Jump to content

5,56

Members
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

5,56 last won the day on September 12

5,56 had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvis en må/vil file grepet for å feste skateboard tape, kan en jo like gjerne gå for epoksy og silisiumkarbid. Blir bedre, og penere. Ikke vanskelig eller dyrt å få til heller. Søk på "silicon carbide grip" ligger masse tips på YouTube
 2. Sporer helt av her, men biathlon orientering finnes det i Norge? http://ifkar.dmif.dk/idraetsudvalg/biathlon-orientering/
 3. Litium batteri. Koster mer, men varer lenger og fungerer bra i kulde. Så slipper man batterier som lekker om man skulle glemme å ta de ut. Får 10pkn med AA eller AAAbatterier på de fleste Ahlsell, Tools type butikker.
 4. Har av og til hatt samme problem. Da holder det stort sett å tørke av kjøttet med kjøkkenpapir. Litt tungvint plan B: Sette posene med kjøtt åpne i fryseren til yttersiden er frossen. Og deretter kjøre vakuum.
 5. 5,56

  Test av haglepatroner

  Ja, den flyttet på seg, men fortsatte å spise gress... Greie treff, men lite effekt.
 6. 5,56

  Test av haglepatroner

  Har testet disse litt tidligere, har fått grei presisjon på papp i benelli med glatt løp. Brukte Hexolit 32 på gris i dag. Men ble litt sånn "Da'n Petter-Lorns slakta grisen has s Knut Nolistun" stemning. En rømt gris som skulle avlives, råne ca 160Kg, 4 skudd, ingen nevneverdig reaksjon. Et skudd gikk ikke igjennom skinnet engang. Avstanden var 15m, og grisen stod stille. (Godt naboen hadde rifle med) Min konklusjon: hexolit=søppel
 7. Leste innlegget ditt litt fort første gang, først nå oppfattet jeg hva du faktisk skrev, og da er jeg enig.
 8. Så hvordan blir det galt å svinge innom butikken på vei til/fra trening, selv om butikken ligger lenger hjemmefra en banen? (Og hvor står det at en må ha bil for å komme seg på banen)
 9. Så da jeg som bor i Agder, reiste på ferie med familien til Florø i sommer, brøt jeg loven fordi jeg skjøt et stevne i Bergen?
 10. Lurer på hvor ditt lokale politikammer hjemler den påstanden. Jeg har ikke hørt noe lignende før.
 11. Jeg ville hatt en vital del i lomma. Blir sekken din stjelt, er det jo kjipt at uvedkommende får tak i et komplett våpen. Hjelper lite at det er adskilt da.
 12. Trijicon acog retikkel fungerer tilsvarende som Torf beskriver. Bredden på avstands merkene tilsvarer skulderbredde på gitt avstand. Minuset er fast forstørrelse, passer best på AR, og ingen mulighet til å få lagd eget retikkel til egen ladning. Må ha løpslengde og kulevekt tilsvarende uncle Sam.
 13. Danskene hadde hvertfall fullauto på "M fem og halv fjers" (M75/G3) før de byttet til Diemaco på 90 tallet. Nummerlike underbeslag, så originalt ut. Kolbe og forskjefte i tre....
×
×
 • Create New...