Jump to content

5,56

Members
 • Content Count

  274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

5,56 last won the day on September 12 2019

5,56 had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I Agder kan jeg anbefale Ole Bernt Vatland.
 2. Blir vel definert som helauto i våpenforskriften, fra paragraf 3: Helautomatisk defineres som en funksjoneringsmetode hvorav våpenet lades og spennes automatisk etter hvert skudd ved hjelp av den energi som genereres av våpenets ammunisjon eller annen tilført energi, og hvor man med et enkelt avtrekk kan avfyre flere patroner etter hverandre. Fra IPSC rifle rules: 5.1.11 Rifles offering only "burst" and/or fully automatic operation (i.e. whereby more than one round can be discharged on a single pull or activation of the trigger) are prohibited (see Rule 10.5.15)
 3. Du trenger ikke så mange magasiner nei. Den aller vanligste størrelsen er vel 30 skudd, kanskje med en pluss bunn. Pmag virker stort sett alltid. Kanskje et metall magasin og en magnet i beltet til "option 3" I open kan en enkelt justere høyden på tofoten etter forholdene, i standard må en nesten ha litt utvalg i lengder på magasiner for å få til magasinstøtte.
 4. Har du tenkt på fast forstørrelse? Brukt SB 10x42 PM2? Ang montasje, uansett valg av optikk: Sphur.
 5. Opp med hånda de som ikke har vært umodne/ivrige og uerfarne. Er vel nettopp et møte med det miljøet du beskriver i DSSN sånne trenger. Kan ikke skjønne at det blir noen snarvei inn i sporten.
 6. DSSN har forbedringspotensial på rekkruttering, spesielt på junior siden. Tenk hvis juniorene kunne ta kurs med mini rifle.
 7. Du er nesten avhengig av foreldre/foresatt som driver med dynamisk for å komme igang som junior.
 8. Snakket med en som har jobbet for SIG tidligere, er produksjon av sports pistoler og våpen til politi/forsvar som legges ned. Han antar de flytter produksjonen av STR til sør Tyskland, feks Sauer & Sohn. Skandinavia er et viktig marked.
 9. Mengde oppbevart ammunisjon går vel på å begrense kilo krutt i husstanden ved evt brann. Og siden en .22 patron inneholder lite krutt kan antallet økes. Det er jo kommunen en søker til for å evt oppbevare mer ammunisjon.
 10. Tydeligvis jeg som er dårlig i norsk....
 11. Vanskelig å forstå våpenlov og forskrift, mye dårlig norsk. Avsporing: Hvis en finleser våpenforskriften § 2 punkt a og b, kan det jo tolkes til at dobbeltløpet rifle og hagle er forbudt. Det står et løp. § 2.Typer skytevåpen Haglegevær, rifle og kombinasjonsvåpen skal i denne forskrift forstås som tohånds skytevåpen som støttes mot skulderen under avfyring. Totallengden skal være minimum 840 mm, og løpet skal være minimum 400 mm. I tillegg skal a haglgevær ha et glattløpet eller riflet løp og benytte haglepatroner som ammunisjon, b
 12. Har en eldre type av denne: https://www.brownells.no/MAGNA-TIP-ADJUSTABLE-TORQUE-WRENCH-Brownells-Magna-Tip-Adjustable-Torque-Wrench-Torque-Wrenches-080001294
 13. En sånn sak svir jo mer for en jeger og/eller konkurranseskytter med full garderobe, en for en hvilken som helst annen person uten interesse for våpen. Selv om de får lik straff.
 14. Hvis en må/vil file grepet for å feste skateboard tape, kan en jo like gjerne gå for epoksy og silisiumkarbid. Blir bedre, og penere. Ikke vanskelig eller dyrt å få til heller. Søk på "silicon carbide grip" ligger masse tips på YouTube
×
×
 • Create New...