jeg håpet det kanskje var noe alikevel. Albatrost det har litt med utformingen. OIH forklarer det bra. Vi menn har bredere skuldre, det har som oftest ikke damer, dvs de taper en del varme, så har de som oftest bredere hofter enn oss (de føder jo barn må vite ) , dvs at ved en unisex/mannesovepose så blir hoftene presset max mot sovepose materialet, dvs de mister veldig mye av isolasjonslaget. Helsport sin video er veldig alright. Så den som sier at damer og menn er lik er fullstendig på bærtur!
 9. Hei godt folk! Jeg er på jakt etter en sovepose til madammen så jeg faktisk kan få henne med meg mer på telttur. Ønsker en "dame modell", og ikke unisex versionen. Problemet er at madammen er 181 cm. Dame-soveposene jeg ha funnet til nå er kun 170 cm. Forslag til modell?
 10. Takk Rotorhead, men jeg har mange tommeltotter så lage egen er ikke et alternativ Men om du har tegninger så tar jeg gjerne i mot. Barerobert: Den så veldig bra ut. Du har tatt mink med den selv?
 11. Nå har jeg søkt etter beste evne etter Levende fangstbur for Mink. Jeg ønsker å vite hvilken "fabrikant" som folket bruker, mener er best. Vær snill å IKKE link produkter dere ikke har testet ut.
 12. Jeg ser at det absolutt er to sider av en sak. Jeg opplever mye sære gamle mennesker på Vestlandet. Bygdedyret`s frukter. Mennesker som rett og slett ikke har reist så mye i sitt liv, og ikke opplevd mye forskjellig kultur. Dette var en digrisjon. Av ren nysgjerrighet. Hvor mange løyver er det dere tar i dette området? Hvor lang tid regner du med dere hadde brukt på jakten om du ikke hadde sabotert. Jeg mener at folk må tåle 2 uker i året, der det smeller et og annet skudd. Sansynligvis med lyddemper så da vil de ikke en gang ense skuddet. Det er plenty av blokker & boretslager der du må være 60 eller eldre for å få kjøpe deg inn. Just saying. Tråd låst og avsluttet etter TS's ønske. G.Larson
 13. Jeg og 2 kompiser har god erfaring med våre. Batteriet varte nå et par uker nå i sommer. En spredning pr dag. Vi har kjørt en sån "gjæringsbøtter ", type plastikk. En større bøtte av plastikk fungerer nok bra også. Borrer ut hull i bunn etter hvilken størrelse du synes fungerer best.
 14. Gullars

  Viltkamera

  Jeg forsøker å tolke litt hva du skriver her min gode mann. Forstår jeg det riktig at MMS ikke fungerer? Jeg har tilsvarende kamera. Ta gjerne kontakt på PM.
×
×
 • Create New...